Sadece editten ben transferden takımı seçtim o da transfer yaptı ben fiyat seçmedim bu ligde transferlerin hepsi Ayrıca
DURMAK YOK (ff) yola DEVAM
Sadece editten ben transferden takımı seçtim o da transfer yaptı ben fiyat seçmedim bu ligde transferlerin hepsi Ayrıca
DURMAK YOK (ff) yola DEVAM
Last edited by cagri10 : 07.Temmuz.2008 at 22:13
ÇOK ŞANSIZDIK NUMAÇTA NASIL BÖLE BİŞİY OLDU ANLAMADIMMM GOOL ATINCA BİR AYAĞA KALKTIM 1 DK COŞKUDAN SALONDA 1 TUR ATTIM 2-2 OLMUŞŞŞ AĞLAMAK İSTİYORUM
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
![]()
Last edited by cagri10 : 07.Temmuz.2008 at 23:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
gayet guzel ve zevklı kardes devam et bence.. basarılar
ykmu başka ss ?
güzel kariyer devam et bende bir fb'liyim..bide harry kewel form durumunu koyarmısın...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
BU GİDENLERİN YERİNE İYİ BİR DEFANS OYUNCUSI ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM TRANSFER PARAMDA YÜKSEK
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
leon andreasen'I 22.5 MN YTL ödeyerek fulhamdan aldık oyuncu 24 yaşında defasn oyuncusu
OYNUYABİLECEĞİ MEVKİLER VE ÖZELLLİKLERİ
VERDİĞİM PARAYA DEĞER BİR OYUNCU
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
CL'DE RAKİBİM MİLAN OLDU ŞANSIZ BİR KURA
Last edited by cagri10 : 08.Temmuz.2008 at 14:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
tamam tüm transferleri yapmış ama guiza 17.5 mn euro ya geldi
kewell bedavaya geldi
kewella verilen bu paranın galatasaraya vurduğu darbeyi düşünsenize
haksızmıyım
guizaya o kadar para verseydi finansı yine iyi olurmuydu
arkadaş bunlara cevap versin
ben ona hile yaptım demiyorum sadece keşke biraz daha özenli editleseymiş de bunları da ekleseymiş diyorum yanlış anlamayın
ARKADAŞIM BU TRANSFERLER TAKIMIIN FİNANSINA HİÇBİR ZARARI YOK MESALA SONG GİTTİ 10.KÜSÜT MN YTL İŞTE ONUN DA HİÇBİİR KAZANCI YOK BEDAVA TRANSFER GİBİ AMA PARASIYLA GÖZÜKÜYOR 32.5 MN YTL VERİNCE TRANSFER PARASI BİTMİYOR YADA İŞTE SONG U SATINCA PARA KAZANMIYOR
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TRABZONLA 2.MAÇIN DA SÜPER GEÇTİ VE PENALTILARDA
ILARDA
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
![]()
Last edited by cagri10 : 08.Temmuz.2008 at 15:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
eğer kulübün finansına zarar vermiyorsa devam et kardeşim bir şey diyemem
![]()
çok güzel gidiyorsun bu arada yeni transferin çk güzel
puan durumunu koyarsan!
Last edited by n1ghtm4r333 : 08.Temmuz.2008 at 16:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
BUBA TARİHİ GALİBİYETİMİİN GOLLERİ
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
![]()
Last edited by cagri10 : 08.Temmuz.2008 at 16:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Herkes kendi işine baksa ne güzel olur.
Basarılar kardesım güzel bir kariyer sen nasıl zevk alıyorsan öyle devam et...
Arkadas heralde Fm2009 u bekliyemediHalen sasiriyorum ama, Trabzonum okadar transfere ragmen halen surunuyo
ins 2009 daki Fmde oyle olmaz
Last edited by DisCo : 10.Temmuz.2008 at 20:31 Reason: Silinen bir mesajdan alıntı yapıldığı için düzenlenmiştir.
FENERBAHÇE OLARAK GS ye UEFA KUPASINDA BAŞARILAR DİLERİM BİZİMDE CL RAKİBİMİZ SEVİLLA HEDER YARI FİNAL
Last edited by DisCo : 10.Temmuz.2008 at 20:32 Reason: Kariyer yorumu yapınız gerçek yorumlarınızı futbol bölümünde gerçekleştiriniz.
Süper gidiyorsun kardeş.![]()
Cagri kardeş resimLerini .jpg formatında kaydetsen çok geç yükLeniyorLar .
SIRADAKİ MAÇIMIZ GALATASARAYLA
TARAFTARDAN MAÇA BÜYÜL İLGİ VAR
![]()
Resimi kayıt ederken işaretLedigim yeri tıkLayıp işaretLersen hem boyut küçüLür hem senin için daha rahat oLur
![]()
ÖnemLi degiL Galatasaray maçında başarıLar ..![]()
GOL SONRASI ALEX
SEMİH GOL SEVİNCİ
![]()
Süper maç oLmuş devamını bekLiyoruz.
Oooo Guiza da Gercek Fenerbahceli olmus helal sana![]()