9.ve 10.Hafta maçları aynı abi.Gayet güzel gidiyorsun bu sene şampiyonluk bekliyoruz.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Destekçiniz Timsahları Avrupada da söz sahibi yapman lazım![]()
Oynadığın sistem hakkında bilgi alabilir miyim? Baya başarılı gidiyosun da...
Beraberlikler artınca 3.sıraya gerilemişsin abi.Ama puan farkı az kapatırsın abi.
ins yunus bjk puan kaybedecege pek benzemiyor bnde 4 buyuklere takilinca kotu oldu...
BURSASPOR BASIN TOPLANTISI
İlk yari aslinda bizim icin oldukca olumlu gecti.Su anda mac basi 3 gol ortalama ile ligde 51 gol atarak en cok gol atan takimiz.Sinan kaloglu 19 mehmet yıldız 18 gol atti .Gercekten cok iyilerdi.Dogrusu Sinandan boyle bir performans beklemiyordum .Belkide Ankaraspor baslangıc icin iyi bir para verse kendisini satacaktik.Defansimiz iyi olmasina ragmen cok fazla gol yiyoruz.Devre arasinda bir cozum bulmaya caliscagiz.Paflarımız sadece 2 beraberlıkle lıderler.Gelecek sezon icinde transfer calismlarimiz basladi.G.Antepten Erdal Gunes ve Konyalı sol bek Kaue seneye Bursaspor formasi giyecekler.G.Birligi kalecisi Ferhatla ise sozlesme asamsina gelindi.İler ki gunlerde aciga kavusacaktir.Turkiye kupasında zorlu yozgat macını gecerek gruplara kaldık.2.lig ekiplerine karsi yedek kadro ile mucadele ediyorum su anda grupta 3 puanla 2.yiz .Bu sene bursaya iki kupa birden getirerk bir inanilmazi gerceklestirmeye calisacagiz....
SON DAKİKA
Bursaspor sozlesmesi bitmekte olan bir eski Brezilya milli futbolcusu ile anlasma zemini ariyor.İsmi sir gibi tutulan isimle iligi tek bilgi gecmiste Milanda oynamis biri oldugu
Acaba kim???
Buldum Ronaldo![]()
Vay be, Cafu mu acepMerak ettim şimdi.
Sakın Kaka olmasın![]()
![]()
Kim ya..Carlos mu diyecem milanla bir alakası yok rivaldo veya rui costa
Dogru isim roque junior kendisi ile gorusmelerimiz devam ediyor.Ancak bizim baskan biraz fazla maas butcesi verirse halledecegiz ama hic orali degil eger sene sonuna kadar imza atmassa baska bir takima Bursaya getirecegim onu ....
TURKIYE KUPASI GRUPLARI 2.MAC
18.HAFTA
TURKIYE KUPASI GRUPLARI 3.MAC
19.HAFTA
TURKIYE KUPASI GRUPLARI 4.MAC
Bu sonucla turkiye kupasinda 2. olarak gruptan ciktik ve rakibimiz Trabzonspor oldu ...
20.HAFTA
TURKIYE KUPASI CEYREK FINAL ILK MACI
21.HAFTA
22.HAFTA
TURKIYE KUPASI CEYREK FINAL 2.MACİ
Bu sonucla Turkiye kupasindan elendik artik tek hedef lig sampiyonlugu ...
Türkiye Kupasından elenmen kötü olsada ligde şampiyon olacağına inancımız tam Özgür abi.
Ligde başarılar dilerim. Bendeki kariyerde Bursaspor ikinci olmuştu. Şampiyonluğu son maçta Kayseriye verdilerdi.![]()
Kupayı salla ligde iyi gidiyorsun en kötü 2. ol ki iyi topçular gelsinSonra Lige ambargo koyarsın zaten
![]()
Özgür müthiş gidiyorsun.Beşiktaş maçı güzel olmuş![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
saol yunus
ewt bu sonucla ikili averajda bjknin onune gectik
Kayseri diyince Sercan y. icin 3.3 m $ + yuzde 25 pay verdıler devre arası vermedım
Sımdıden ambargo koymaya basladik zaten ... Roque gelmek istiyor ama baskan simdilik cikmiyor sampiyonlar ligi tecrubesi olan bir defans cok isime yarar
Alabilirsen Arsenalde Hovard Nortveit var çok iyi bir DC onu bir dene bence hemde çok genç![]()
grdum bi sorusturma yolladim takima oneriler alabilirim cunku listzes , maxim ve almeyda yasli ve seneye yollayabilrim ayni mevkilere iyi adamlar ariyorum ayrica defansin ortasi icinde adam ariyorum
23.HAFTA
24.HAFTA
25.HAFTA
26.HAFTA
27.HAFTA
28.HAFTA
29.HAFTA
30.HAFTA
31.HAFTA
VE 31.HAFTA İTİBARİ İLE
Bursaspor tarihinde ilk kez sampiyon olan takima managerlik eden Sami TÜRER e minnettar kalan Bursa halkina Türer den cevap geldi .Bu daha baslangic diyen Türer takimin daha iyi yerlere gelecegini ve avrupada basarili olacagini iddaa ederek her sene takima 2 buyuk dunya yildizi kazandirmak konusunda taraftarlara soz verdi.Baskanda sampiyonluktan oturu cok memnun ldugunu belirtip maddi olarak tum imkanlarini seferber edip Avrupada basarili olmak icin Türer e tam yetki verdigini soyledi.Ayrica cok onemli bir oyuncu ile yapilan sozlesmenin klubun kasasinda oldugu biliniyor ....
