Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 67 sonuç

Konu: Hazırlık Maçı|Türkiye - Slovakya

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Avusturya ve İsviçre'nin ortaklaşa düzenleyeceği 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası hazırlıkları kapsamında ilk maçını Almanya'nın Bielefeld şehrindeki Schüco Arena Stadı'nda Slovakya ile yapan Milli Takımımız, karşılaşmadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı. Millilerimizin golü karşılaşmanın 63. dakikasında Hakan Balta'dan gelirken, futbolcularımız karşılaşmada oynadıkları futbolla geleceğe daha umutlu bakmamızı sağladı...

ÖNCE BASKI, SONRA DURGUNLUK...
    Karşılaşmaya Rüştü, Hakan Balta, Gökhan Zan, Emre Güngör, İbrahim Kaş, Tuncay, Aurelio, Mehmet Topal, Kazım, Mevlüt, Semih ilk 11'i ile başlayan Milli Takımımız, sol kanatta Tuncay Şanlı, sağ kanatta Kazım, ileri ikilide de Semih ve Mevlüt ile rakip kalede gol aradı. Tribünleri dolduran taraftarımızın da desteğiyle maça büyük bir heyecanla başlayan Millilerimiz, ilk tehlikeli atağını yaptığında dakikalar 9'u gösteriyordu. Karşılaşmanın ilk 25 dakikalık diliminde özellikle sağ kanattan Kazım'ın getirdiği topları Semih ile buluşturak gol arayan Milli Takımımız, oyuncuların uzun süredir birbiriyle oynamamasının verdiği bir uyumsuzluk sorunuyla da karşılaştı. Ligin Gol Kralı unvanını taşıyan Semih'in yarattığı tehlikelerde Slovakya kalecisi Senecky'ye takılan takımımız, ilk yarıda son 25 dakikalık dilime girilirken ise üstünlüğü rakip Slovakya'ya kaptırdı.
    İlk yarının son dilimlerinde oyuncularımızda göre daha baskın bir görüntü çizen Slovakya'ya karşı savunmada Gökhan Zan ve Emre Güngör'ün hatasız futboluyla savunmada açık vermeyen Milli Takımımız, karşılaşmanın ilk yarısında aradığı golü de bulamayınca soyunma odasına golsüz eşitlikle girdi.

TERİM'DEN DEĞİŞİKLİKLER...
    Karşılaşmanın ikinci yarısında girilirken teknik direktörümüz Fatih Terim, oyuna Emre Belözoğlu, Gökdeniz Karadeniz ve Sabri'yi alarak takımın formasyonunda bazı değişikliklere gitti. Semih'i ileride tek forvet bırakan Terim, golcü oyuncuyu orta sahada Tuncay, Gökdeniz ve Emre ile destekleyerek takımımıza gol arattı. Değişikliklerin de etkisiyle ikinic yarıya fırtına gibi başlayan Millilerimiz, özellikle ilk 20 dakikalık dilimde rakibine nefes aldırmadı. Sağ kanattan Kazım'ın etkili ortaları, sol kanada geçen Gökdeniz'in buradaki dinamik futbolu ve orta sahada beyin görevi gören Emre'nin başarılı paslarıyla atak üstüne atak yapan Milli Takımımız, Slovakya'nın sert futboluna rağmen aradığı golü buldu. Karşılaşmanın 63. dakikasında Sabri'nin sağ kanatta ortasında seken topa çok sert vuran Hakan Balta, 6. Milli maçında ilk golünü atarak takımımız 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra oyundaki tempoyu düşüren Millilerimiz, skordaki üstünlüğü sağlamasıyla birlikte oyundaki hızını da kesti. Teknik direktörü Fatih Terim de bu dakikada itibaren daha çok oyuncuların durumunu görmek için değişikliklere gitti.

SON 15 DAKİKADA OYUNDAN DÜŞTÜK...
    Millilerimiz maçın son 15 dakikasında oyundan düşerken, karşılaşmanın son dilimlerine doğru Slovakya adına sahaya giren Filip Holosko'nun kalemizde yarattığı tehlikelerde Rüştü başarılı performansıyla alkışlandı. Maçta başka gol olmadı ve Millilerimiz ilk hazırlık maçından 1-0'lık galibiyetle ayrılarak geleceğe doğru umutla yürüyüşünü sürdürdü.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
    1. dakikada Kazım'ın ortasında ceza alanı içindeki Semih'den önce kaleci Senecky araya girerek, tehlikeyi önledi.
    8. dakikada Kazım'ın sağ taraftan ortasında, Semih'in yaptığı kafa vuruşunda top az farkla auta gitti.
    9. dakikada Mevlüt'ün kullandığı köşe atışında arka direkte iyi yükselen Semih'in kafa vuruşunda top yandan auta çıktı.
    26. dakikada Slovakya'nın kullandığı köşe atışında penaltı noktası üzerindeki Skrtel'in kafa vuruşunda kaleci Rüştü üzerine gelen topu parmaklarıyla kornere çeldi.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
    48. dakikada sol kanattan topla ceza sahasına giren Tuncay, içeriye sert bir orta yaptı. Ay-yıldızlı futbolculardan kimsenin dokunamadığı top kaleye paralel gitti.
    63. dakikada Kazım'ın pasıyla sağ kanattan son çizgiye inen Sabri'nin ceza sahasına ortasında defanstan seken topu kontrol eden Hakan Balta, sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 1-0
    81. dakikada ceza sahasına yapılan ortada Petras'ın kafa vuruşunda kaleci Rüştü topu üstten kornere çeldi.
    82. dakikada Holosko'nun sağ kanattan ceza sahasına ortasında ön direkte Jakubko'nun kafa vuruşunda meşin yuvarlak az farkla üstten auta gitti.
    87. dakikada Emre Belözoğlu'nun defansın arkasına gönderdiği pasta topu kontrol eden Arda'nın rövaşatasında top az farkla yandan auta gitti.
    90. dakikada Halil'in ceza sahası dışından sert şutunda kaleci Senecky, topu çeldi. Dönen topa Gökdeniz hareketlendi, ancak hakem Gökdeniz'in pozisyonu için ofsayt kararı verdi.
    Karşılaşmanın uzatma dakikaları oynanırken bir grup gurbetçi sahaya girdi. Bunun üzerine maçın hakemi Michael Weiner, karşılaşmayı bitirdi.

STAT: Schüco Arena
    HAKEMLER: Michael Weiner, Matthias Anklam, Sascha Thielert
    TÜRKİYE: Rüştü,İbrahim Kaş (Sabri dk. 46), Gökhan Zan, Emre Güngör, Hakan Balta (Uğur Boral dk. 78), Kazım, Mehmet Topal (Emre Belözoğlu dk. 46), Mehmet Aurelio, Mevlüt (Gökdeniz dk. 46), Semih (Halil dk. 66), Tuncay (Arda dk. 74)
    YEDEKLER: Tolga, Ayhan, Tümer, Emre Aşık, Ayhan
    TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim
    SLOVAKYA: Senecky, Krajcik, Zabavnik, Hubocan, Skrtel, Mintal (Jakubko dk. 68), Sestak (Kolbas dk. 86), Hamsik, Petras (Jan Novak dk. 90+1), Vittek (Holosko dk. 79), Cech (Zofcak dk. 68)
    YEDEKLER: Jan Mucha, Brezinsky
    TEKNİK DİREKTÖR: Jan Kocian
    GOL: Hakan Balta (dk. 63)
    SARI KARTLAR: Skrtel (Slovakya), Gökdeniz (Türkiye)

hakan baltada son haftalarda klas vuruşlarla gol atmayı başarıyor.turkiye için buyuk bi kazanc.hem cok soğuk kanlı.dun takım okadarda cok fena değildi.1-0 kazandık tebrikler turkiye

