Vidal iyi bir transfer olur abi..
Vidal iyi bir transfer olur abi..
Tebrikler Sinan.Süper gidiyorsun.Vidal'i bitirirsen mükemmel bir iş başarmış olursun.
20.Hafta
21.Hafta
FA Cup 3.Tur
FA Cup 4. Tur
FA Cup 5. Tur
Carling Cup Yarı Final 1. Maç
Carling Cup Yarı Final 2. Maç
Carling Cup Final Maçında Rakibimiz Bolton
22.Hafta
23.Hafta
24.Hafta
25.Hafta
26.Hafta
26 Hafta sonunda Puan Cetveli
Ligde çok iyi yerdeyiz ilk 5 i garantiledik.Az Sonra Bolton İle Yapacağım Carlig Cup Final Maçım ile Burada Olacağım.
Yorumlarınızı bekliyorum nasıl gidiyorum?
Not***:Arturo Vidal ile sözleşme imzalayamadık.
skorlar güzel çok iyi gidiyorsun 1. ile puan farkı açılmış ama liverpool u geçmişsin..
CARLİN CUP FİNAL MAÇI
VS
Final maçında Bolton a eze eze geçtik. Arshavinin 30. Dk da attığı golle öne geçtik ardından birçok pozisyona girdik ancak golle 82.Dk da buluşup rahatladık.
Maçtan sonra Newcastle taraftarlarında büyük bir sevinç vardı. Sinan Eren e minnattar olduklarını söleyen taraftarlar Sinan Eren i takımın başına getirmenin ne kadar doğru bir karar olduğunu anladıklarını söyledi.
27.Hafta
28.Hafta
29.Hafta
30.Hafta
31.Hafta
32.Hafta
33.Hafta
34.Hafta
35.Hafta
36.Hafta
37.Hafta
38.Hafta
Son hafta maçı bizim açımızdan çok kritikdi.Biz yenilirde Liverpool yenseydi Liverpool 4. biz 5. oluyorduk ancak korkulan olmadı biz kazandık Liverpool un berabere kalması bizi ayrı bir sevindirdi.
Puan Durumu
FA Cup 6. Tur Maçı
Rakibimiz Arsenal bu sefer kazanıp yarı finale çıkmak istiyorduk bunuda başardık.
FA Cup Yarı Final Maçı
Rakip Tottenham maça kazanmak için çıktık rahat bir galibiyet aldık finale yükseldik
Büyük Gün Geldi!!!
FA CUP FİNAL MAÇI
RAKİBİMİZ CHELSEA
VS
MAÇ ÖNCESİ DİZİLİŞLER VE KADROLAR
Maça çok kötü başladık. Drogba nın 3. Dk da kornerden attığı golle adeta şok olduk. Devre arasına girdiğimizde hala kötü oynuyorduk ve hala 1-0 malupduk. Futbolcularımız üzüntü içerisindeydi. Hepsine moralli olmasını bu maçı çevirebileceğimizi söyledim. 2. Yarı çok iyi oynamaya başladık.Çok güzel geliştirdiğimiz bir atak sonrası Owen kaleciyide çalımlayarak topu filelerle buluşturdu. Umutlanmışdık ancak 68. dk da Kalou 78. dk da yine Drogba nın attığı gollerle tam anlamıyla yıkılmışken dk 80 de Steven Taylor maçı 3-2 ye getirdi ancak maçın skoru bu dakikadan sonra değişmedi ve maç 3-2 bitti. FA Cup ı finalde kaybettik.
Taraftarlamız maçtan sonra yinede çok iyi oynadığımızı ve bir dahaki sene daha iyi yerlere gelmemizi istedi ve sonuna kadar yanımızda olacağını belirtti hepsine teşekkür ediyoruz.
İşte Takımımın En leri
Not: Bir dahaki yazımda alacağım oyuncular ve satılacak oyuncuları hazırlık kampını vs. yi anlatacağım herkeze iyi akşamlar.
carling cup güzel olmuş seneye güzel transferle uefa kupasında başarı bekliyoruz
Tebrikler ligi güzel bir yerde tamamlamışsın.Carling Cupta süper olmuş hayırlı olsun.Fa Cupta biraz şanssızlık olmuş.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
çok iyisin baştan sona okudum ancak kafama takılan 1 soru war newcastle ın bu kadar transfer butcesi varmı bide içeride sadece 1 maç kaybetmişsin ligde kaçıncısın içeri puanında .... tebRikleR
tebrikler ligi çok güzel yerde tamamlamışsın
Saol yorumun için takımın transfer bütçesi 53 MN olarak başlıyo ancak sezon başında beklentilerinde kazanan ı seçersen. Şuanda ligi iyi bir yerde bitirdiğimiz için epeyce para alıyoruz ve bu seneden artan 22 MN ile birlikte transfer döneminde iyi transferler yapmaya çalışacağız.
İç saha da 3 yüm 19 maçta 15 galibiyet 3 beraberlik 1 mağlubiyet ile 48 puan topladım 2. Arsenal 52 puan 1. Manchester 52 puana sahip.
Seneye uefa kupasında hedefimiz final.
saol Yunus yorumun için FA Cup da çok şansızdık. Sorma Carling Cup ve 4. lük gerçekdende bende beklemiyordum.
Saol yorumun için
2. Sezon için kimleri transfer edeyim sizce 1 Tane Dm almayı düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum
Yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisidir.
FA Cup'ta gerçekten çok şansız kaybetmişssin.. Carling Cup süper olmuş tebrikler. Sana oyuncu öneremeyeceğiğm şu anda aklıma oyuncu gelmiyor.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Dm olarak Veloso al bence Sinan...
evet bencede veloso seni idare eder
veloso seni idare eder deil velosoyu alırsan o bölge rahatlar gözün kapalı oynatabilecein bi oyucunewcastle ı tekrar avrupa kupalarında görebilecek olmak harika..
Evet Velosoyu bende aldım kariyerimde mükemmel oynuyor.
Newcastle United İle 2. Sezon Başlıyor.
2.Sezon Başlarken Geçen Sene Zaten İyi Olan Kadromuza 1 Tane Mc 1 Tane Dm Yeter Diye Düşünüp 2 Trasfer Yaptık. Bunların Yanında Emre Belözoğlu ile de Yollarımızı Ayırdık. Camiamıza hayırlı olsun.
Alou Diara (8 MN Bordeaux)
Mathieu Bodmer ( 15 MN Lyon)
Emre Belözoğlu( 5 MN Napoli)
Transferler nasıl?
Az Sonra hazırlık kampı burada olacak.
Ve Kadromuzun Son Şeklinide koyacağım.
Transferler güzel.Beğendim ama bir sorum olacaktı.İngiltere Liginde ilk 4 Şampiyonlar Ligi'ne gitmiyor muydu?4. olduğun halde niye UEFA'ya gidiyorsun?
evet bence önce sırayı görünce şl yazmıştım sonra baktım uefa yazıyodu
transferler güzel devamını bekliyoruz
Hazırlık Maçlarımız
Kadromuzun Son Hali
Gayet iyi bir kamp dönemi geçirdik.Kadromuzun geçen senekinden pek bir farkı yok. Yanlız bu sefer savunmamız daha iyi oldu çünkü ön libero aldık. Şampiyonlar Ligi nde Ön Eleme maçında rakibimiz Bulgaristal temsilcisi Levski(Sofia) oldu.
Sezon Başı Basın Toplantısı
Sinan Eren: Sorularınız alayım beyler.
Basın: Bu sene 2 transfer yaptınız takımınıza bu kadar güveniyomusunuz?
Sinan Eren:2 transfer yaptık ama tam mevkilerine yaptığımızı düşünüyorum. Şampiyonlar Liginde bu mevkilere çok iş düşecek.
Basın: Bu sene beklentileriniz nelerdir?
Sinan Eren: Tabiki ilk hedefimiz şampiyonlar liginde gruptan çıkmak ve en azından yarı final oynamak ancak bu kolay olmayacak. Aynı zamanda ligdede ilk 3 e girmek istiyoruz.
Basın:Bu sene nasıl bir taktikle oynayacaksınız?
Sinan Eren: İzin verinde bu da bende kalsın lig başlayınca görürsünüz zaten hangi taktikle oynayacağımı.İyi günler.
Az Sonra Lig Maçları Ve Şampiyonlar Ligi İlk Maçlarım
Sinan böle devam et iyi newcastle 32.lük i sonuç bu sene ilk 3 hadi gogogo
hazırlık kampı iyi geçmiş şl gruptan çıkarsın
Tebrikler abi transferler güzel özelliklede Bodmer süper.
Öncelikle Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim Lig Başadı İşte İlk Maçlar
1.Hafta
Gerçekten çok iyi oynadığımız maçda Neves ve Owen in mükemmel formlarıyla maçı çok rahat kazandık. Maça 4-3-3 Sistemiyle çıktık. 3 Forvetimiz şöyleydi. Farfan--Owen--Arshavin
Ön Eleme 1. Maç
Owen 2 maçtır çok iyi oynuyor bu maçtada çoştu bu kadar kolay bir maç olacağını düşünmüyordum. 2. Maçın pek bir önemi kalmadı artık pek. SS de görünmeyen diğer golü Bodmer dakika 72 de penaltıdan atmıştır.
2.Hafta
Bir takım anca bu kadar iyi oynar rakibe şut bile atırmadık. Kaleci ile karşı karşıya kaldığımız pozisyonlar4ı bile dışarı attık. Owen o kadar pozisyona girmesine rağmen golü bir türlü yapamadık. Maçın sonunda bir de penaltımız verilmedi. Sahadan 0-0 lık beraberlik ile ayrıldık. Maçın adamı Watford kalecisi Lee oldu.
Sinan Eren e Şok Ceza
3.Hafta
Bu maçta takımın başında baş antrönörümüz vardı. 1-0 öne geçtiğimiz derbi maçı 2-1 kaybettik. 3 Haftada 1 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyetimiz oldu.
4.Hafta
Owen çok üstün bir performans gösterdi ve maçın adamı oldu. Bodmer gerçekdende geride kalan haftalarda çok iyi bir performans sergiledi. Fulhamı üstün oyunumuzla sahaya gömdük resmen.
Şampiyonlar Ligi Ön Eleme 2. Maçı
İlk maçı 5-0 kazandığımız maçı bu seferde deplasmanda 3-0 aldık. Bu maçta Owen sakatlandı ve 1 hafta boyunca sahalardan uzak kalacak onun yerine aldığımızda Martins de hafif bir sakatlık geçirdi ve maçdan sonra yapılan tedavilerden sonra Martins inde 2 hafta sahalardan uzak kalacağını öğrenmiş bulunuyoruz ve bir sonraki maçta forvette kimi oynacağımı merak ediyorum değişik bir varyasyon deneyebilirim.
Nasıl Gidiyorum ve Kariyeri Daha da Eğlenceli Hale Getirmek İçin Neler Yapabilirim.
Kardeş senin hedef ne bu arada
Lige fena başlamamışsın abi keşke ceza almasaydın.
Güzel başlamışsın federasyonun cezasıda cabası![]()
Çok iyi başlamışsın seni federasyon dahi durduramayacak belli![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
güzel başlamışsın şl gruptan çıkarsın bu arada uefa sıralamasında kaçıncısın ?
5.Hafta
Owen sız ve Martins siz bir maça çıkdık ve forvet hattında sıkıntı çektik istatiskitler gösteriyo bunu golümüzü penaltıdan attık.1-1 Beraberlik ile sahadan ayrıldık.
6.Hafta
Rakibimiz bu maçta kadro bakımından bu ligi hak etmeyen Wolves di. 1-0 öne geçmişken yediğimiz kırmızı kart her şeyi berbat etti dengeler bi anda döndü
7.Hafta
Owen ın gelişi belli olduGelir gelmez çoştu.
Şampiyonlar Ligi Gurubumuz Biz Bu Grupdan 2. Çıkarız.
Last edited by mc_eagle : 17.Haziran.2008 at 23:15