Last edited by ozgurstar : 24.Mayıs.2008 at 00:06
Tebrik ederim Özgür abi büyük bir başarı elde ettin.Anadolu kluplerinden ilk şampiyonu çıkardın.Seneye ŞL de başarı bekliyoruz.
Andreas Granqvist kaliteli ve genç defans oyuncusu bunu alabilirsin. Bursasporun alt yapısından kesinlikle faydalan çok iyi oyuncular çıkıyor. Gençlerin hiçbirini satma kendi fikrimce çok iyi özelliklere kavuşuyorlar ilerleyen yıllarda(Sercan Yıldırım, Fatih Serkan, Ramazan Erarslan, Serdar Aziz gibi).
cok saol SL ile ilgili once elemeden kurtulmak isterim buyuk rakipler ve seri basi olamadigimiz icin oyuncular guzel boyd bize yararli olabilir ....
Defansta Roque ile anlastim orada simdili sorun yok ama yine de yatirim amacli dusunebilrim ....
Ve altyapimiz gercekten cok iyi bn su anda İsmail,Fatih ve Sercandan yaralanabiliyorum 3 u de cok iyi Sercana deddigim gibi Kayseri 3.3 + yuzde 25 payverdi satmadim olece kalacaklar
20 A takimimiz 122 gol atarak 1 m 3 b ile sampiyon oldu
18 A ise sadece 2 beraberlik ile sampiyon oldu ilerde cok iyi isler yapacaklardir...
Mehmet Yildiz 31 golle gol krali....
Sinan Kaloglu 27 gol 8 asist ile yılın oyuncusu
Bende yılın manageri secildim![]()
Tebrik ederim çok iyi iş çıkarmışsın, Seneye ŞL de başarılı olmanı bekliyoruzDavid Jones(MC), George Boyd (AMLC-FC), Rafael Carioca (DMC), Felipe Matione (D-M-AMR) bu oyuncular nacizane tavsiyemdir. işine yarayabilir eğer ihtiyaç duyarsan
Altyapıda süper oyuncularvar Bursaspor'da abi bunlardan faydalan.Mehmet ve Sinan coşmuş.
ewt yunus aynen oyle ilerde cok para kazancaaz onlardan
iste buda sezonun enleri
Transfer donemi acildi ve Bursaspor bombalari patlatiyor
Baskanimiz bize 8.250 m $ butce verdi ...
İlk bomba Roque Junior Brezilya milli takimindada oynamis savunma oyuncusu artik Bursaspor icin ter dokecek
Konyasporlu solbek Kaue Bursasporda ....
Nac Bredali sag bek Csaba Feher ,Omer Aysanın yeni rakibi ...
Gaziantepli Erdal Guneste takima dahil oldu ...
Bu transferler bonservis bedelsiz kadroya dahil edilmistir...
Manager King THEODENin onerdigi George Boyd 450 Kya transfer olmustur ...
Tebrik ederim abi transferlerin çok güzel bir ricam olacak Feher ve Boyd'un profillerini koyarmısın?
Tebrikler son derce iyi bir sezon geçirmişsin.Avrupada başarılar...
saol tesekkur ederim .
Bursada transferde yogun saatler yasaniyor.Bu sene 2 kulvarda yarisacak olan Bursaspor genis bir kadro icin ugras veriyor ancak bonservis bedellerinin yuksek olmasi ve yabanci sınırı sorun yaratior.Ona ragmen sessiz kalmayan yonetim bombalari patlatmaya devam ediyor.En son calismalar ise soyle:
Tumer Metin 170 K ya sol tarafa alternatif oldu ....
İlhan Parlak 1 seneligine Fenerbahceden kiralandi
Vega 3.7 m$ a Toulouse ye satildi .
Sakaryali Luis Martinez ise 1.8 mn$ a satin alindi .
Ugur Yildirim ve Gunnar Porvarldsson icin girisimler suruyor bu transferlerden sonra sezonu kaptmasi bekleniyor klubun.
Bu arada giden diger futbolcularida yazayim
Marko Muslin 375 K ya Valencienneste
Mari Espertaro da 190 k ya nice te
Ugur Yıldırım 4 m pesin 2.5 m taksitle Bursaspor da
Hannoverin sureklı olarak fiyat yukseltmesınden dolayi gunnardan vazgectik ve 3 m pesin 3 m taksitle manisadan sinani alarak transfer dosyasini kapatmis bulunuyoruz ...
Ayrica sansli bir kura cekerek AEK - SKONTO macının galibiyle oynayacagz
Last edited by ozgurstar : 24.Mayıs.2008 at 19:45