Mesajım gayet açık.Bu olay Fenerbahçe camiasına yakışır.Şaşırmadım.İster bana yakıştırmayın,isterseniz kışkırtıcı olarak algılayın.
Mesajım gayet açık.Bu olay Fenerbahçe camiasına yakışır.Şaşırmadım.İster bana yakıştırmayın,isterseniz kışkırtıcı olarak algılayın.
Kışkırtıcı algılanmıyor, KIŞKIRTICI zaten mesajın.Originally Posted by #10 Osmanozc
Ben senin forumdan bir arkadaşın olarak rahatsız oluyorum. Sen gerici bir mesaj mı yazdım diye düşünmek yerine burnunun dikine gitmeye devam ediyorsun.
Bana göre kışkırtıcı değil.Kışkırtıcı olduğuna yöneticiler karar verirse cezamı çekerim.Originally Posted by Kerim Kerimov
GAyet guzel olmus.
BAzilari Japon Bayraklari (!) acarken, analaramiza kufur ederken hic bisey yok.
Ama biz bi Riza pankarti actik diye savas cikacakti.
yazık ya bu zihniyete bak...Originally Posted by mutlee
nERON_FB arkadaşımın dediklerine katılıyorum ama bir kısmı hariç bunu bi kaç kendini bilmez yapmadı KOCA bir tribün yaptı ve gerçekten saygısızcaydı.
bunu destekleyen arkadaşlar ise sadece seviyesiz ve kendini bilmez insanlardır
sana ve neron_fb arkadaşıma katılıyorum ama bir kısmı hariçOriginally Posted by hurmet
bunu koca bi tribün hazırlanıp yapmadı,temiz staddan bahseden bir yönetim hazırladı ve oraya koltuklara koydu.
bende KOCA bir tribün yaptı diye belirttim kardeşim bende neron_fb ye o konuda katılmamıştım bi kaç çapulcu işi deil bu içinde yönetimde varOriginally Posted by TüMeR_yAğıZ
ya kusura bakma yapmadı diyecektim dalgınlıkla yaptı demişim.daha görevdeyim iki gündür,uykusuzluk falan hat safhada kusuruma bakmaOriginally Posted by hurmet
![]()
Zaten onlar da kendi taraftarlarının yaptıklarını desteklemiolar ki!! Bu tür hareketler "kimin yaptığı önemli olmaksızın" iğrençtir...
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
herkes önce onlar başlattı diyecek ve bu böyle devam edip duracak...
...maalesef...
ben hala organize olduğuna inanıyorum
pek yadırgamadım.şahsen fener taraftarından da zaten böle birşey bekliyordum.kendilerine yakışanı yapmışlar.hiç laf filan atmayın bu kez 3-5 kişinin yaptığı birşey de değil.tam bir organizasyon.yüksek ahlaklı(!) fener taraftarı ne olduğunu belli etti.yalnız işin komik tarafı adamlar hani küfürün de bi adabı bi esprisi vardır.içinden gelir edersin.doğru yada yanlış tartışılır oraya girmeyelim.ama koyun gibi koltukların üzerine koyülan kartonları kaldırmak ta ne oluyo..
bu nası bi kuyruk acısıdır yaww..![]()
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
Laf atmicam önce bunu söyleyim....Ancak yapılan kareket ne olursa olsun, burda hakaret etme hakkı vermez kimseye....Ayrıca isterse 52.000 kişi kaldırsın bu kartonları, bunu asla milyonların üzerine de atamazsın...Bizim yaptığımız çirkinceydi..Ancak bizim yaptığımızın bize edilen küfürlerden farkı yok..Lütfen objektif ol....Originally Posted by koray_capello
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
artık b. jimlastik klubu taraftarları ve yöneticileri üstüne yağan yağmuru bile fb den bilecek. ya anlayın arkadaşlar artık ve provoke etmek için demiyorum ama bu memlekette 2 büyük kaldı. fb ve gs yakında tek büyük kalcak. sizin takıldığınız şeylere bak![]()
Modlar böyle bir şeye izin varmı?Originally Posted by Navras
![]()
Bende başlarım o zaman onu bunu kışkırtmaya.
kışkırtıcı yazılar yazmasak daha iyi olmaz mı????Originally Posted by Navras
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
arkadaşım bu memlekette her zaman gs ile fb nin yeri ayrıydı.ama bide BEŞİKTAŞ GERÇEĞİ var.onuda beşiktaşlı olmayan o stada o atmosfere girmeyen biraz abilerin deyimi olacak ama kapalı dumanı üzerine sinmeyen anlayamaz.bu formun sayfalarıda yetmez anlatmaya boşver o yüzden.....Originally Posted by Navras
Biz girmedikmi stada.Susturmadıkmı inönüyü.Atmosfer nerdeydi biz oraya girdiğimizde.Girdik o stada ve gülerek çıktık inönüden.....Originally Posted by koray_capello
siz kimsiniz?taşdelenspor mu?Originally Posted by senderson
+11111111111111Originally Posted by koray_capello
![]()
![]()
![]()
taşdelen ile maçmı yaptık yoksaOriginally Posted by senderson
Merhaba Arkadaşlar!Fenerbahçe-Beşiktaş lig maçında taraftarlar tarafından oluşturulan İT-AAT ET! kavramı bence çok yanlış olan bir şey...![]()
İnşallah böyle birşey bir daha olmaz!!!Taraftarlarımızın içine bazı kendini bilmezler girerek olayı holiganizm çerçevesi içine çekmek istiyorlar!
![]()
Bundan sonra böyle durumların olmaması dileğiyle!!!
![]()
![]()
![]()
ayıptır be ortamı kışkırtma sana verilcek cvpları biliyorum ama 1incisi seviyene düşmem ikincisi ban yerim onun için adminlerden bu kişi hakkında gereğinin yapılmasını talep ediyorum bence çok saygısızca bir tavır AYIPOriginally Posted by Navras
Her kulup iyi ve kotu donemler gecirir. Buyuk kulupler bu kotu donemleri atlatabilen kuluplerdir. 1980-2000 seneleri arasinda 4 kere sampiyon olan ve ilk 3'e bu 20 sene icinde 9 kere girememistir Fenerbahce.Originally Posted by Navras
Bu sirada Besiktas 6, Galatasaray ise 8 sampiyonluk kazanmis. Galatasaray ilk 3'e sadece 4 kere girememis, Besiktas ise 5 kere girememistir. Yani bu surec icinde Galatasaray ve Besiktas bir cok yonden Fenerbahce'yi gecmistir. Ancak Fenerbahce toparlanip bu gunlere gelmistir.
O zamanlar da buyuk olan Fenerbahce simdi de buyuktur ve buyuk kulup olmaya devam edecektir cunku ilgilisi coktur. Galatasaray ve Besiktas'in gecmiste buyuk kulup olup gelecekte de buyuk olmaya devam edecektir.
Ard arda uzun sureli basariyi yakalamak kolay degildir cunku bir takim one cikarsa arkasindaki takimlar one gecebilmek icin daha fazla ozveri ile calisip basarili olmak isterler (Fenerbahce'nin Galatasaray ve Besiktas'in 80 ve 90'li yillarda basarilarindan sonra simdi basarili olmasi gibi)
Saracoglu tribunlerinde yapilan hareket yanlistir. Herhangi baska bir takim aynisini Fenerbahce icin yapsa Fenerbahce taraftari simdi Besiktas taraftarinin ayaklandigi gibi ayaklanir.
Bu organize olaydan tribunlere hakim oldugunu soyleyen Aziz Yildirim'in haberi olmadigini iddaa etmek, Aziz Yildirim'a Fenerbahce taraftari olarak hakaret etmek, Aziz Yildirim'in yalanci oldugunu soylemekten farkli degildir. Yani ortada buyuk bir celiski vardir. Ya bu hareket yonetimin bilgisi icinde yapilmistir, ya da Aziz Yildirim idaa ettigi gibi tribunlere hakim degildir. Ucuncu bir secenek olamaz.
bu söylediklerine aynen katılıyorum.Originally Posted by perpetua5099
kesinlikle katılıyorum! zaten nedendir bilinmez ben her küfürden sonra ayaklanan çıngar çıkaran aziz yıldırımın nedense bu olaydan sonra sesini hiç duymadım! demek ki burdan haberi war olduğu anlaşılıyor.Originally Posted by perpetua5099
ahaha , arkadaşm sen bi fenerliysen bjk nin taraftarına nası alay konusu olduğunuzu gösteren bi yazı yollarm aynı zamanda üstünde bide fb nin taraftar sitesinde yorumlar war, sen ozman fenerliler staddan üstüne yağıcak olan şeyleri kimden biliomuş anlarsn ben okurken gülmekten kırıldm ama sen okurken sinirden ağlarsn , o yüsden laflarına dikkat et , kışkırtıcı şeyler yazmaOriginally Posted by Navras
onun dışındıda, perpetua5099 ın söylediği gibi aziz yıldırım ya , taraftar grupları üstünde hakimiyet sahibidr ki bu pankart onun bilgisi dahilindedir,yada hiç bi yaptırım uygulayama gücü yoktr, olay bu kadar açık
wayy forzabesiktas a takılıyosun hee yakışırr..Originally Posted by francesco10
bütün basın tras forzabeşiktaş!
herzaman biladerOriginally Posted by koray_capello
bide şunu ekliyeyim ortega ya açtırılan pankartın lafı geçmiş bu olayın onla uzaktan yakından alakası yok
Stadyumda anons yapılmış kartonlar İstiklal Marşı sırasında açıalcak diye.Bence bu işte Aziz Yıldırım'ın parmağı var.