Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 58 arası toplam 58 sonuç

Konu: Hayatta yaptığınız en çılgın şey

Nesil
    2004
    Yer
    AZ GELİŞMİŞ ÜLKEDEN

napalım hoca sağlık olsun sen okudun ya yeter

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

lisedeyken topa bir vurdum gitti bayrak direğine vurdu, bayrak direği yıkılmıştı...
    birde edebiyat dersinde hoca tahtaya yazarken milli maça kaçmak için ders anında camdan atlayıp kaçmıştım.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

karınca Misafir

Quote Originally Posted by Vieri
    lisedeyken topa bir vurdum gitti bayrak direğine vurdu, bayrak direği yıkılmıştı...
    birde edebiyat dersinde hoca tahtaya yazarken milli maça kaçmak için ders anında camdan atlayıp kaçmıştım.

Çılgın Vieri

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul'un İçinde Herhan

ilk okuldayken biriyle kavga ediyorduk, çocuğa yumruk salladım. Öğretmenin dolabına girdi kolum. Camı tuzla buz olmuştu, elim kan içinde kalmıştı.

Sonra gene ilkokulda iken büyük sınıflardan biri ayakkabımın tekini merdiven arasından atmış, bir hocanın başına gelmişti. Tek ayakta seke seke öğretmen odasına gitmiştim. Söylemiştim ben yapmadım diye. İnanmadılar.

Bu olaydan birkaç ay sonra 3. kattaki sınıftan aşağı kalem kutusu düşmüştü, gene bi hocanın kafasına gelmişti.

ilk okuldayken biriyle kavga ediyorduk, çocuğa yumruk salladım. Öğretmenin dolabına girdi kolum. Camı tuzla buz olmuştu, elim kan içinde kalmıştı.

Sonra gene ilkokulda iken büyük sınıflardan biri ayakkabımın tekini merdiven arasından atmış, bir hocanın başına gelmişti. Tek ayakta seke seke öğretmen odasına gitmiştim. Söylemiştim ben yapmadım diye. İnanmadılar.

Bu olaydan birkaç ay sonra 3. kattaki sınıftan aşağı kalem kutusu düşmüştü, gene bi hocanın kafasına gelmişti.
    Güzelmiş bunlar

gecen yıl Genel Fizik finalinde baya asırılıklarım olmustu.
    hoca "süperiletkenligi" sormus,bende cevap olarak "elektriği süper iletir" yazdım.. sınav sonundada baktım kagıt bombos,kagıda kocama KALspular18

Bir hatuna basma arifesinde 6 birayı devirmişim dersten sonra yatılı okulda.Akşam etütte kafam bulanık bir halde kız bizim sınıfa gelince gidip öpmeye kalkmıtım sanırım.Tam hatırlamıyorum.Ertesi günden itibaren hatırlıyorum olanları...

Ben yüzlerce kişinin ortasında norveçli kızarkadşaımla dakikalarca öpüşmüştüm.pek çılgınca degil ama ortama göre garip bişeydi

karınca Misafir

Quote Originally Posted by Tolga Kaprol

Hocalarını çok seviyomuşsun anlaşılan

sInIfTaN atILdiGim icin dershane hocamin arabasinin tekerLigini patLattim.

Ben kızların doğum gününde onları öpmek için hep hediye alırdıma yrıca oyularda ceza olarak Osman'ı öpün derdim kabul ederlerdi

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Evden kaçtım. Arada bir de deneyeceğim. Geceyi cafe de geçirmek harika oluyor.

Birde sınıf arkadaşım olan bir kıza seni bu okulda oros... görüyorlar dedim. Biraz açık sözlüyümdür de...

VAY Cfksanal

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by osmanozcilingir10
    VAY Cfksanal
    Usta hangisi için kaçma mı kızla konuşmam mı???

Kız

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by osmanozcilingir10
    Kız

Biraz açık söylüyümdür.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

komikşeyler
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

şu anda aklıma gelmiyor..

Nesil
    2005
    Yer
    *Apricot City*

Şaka maka değil, hala yaşayabilmem

Nesil
    2004
    Yer
    iStAnBuL

Amator bir kulupte futbol oynuyorum kaleciyim 2 sene once falan neyse antranor sut cekiyor ayıptır soylemesi top kasıklarıma geldi ve kıvranmaya basladım neyse antremanı kaleci antranorunden izin alarak terk ettim ve ertesi gun beni teknik direktore kactı diye şikayet etmiş ve hocam bana iyi bir azar cekip 50 tur ceza verdi bende cezayı çektikten sonra kaleci antranörünün yanına gittim ve adama tekme tokat daldım ve sonra çekip gittim bir dahada ugramadım lisans falan yandı tabi ve futbolculukta bitti maalesef (1 sene sonra cagırdılar ama bende bel fıtıgı oldugundan gitmedim gerci heves falanda kalmadı ya) o gunden beri futbol topuna ayak surmedim artık sadece taraftarım.

Quote Originally Posted by yeniay
    Amator bir kulupte futbol oynuyorum kaleciyim 2 sene once falan neyse antranor sut cekiyor ayıptır soylemesi top kasıklarıma geldi ve kıvranmaya basladım neyse antremanı kaleci antranorunden izin alarak terk ettim ve ertesi gun beni teknik direktore kactı diye şikayet etmiş ve hocam bana iyi bir azar cekip 50 tur ceza verdi bende cezayı çektikten sonra kaleci antranörünün yanına gittim ve adama tekme tokat daldım ve sonra çekip gittim bir dahada ugramadım lisans falan yandı tabi ve futbolculukta bitti maalesef (1 sene sonra cagırdılar ama bende bel fıtıgı oldugundan gitmedim gerci heves falanda kalmadı ya) o gunden beri futbol topuna ayak surmedim artık sadece taraftarım.
    kötü olmuş be

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

ankara gençlik parkında fıskiyenin altına girmemdir herhalde
    tabi çıkınca 2 hafta hasta gezdim ama olsun insanın yanında 4 çıtır olunca hastalık insanın umrunda bile olmuyor

ya alakası yok ama hoş bi anı baylaşmak istedim

öğretmen risk nedir konulu kompozisyon yazındedi ben kağıdı boş bıraktım altına bu bi risk tir dedim ve tam puan aldım biras ineğimdirde

Nesil
    2004
    Yer
    iStAnBuL

Quote Originally Posted by Legolas007
    ya alakası yok ama hoş bi anı baylaşmak istedim

öğretmen risk nedir konulu kompozisyon yazındedi ben kağıdı boş bıraktım altına bu bi risk tir dedim ve tam puan aldım biras ineğimdirde
    hll be kesin sınıftaki herkes morarmıştır he!!

ne gibi

Nesil
    2004
    Yer
    iStAnBuL

ne gibi
    Adamlar kesin kagıdı fuul doldurmustur e sende bos kagıtla iyi not alınca ee tabi insanın gucune gider dogal olarakta morarır

Quote Originally Posted by yeniay
    ne gibi
    Adamlar kesin kagıdı fuul doldurmustur e sende bos kagıtla iyi not alınca ee tabi insanın gucune gider dogal olarakta morarır

ehehe,kesinlikle.. gerçekten doğru

Nesil
    2005
    Yer
    Evden

Abi deli bi kağıt vermişsin

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri