Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 51 arası toplam 51 sonuç

Konu: Mardinsporla Hedef Süper Lig

tamam koyuyorum birazdan

Nesil
    2006
    Yer
    Zeytinburnu

inşallah elazığ sporlar beraber 1. ligge cıkarsınz

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    şu anki tabloyla biraz zor seri yakalamamız lazım
    Last edited by glsavvick : 03.Temmuz.2008 at 11:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Zeytinburnu

bu kariyerde şike var elazig 14. olamaaz..

Quote Originally Posted by CreaterS View Post
    bu kariyerde şike var elazig 14. olamaaz..

oyunun save ini veriyim istersen
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Başa baş bir mücadelede ligin en iyi takımlarından birini 2 farka yenmeyi başarıyoruz...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Üstün olduğumuz maçta ligin zayıf ekiplerinden Giresun'u yenip ilk 6'ya biraz daha yaklaşıyoruz...

Last edited by glsavvick : 03.Temmuz.2008 at 12:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Toparlanmışsın tebrik ederim aynen devam.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Toparlanmışsın tebrik ederim aynen devam.

Yapmaya çalışıyoruz bişelerde 2. lig tam bir haksızlık ligi oluyor onu söyleyeyim yani
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Biraz önce inanamayacağım bir galibiyet aldım...Kocaelini 4-0 yendm...Bu başarıda en büyük katkı olarak yeni taktiğimi gösterebilirim...3-5-2 oynadım, kazandım...Birazdan puan durumu gelecek....

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Küçük cimbom Ordu'yu 3-2 gibi zor bir skorla geçip yüzümüzde çiçekler açmasını sağlıyoruz...İlerde bu güzel güllerin ossuruk(!!!) çiçeği olmaması dileğiyle...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kartalspor maçı geldi çattı...Bu maçı almak artık hayat meselesi çünkü ligde 8. sırada bulunan Mardin tüm yatırımını Süper Lig için yaptı ve en azından play-of lara kalabilmek için bu maçı alması lazım ligin bitimine 5 hafta kala yapılan bu maçın sonucu ne olacak..Zorlu maçın ayrıntıları birazdan....
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İnanılmazı başardık ve Kartalı yendik..Skora bakıpta konuşursak çok rahat geçmiş olabilirim ama maç verilerine bakarsanız maça bi türlü hakim olamadığımı, çabalasamda bunu maç içerisinde bir türlü halledemediğimi görürsünüz fakat bitirişte (sadece bu maç için geçerli) ustalığımız bizi sonuca götürdü ve işte maç ve puan durumu...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu beraberlik bizi üzsede her puana ihtiyacımız var....

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Evet ligin bitimine 3 hafta kala Es Es Süper Lige çıkmayı garantileyen ilk takım oluyor...Takımım Mardin ise play-of lara kalmak için herşeyi yapıyor ama zorlu 3 maçımız var...Altay-Bolu ve D.Bakır..Maçları birazdan oynayacağım...
    Last edited by glsavvick : 03.Temmuz.2008 at 13:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Zeytinburnu

tebrik ederim elazığın son durumu ne

Şimdi çıkıyorum yarın son 3 maçları belki verebilirim ss lerini sonuçlarını söliyim 2 sinin biri beraber birini 1-0 yendm....Belki dedm çünkü 4 lü kariyere yarn devam edeceğiz....O yüzden biraz sarkabilir... Şu an ligde 6 yım...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Elazığ şu an sondan üçüncü seni şimdi habedar ederim durumundan son maçı ne olmuş....
    Last edited by glsavvick : 03.Temmuz.2008 at 13:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

6. mı o zamana çıkamıcam heralde üzülüdüm

Quote Originally Posted by tolgakarakol View Post
    6. mı o zamana çıkamıcam heralde üzülüdüm

Yok son maçımı alırsam play-of lara kalıcam ve orda belki küçük bi şansım olabilir
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Evet uzun bi ligden sonra 6. olarak pozisyonumu aldım...Play-of larda küçükde olsa bir umudumuz var..Buda bizi ayakta tutuyor...İşte son 3 maç resimleri puan durumu ve son maçların skorları....

Arkadaş Elazığ ligin en iyilerinden Antalyayı yenmesine rağmen ligden düştü aynı puandaki rakibinin gerisinde kaldı....

İşte bir ligi böyle geride bıraktık play-oflarda görüşmek üzere
    Last edited by glsavvick : 03.Temmuz.2008 at 13:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Play-OFF'a kalmışın başarılar inş. çıkarsın üst lige

Nesil
    2006
    Yer
    Zeytinburnu

seni tebrik ederim, inşallah cıkarsın süper lige elazığa üzüldüm

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrik ederim alt sıralardan gelip playofflara kalman süper umarım playoffları geçersin.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

tebrik ederim

Saolun arkadaşlar ilk play-of maçım Antalya ile gerçekten çok zor hatta benim umudum yok diyebilirim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Arkadaşlar inanılmaz bi mücadeleden sonra çok haksız olarak Antalya'yı eledik...Sevinçten uçtum ama maça bakarsanız final için pek şanslı olduğumuz söylenemez....

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Deniz'in şov yaptığı maçta Malatya'ya 4-2 yenildik maç 3-1 iken bir penaltı kaçırdık onu kaçırmasak belki maçı çevirebilirdik ama o bitirdi bizi 4-1 den sonra 1 gol bulsakta bu bizi Süper Lige çıkaramadı...Seneye çıkacağımızı düşünüyorum ünkü sağlam oyuncular aldık....

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Birazdan yeni lige başlıyorum transferler az sonra....
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İşte transferler....Birazdan tatile gittiğim Samsun maçı....

Tatile çımıştım fark yemişim 10 kişi kalıp....

Transfer hakkında yorumlarınızı bekliyorum...
    Last edited by glsavvick : 04.Temmuz.2008 at 15:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Süper Lige çıkamaman kötü olmuş transferler güzel fakat lige kötü başlamışsın.

ahaha bi ara fena yardırmışsn ne garip :P

şansızlık seneye artık

obaa transferler çok sağlamda gereksizler war tümerle sergen beraber oynamaz bu konuyu tartışalım ahaha musa kuş la fatih yigen iyidir

Quote Originally Posted by joskun View Post
    ahaha bi ara fena yardırmışsn ne garip :P

şansızlık seneye artık

obaa transferler çok sağlamda gereksizler war tümerle sergen beraber oynamaz bu konuyu tartışalım ahaha musa kuş la fatih yigen iyidir

Forma satışlarını artırmak için iikisini birden aldım..Baş antrenöre sorsan ikisinide oynatmıo

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Transferlerin güzel ama lige kötü başlamışsın
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Transferin bitimine saatler kala serbest transferden Emre Aşık'ı renklerimize kattık

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri