Defol Git Aybaba
Defol Git Aybaba
Samet Aybaba'nın yerinde olsam bu kadar kötü olaylardan sonra takımımım başında 1 dakika bile durmam.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Samet Aybaba gidince sorunlar düzelecek mi?
Kişileri protesto etmek yerine zihniyeti değiştirmeye çalışmak bana daha mantıklı geliyor. Anadolu kulüplerimizde "ligde kalayım yeterki" anlayışı varken başarı beklenmesi hayalciliğe kaçıyor. Buraya en iyi teknik adamı getirin, en iyi oyuncular gelsin, öncelik zihniyettedir.
Katılmıyorum Burak abi.
Sivasspor geçen seneyi 7.sırada 48 puanla tamamladı.Ama şu anda 70 puandalar bu da Bülent Uygun'un başarısını gösteriyor.Teknik adam çok önemli.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Katılmayabilirsinde Yunuscum şimdi oyuncularda ve teknik adamlarda ligden düşmeyelim gerisi önemli değil anlayışı ciddi şekilde yerleşmiş durumda. Mesela Denizlispor'u ele alalım. Bu sene düşme potasından uzaktayız diyorlardı birkaç hafta önce. Oysa bir takım bunu mu demelidir amacı bu mu olmalıdır. Neden yukarılarda değiliz sorusu kimsenin aklına gelmiyor. Gönderdin Samet'i aldın başkasını. Kişileri değiştiriyorsun sadece zihniyeti değil bunu anlatmak istedim. Ülkemizde de onlarca seçenek olmadığına göre Samet'le başla dön dolaş yine Samet'e gel olacak ve değişen birşey olmayacaktır. Bülent Uygun diyorsun ama Bülent Uygun gibi kaç kişi sayabilirsin.
Bizde mantelitenin değişmesini istiyoruz..Nöbetçi hocalarla,nöbetçi futbolcularla bir başarı gelmıceğinden herkes hem fikir.Edilen küfürler,yapılan protestolar boşa gitmıyor..
Samet Aybaba göreve geldiğinde bu protesto yapılmalıydı. Birşeyleri bilerek yola çıktıntan sonra işin sonunda nasıl olur bu herkes istifa dersek olmaz. Bursa taraftarı gücünü kullanıp baştan çözüm bulmalıydı. En azından bundan sonraki teknik adamda bunu yapmalılar.
O zaman taraftarın yaptırım gücü yok diyeceğim konu çok çok çok uzun yerlere açılacakSonuç olarak iyisiyle kötüsüyle bir sezon geride kalıyor. Belki Bursa taraftarı bu sezonu çok mutlu geçiremedi ama seneye belki herşey yoluna girer.
Umarım dediğin gibi olur![]()
Mesaj böyle verilir. Bravo Bursaspor taraftarına.
I'm back...