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Maçta şunu gördüm Mevlüt A Milli için henüz erken Semih ise milli formayı giyecek potansiyele sahip değil bence

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Maçta şunu gördüm Mevlüt A Milli için henüz erken Semih ise milli formayı giyecek potansiyele sahip değil bence
    Kesinlikle katiliyorum,yahu Alex yoksa Semih te yok iste.Milli maclarda Semih hep gösterdi bunu,dün de gösterdi iste.Milli takim icin yetersiz bir futbolcu.
    Mehmet Yildiz,Ümit Karan nasil kadroda olmaz aklim almiyor yahu.

Ayrica Gökhan Gönül mutlaka iyilesmeli,ibrahim kas bir tane bindirme yapmadi,yani sag bek falan olmaz ondan.Yedek stoper olur ancak.

Kazim teknik futbolcu falan ama takima katkisi yoktu.Mesela benim begenmedigim Sabri oyuna girdi,sag kanadi otobana cevirdi,nitekim gol de Sabrinin ortasindan geldi.

Emre Güngör icin acemi falan denildi .Gördük dün nasil oynadigini Ben onu izlerken büyük keyif aliyorum defans olmasina ragmen,müthis bir savunmaci.Bülent Korkmazdan bile iyi olabilir böyle devam ederse.

Bizim Belözoglunu da begendim,girdikten sonra hücumda belli bir aktiflik oldu.

Ayrica dün begendim Rüstüyü,iyi kurtarislar yapti.
    Gökhan Zan cok formsuz,Servet geldiginde onun yedegi olacak büyük ihtimalle.

Hakan Balta sol beki garantiledi,gercekten cok formda ve süper goller atiyor.

Arda da bomba gibi geliyor turnuvaya,benden söylemesi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dün ben başka bir maçı mı izledim :S
    Semih ve Kazım gayet süper oynadılar.
    Emre Güngör'de o kadar mükemmel, süper, olağanüstü oynamadı bence. Biraz heyecan vardı sanki üstünde. Ömer Üründül'e ilk defa katıldım maç izlerken. Oyunu topa sokmakta dün biraz sıkıntı yaşadı gibi. O da milli forma için henüz yeni bir isim oolduğu için.

Baran'ın Bu oyuncuları dışındaki görüşlerine aynen katılıyorum.

Galiba degisik mac izledik Mustafa.
    Futbol sadece calim atmakla olmuyor,Kazim iyi calim atan birisi olabilir,teknik birisi olabilir ama oyuna katkisi tartisilir.Euro 2008 de böyle oynayan birisi bize hic katki saglayamaz.

Semih ne yapti,onu anlayamadim :S
    Top desen tutmadi,gol pozisyonuna giremedi,90 dakika oynadi ben bu takimin futbolcusu degilim dedi resmen.Ha Halil,Mevlüt falan da kötülerdi.Bu sistemde Mehmet Yildiz veya Ümit Karan gercekten basarili olurlardi,ama secilmediler ne yazikki.
    AMa ikisinden de süper oynadilar diye bahsetmen bence cok yanlis.

Emre ilk milli macina cikti ve bence gayet iyi oynadi.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

bu turnuvada en büyük sorunumuz gol atmak olacak çok iyi bir forvetimiz yok

valla baran butun yorumlarina katiliyorum .. emre belozoglu haric.. mac eksigi cok bariz kendini gosteriyor pas hatalari fazla ve gereksiz top sIkistiriyor ama tabi hazirlik maclarinda kendini gelistirip eski formuna donebilir. Nihat ve Halil ikilisi forvette bence cok iyi isler yapar. Semih sonuktu. Kazima forma gercekten yakisti goruntu olarak ama calimdan baska birsey yapmadi takima alisirsa oda iyi isler yapabilir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dünkü oyun planımızı gördükten sonra şu 11 daha iyi olur diye düşündüm. Umarım Sakat oyuncularımız yetişir ve tam kadro görürürz millilerimizi.

Tuncay----Semih----Nihat
    ------------Arda
    -------Aurelio---Hamit(M.Topal)
    Hakan--G.Zan---Servet(E.Güngör)--G.Gönül(Sabri)
    ----------Volkan(Rüştü)

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

arda forvet arkası pek başarılı olamıyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Durun daha Nihat sahneye çıkmadı,bir de nihatlı görelim gol sorunumuz var mı yok mu öğreniriz.Bir de işin kurdu teknik direktörler genelde bu tür turnuvalar öncesi hazırlık maçlarında oyuncularına birbirnize uyumu sağlayın ama kendinizi çok sıkmadan oynayın der.Çünkü çıkıp 3-4 atsa rakipleri hemen durumu önlemek için işleme geçerler.Bundan sonraki hazırlık maçlarında da Milli Takımımızı büyük ihtimalle rölantide oynarken izleyeceğiz.Asıl gücümüz şampiyonada belli olacak,umarım güzel sonuçlar alırız.Yoksa ben hazırlık maçlarında nice milli takımlar gördüm 3 4 atıp ilk turda elenen ve nice takımlar gördüm hazırlık maçında 3-4 yiyip finale gelen hatta kupayı alan.Semih konusunda ise ikinizede katılmıyorum ne süper oynadı ne de takımın oyuncusu değil gibi duruyordu açıklamalarına.Semih bir santraforun diğer görevini yerine getirdi topla yoktu anca topsuz oyunda rakip defansı çok şaşırttı dikkatini bozdu.Zaten golde konsantrasyon bozukluğundan geldi.Bu yönü tam eskilerin Gerd Müllerine benziyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Açıkçası ben kazımıda beğenmedim adam iyi çalım atıyor tamam ama ağır hareket ediyor ve topuz ayağında çok bekletiyor bir slovakya karşısında çalımıyla başarılı görünebilir ama portekiz affetmez ağır davrandığındanda karşı takım iyice yerleşiyor ayrıca

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Baran yazdıklarını okuyunca bir an şüphelendim aynı maçı izledeğimizden .Semih çok iyiydi.Çok iyi paslar attı.Kazım da çok iyiydi fakat sen ön yargıyla yaklaştığın için Kazım'a ne yapsa sana yaranamaz.Ayrıca Emre Güngör defansta çok iyiydi fakat topu aldığı zaman saçma sapan hatalar yaptı.Topu oyuna sokmasını bilmiyor.Emre Güngör'ün bir Gökhan zan bir İbrahim Toromandan farkı yok bence.Onun dışında Hakan Balta çok iyiydi.Sol bek garanti artık onun için.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Baran yazdıklarını okuyunca hbir an şüphelendim aynı maçı izledeğimizden şüphelendim.Semih çok iyiydi.Çok iyi paslar attı.Kazım da çok iyiydi fakat sen ön yargıyla yaklaştığın için Kazım'a ne yapsa sana yaranamaz.Ayrıca Emre Güngör defansta çok iyiydi fakat topu aldığı zaman saçma sapan hatalar yaptı.Topu oyuna sokmasını bilmiyor.Emre Güngör'ün bir Gökhan zan bir İbrahim Toromandan farkı yok bence.Onun dışında Hakan Balta çok iyiydi.Sol bek garanti artık onun için.
    semih çok güzel paslar attı diyorsun ama onun işi gol atmak poziyona girmek, aynı futbolu hakan şükür oynadıgında yerden yere vururdunuz kendi oyuncunuz olunca iyi işler yaptı oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Açıkçası ben kazımıda beğenmedim adam iyi çalım atıyor tamam ama ağır hareket ediyor ve topuz ayağında çok bekletiyor bir slovakya karşısında çalımıyla başarılı görünebilir ama portekiz affetmez ağır davrandığındanda karşı takım iyice yerleşiyor ayrıca
    Katılıyorum. Ayrıca Kazım topu her aldığında çalım deniyor. Geçemezse pas veriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by M.Scofield View Post
    semih çok güzel paslar attı diyorsun ama onun işi gol atmak poziyona girmek, aynı futbolu hakan şükür oynadıgında yerden yere vururdunuz kendi oyuncunuz olunca iyi işler yaptı oluyor.
    Semih pozisyona girmek konusunda çok iyi zaten.Dünde çok olmasada 1-2 pozisyona girdi.

bence herkesin biraz daha ilimli bakmasi lazim.... kazim ve semih cok iyi oynadi demek tamamiyla fanatiklik olur ha cok kotu oynadi demekte fanatiklik olur. daha ilk hazirlik maci hicbir oyuncu %100 kapasite ile oynamadi kazimin olumlu hareketleri var ama eksik yonleride var ayni sey semih icinde gecerli. Ayrica emrenin ilk maci oldugunu dusunurek biraz elestirin adam ilkkez milli formayi giydi bir turk icin cok farkli bir duygudur bu onun heycani var ve ilk defa gokhan ile oynuyor. bence defans servet-emre olmalidir

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Dunki macta gercekten guzel oynadik bazi bolumler sasirsakta.

Mevlut bi turnuvanin suprizi olabilir, dun oynadigi ilk yarida ona pas verecek adam yoktu. Ama Tumer ve Emre oynarsa kolaylikla Mevlutu kacirirlar.

Ibrahim Ka$ gitmedi sag kulvara, kendisinden bi stoper olur sadece. Hamit ve Gokhan in iyilesmesine bakacaz. Boylece Sabri-Hamit-Gokhan degismeli oynayabilsin.

Emre Gungor un markaj yapmasina bi sozum yok ama topu kullanmada defansimiz zorluk cekti. Yani Servetin yoklugu hissedildi.

Gokhan Zan'i begendim, sakat olmasina ragmen spikerlerin dedigi gibi sure gectikce dahada isindi maca. Stoperlerimiz Gokhan ve Servet'ir.

Semih dun biraz kayboldu, ilk 11 de cikamaz sahaya ama super bi yedek olabilir.

Emre Newcastle da bi kac maca cikmasina ragmen dun cok hazir gozuktu.

Fatih Terim isini bilir, biz bu turnuvada canlar yakacaz cunku kadromuz cok iyi

Gk- Volkan
    Dr - Hamit
    Dl - Hakan Balta
    Dc - Gokhan Zan
    Dc - Servet
    Dmc - Emre
    Dmc - Aurelio
    Ml- Arda
    Mr - Tuncay
    Amc - Nihat
    St- Mevlut

Ben boyle bi kadro bekliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Artık günümüz oyuncularına bakalım.Hangisi iyi oynarsa o alır formayı.Bir nesli daha küstürmemek gerekiyor.Hakan bu zamana kadar yerini alan oyunculara moral verecek açıklama yapmadı umarım bundan sonra yapar.Ben bekliyorum.içimden de boş yere bekliyorum diyodum zaten basın açıklamasını okudum yanılmamışım.

Tanıyanlarınız bilirler,tanımayanlarınız lacivert yazıyorum diye Fenerbahçeli sanmasın beni,kendi takımımın oyuncusu bile olsa eğer eleştirilecek bir durumu varsa eleştiririm

Avusturya futbolu nerelere gitti ,Bulgar futbolu anca toparlanıyor.

Özellikle Avusturya ve Polster dersem benzer durumu herkes hatırlar.

Çünkü eğer bir oyuncuya hala O olmadan olmaz denilirse o bölgedeki oyuncuları direkt yıkıyorsunuz,biz öyle bir santrafor kuşağı kaybettik belkide 2. Çünkü göklere çıkarma ve yerme konusunu bir türlü beceremiyoruz.Birine o olmazsa olmaz diyoruz diğerlerine ise daha tek maçta görüp işe yaramaz,bu mu oyuncu olmuyor diyerek bir kenara atıyoruz.Artık bu kuşakta harcanmasın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Burak Duran View Post
    bence herkesin biraz daha ilimli bakmasi lazim.... kazim ve semih cok iyi oynadi demek tamamiyla fanatiklik olur ha cok kotu oynadi demekte fanatiklik olur. daha ilk hazirlik maci hicbir oyuncu %100 kapasite ile oynamadi kazimin olumlu hareketleri var ama eksik yonleride var ayni sey semih icinde gecerli. Ayrica emrenin ilk maci oldugunu dusunurek biraz elestirin adam ilkkez milli formayi giydi bir turk icin cok farkli bir duygudur bu onun heycani var ve ilk defa gokhan ile oynuyor. bence defans servet-emre olmalidir
    Kim fanatik burdan belli oluyor.Kazım ile Semih'e gelince kötüydü ama Emre'ye gelince daha ilk maçı .Dün takım olarak iyiydik oyuncular üzerinde tek tek durmaya gerek yok.Ben umutluyum açıkçası.Gökhan Gönül de umarım iyileşir.

ben semih ve kazima kotu mu demisim?? daha cok iyi yada cok kotu gibi uclarda yorum yapmak olmaz dedim ben mi yanlis anlattim acaba yoksa sen mi bu sekilde anlamak istiyorsun?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kazım'ın takıma ne kadar katkı yapabileceini dün herkes gördü heralde Eksiklerimiz olsada umut verici bir maç oldu ...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Güzel bir hazırlık maçı oldu.F.Terim bildiği oyuncuları değil daha çok sakatlıktan yeni çıkan ve ya turnuvaya götürüp götürmeyeceği konusunda kararsız olduğu oyunculara şans verdi.Kazım kendine kadroda yer bulabilmek için can havliyle savaştı,ancak istediği kadar süper oynasın yer bulamaz Tuncay'lı,Gökdeniz'li,Nihat'lı,Arda'lı,Halil'li,Se mih'li,Yıldıray'lı hücum hattında...

Stoperler hakkında kimse yorum yapmasın bence.Sakatlık olmadığı sürece bu takımın stoperleri Zan-Servet'tir.E.Güngör'de oynadığı futbolla bunların ilk alternatifi olduğunu göstermiştir.Bu yüzden stoperden E.Aşık kadrodan çıkarılmalı...

M.Topal için milli takımın 11'inde yer bulmak çok zor gözüküyor.Aurelio ve Topal oynadıkları zaman o.sahada pas oranı 0.Bu yüzden Topal yedek Emre,Aurelio,Hamit üçlüsü olur göbekte...

Hücumda ise Mevlüt için erken.Önümüzdeki turnuvalarda yararlanabiliriz ondan,ancak şu aşamada bir şey katamaz takıma...

E.Aşık,Ayhan,Kazım,Mevlüt gidici gibi duruyor...

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Semih için kötü düşünmüyorum ancak Kazım'ın yetersiz olduğu açıkça ortada. Savunmaya gereken yardımı da yapmadı bence, kadrodan çıkarılacak isimlerden birisidir..

Semih ise iyi pas yaptı, etkili olmaya çalıştı. Bildiğimiz Semih gibiydi, bence sorun yok..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Ftaih Terimn hata yaptığı mevki ençok forvet bölgesi kanımca.Forvetlerimiz etkisiz gözüküyor Nihat dışında tbi.Takıma Nihat, Ümit Karan, Mehmet Yıldız, Fatih Tekk olsa çok daha rahat olurduk

asil anlamadigim karani niye cagirmadigi zaten..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kazım iyiydi soğukkanlı oynadı ama biraz daha hızlı düşünmesi gerekiyor..Semih kesinlikle milli takın santroforu olamaz..Fenerbahcede bir sezonda 40 golda atar ama milli takıda bi iş yapamaz..Emre güngör heyecanlı bilemiyorum ama topu o
    yunda sokması inanılmaz zayıf aynı b.korkmaz gibi her gelen topa dan dun...M.topal ve aurelio ikisi bi arada oynayamaz..Stoperde server g.zan olmalı.İ.üzülmezdende kurtulduk ayrıca Gökhan yetişmezsse sabri olmalı sağbekte..Ardayı bence ilk 11 de oynatmıyacak turnuva maçlarında ve bana göre çok büyük hata yapacak..

Kadro

volkan
    sabri
    g.zan
    servet
    h.balta
    tuncay
    arda
    hamit
    aurelio
    emre
    nihat

olmalı

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Milli takımı kırmızı-beyaz forma üzerinden tartışalım bari..Başka renge girmeye gerek yok.

Emre Güngör : Ömer Üründül'ün de söylediği gibi kesici bir oyuncu ama topu oyuna sokmakta beceriksiz . Umarım bu tarafını geliştirir genç oyuncu sonuçta.

Kazım : Oyun stilini sevmiyorum hiç bir kere koşması sahadaki duruş şekli çok garip.Sağ açık için fazla hareketli bir oyuncu değil .

Emre B : Her ne kadar maç eksiğide olsa bizim için çok önemli.

M.Topal : Bence 2 ön libero ile başlamak doğru değil , zaten koşan bir takımız ortada Topal ve Aurelio oynadığı zaman pozisyon bulmakta zorlandık zaten maç içinde bunu görmüşünüzdür.

Semih : Her zaman söyledim Milli takım oyuncusu değil şuan . İyi niyetli olabilir , mücadeleci olabilir hatta 17 golle gol kralıda olabilir ama bu Ligde 2 senede 53 gol atan Fatih Tekke'yi bile tartıştı bu ülke. Fatih Tekke'de en azından Emre gibi kendi takımında şuan oynayamasa da Milli takımda olması gerekiyordu. Ne Halil ne Semih ne de Mevlüt Milli takım için yeterli seviyede değiller şuan.

Gökhan Zan : Savunmada ağır bir görüntü verdi. Daha güçlü ve hızlı forvetler karşısında bu görüntüsüyle çok zor anlar yaşayabilir.

Mevlüt : Daha yeni tanıdık kendisini . İlk maçtan bunu anlayamamayız ama ahım şahım bir forvet değil ama yinede sırıtmadı.

Aurelio : Onsuz ilk 11 düşünülemez heralde.

Ama daha oynamayan Nihat,Arda,Servet, Yıldıray gibi isimler var. Çok değişik sonuçlarla karşılaşabiliriz bu turnuvada. Ortasaha 2 ön libero yerine oyunu kuracak ve takımı atağa kaldıracak bir oyuncu kesinlikle oynamalı.

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Milli takımı kırmızı-beyaz forma üzerinden tartışalım bari..Başka renge girmeye gerek yok.
    Aynen katılıyorum

Güzel bir maç oldu.Fatih Hoca oyuncuların son durumunu değerlendirdiği bir maç oldu.iLk hazırlıK maçından dolayı herhalde çoğu oyuncumuzu ben tam kapasite ile oynadıklarını görmedim.Şampiyonaya kadar bütün oyuncularımız daha iyi seviyeye gelecektir..

Umarım şu an ki sakat oyuncularımızda iyileşir ve tam kadroyla gideriz EURO 2008'e.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Arda maca hemen baska bi hava getirdi.

Semih konusunda yine söylüyorum, Milli takimda hicbir zaman banko olamaz, 1-Nihat,2.Halil sonra Semih-Mevlüt gelir.

Dün macin adami kesinlikle Sabri'diydi. Oynadigi futbol ise mükemmel ötesi. Belli oluyor neden italyanlarin takip ettigi

Kazim bence iyidi ama dogru düzgün adam bile gecemedi, hicte caliskan degil, Zaten adamin asil mevkisi forvet.

G.Zan cok iyi mac cikardi, E.Güngörü ise ben fazla begenmedim.

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri