Sayfa 2 / 8 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 214 sonuç

Konu: Türkiye Süper Kupa Final | Galatasaray - Kayserispor

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Mehmet Topuz - Saidou - Escobar - Mehmet Eren - Milan Puroviç - Aghahowa
    Hücum hattına bakın yahu. Daha ne olsun? Kayserispor'dan galibiyet bekliyorum. Eğer dünkü gibi bir Galatasaray savunması (Servet hariç) ve kalecisi olursa 2-3 fark atar Kayserispor...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Galatasaray dünki gibi oynamayacaktır. Bu zaten ortada. Yönetim bile devreye girer gerekirse, Skibbe aynı hataları yapmaz..

"Arda - Mehmet Topal - Ayhan - Barış - Lincoln[Kewell] - Nonda"

Alın bu da Galatasaray'ın mevcut hücum hattı maç için..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Ah Cangele olsaydı ya

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Kayserispor geçen sene çok iyi oynuyordu bu sene çok kaliteli transferler yaptılar ve kazanmak için oynayacaklar.Galatasaray ise steau maçında ki oynamıyacağını düşünerek çok kaliteli bir kadroyla sahaya çıkacaktır.
    Çok zorlu bir maç olucak..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray bu maçı alır Steaua maçına moralli gider turu geçer.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Kayserispor alıcak bence kupayı Puroviç neler ya***ak acaba...

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Ben her zaman yaptığımız gibi Kayserispor'u yenip, kupayı alırız diyorum..

Kayserispor iyi takım kurmuş olsa da karşısında büyük bir takım var. Daha tecrübeli bir takım var her konuda. Dün ki maça göre değerlendirme yapmayalım artık..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

skibbe hiç bişey yapmaz sadece doğru 11 le çıkarsa maçı alacağımızı düşünüyorum..çok çekişmeli olacak ..

Nesil
    2007
    Yer
    34

Türkiye'nin Büyük Takımları Arasındaki En Kötü Hücum Hattının Bizde Olmasına !! Rağmen [ ] Kayseri'yi Yenip Kupayı Alıcaz, Kayseri Mehmet Eren - Aghahowa - Mehmet Topuz - Puroviç İle Oynarsa Bize Karşı Tutunma Şanslarını Göremiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Skibbe Bükreş maçındaki dizilişi yapmazsa alabiliriz Kayseri'nin hücüm hattına bakıyorum bizim hücüm hattımıza bakıyorum pek üstünlük yok Kayseri'de Mehmet Topuz Galatasaray'da ise Arda Turan dışında pek bir oyuncu göremiyorum şahsi fikrimdir tabii bu ama dengeli bir maç geçicektir bu tip maçlarda daima favori büyük takımlardır ama Kayserispor biliyorsunuz ki çok önemli futbolcularını kaybetti (Gökhan Ünal,İvankov)kalecide Suleymanou hiç te güvenilir bir isim değil bence Galatasaray gol yollarında etkili olmayı başarırsa bu maçı alır...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Arda oynamayacak büyük ihtimal maçta sakat kewell oynayabilir yerine umarım aydında iyileşir..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Türkiye'nin Büyük Takımları Arasındaki En Kötü Hücum Hattının Bizde Olmasına !! Rağmen [ ] Kayseri'yi Yenip Kupayı Alıcaz, Kayseri Mehmet Eren - Aghahowa - Mehmet Topuz - Puroviç İle Oynarsa Bize Karşı Tutunma Şanslarını Göremiyorum.
    He Mehmet Topzu Mehmet Een Aghahaowa Puroviç neki zaten şans tanınmaz böyle kadroya

Lincoln Kewel ne verdi şu ana kadar gsye mehmet ereni lincolne değişmem yatıyo adam paso Nonda ise 10 pozisyon buluyo 2 gol atıyo

Rakibi yeneriz diyebilrisiniz ama küçümsemeyin iki takımın şanslarıda eşit

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    He Mehmet Topzu Mehmet Een Aghahaowa Puroviç neki zaten şans tanınmaz böyle kadroya

Lincoln Kewel ne verdi şu ana kadar gsye mehmet ereni lincolne değişmem yatıyo adam paso Nonda ise 10 pozisyon buluyo 2 gol atıyo

Rakibi yeneriz diyebilrisiniz ama küçümsemeyin iki takımın şanslarıda eşit
    arkadaşım küçümsemeyin diyorsun fakat kendin küçümsüyorsun..bu tür maçlarda sonucu önceden kestirmek zor olur..daha fazla isteyen daha fazla mücadele eden alacaktır maçı..her iki takımın da şansı var..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    arkadaşım küçümsemeyin diyorsun fakat kendin küçümsüyorsun..bu tür maçlarda sonucu önceden kestirmek zor olur..daha fazla isteyen daha fazla mücadele eden alacaktır maçı..her iki takımın da şansı var..
    ben o arkadaşın birde kendi açısından görmesi için yazdım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ne hücum hattıymış be parçaladı bizi

Nesil
    2007
    Yer
    34

Lincoln'ü Seven Kim? Lincoln'ün Gönderilmesini En Çok İstiyen Kişilerden Birisiyim..
    Benim Açım Neymiş Anlıyamadım, Hangi Anadolu Takımı İstanbul Takımlarına Karşı Bukadar Hucüm Taktiği İle Oynayıpta Başarılı Olmuş? varsa Bir Kanıtın Görmek İsterim. Gol Bile Yemeden Alırız Maçı.. Nonda'nın Attığı Gol Pozisyonlarını Türkiye'deki Kaç Forvet Gole Çevirebiliyor Burasıda Tartışılır

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

İnşallah gsde sizin gibi düşüüyodur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Favorisi yok bu maçın kim kazanırsa sürpriz olmaz bence.2 takımada başarılar

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Tek bir kışkırtıcı mesaj daha atarsanız, kim oLursa oLsun, ama kim oLursa oLsun bu maçı anca maç bittikten 2 gün sonra konuşursunuz. Bir daha uyarmıyorum, direk dediğimi uyguLayacağım.

Ne biçim birşeysiniz siz yahu. Adam gibi yazı yazamıyormusunuz, işiniz gücünüz birbirinize buLaşmak.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Başa baş bir maç olacaktır.Kayseri daha fazla ciddiye alıyor gibi.Ama Gs'de ciddiye alacak tabi.Sezon öncesi zevkli bir müsabaka izleyeceğiz.Purovic-Aghahowa ikilisini merak ediyorum.Bakalım nasıl bir performans gösterecekler...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Konu ile ilgisi olmayan mesajlar silinmiştir.Lütfen konudan sapıp kişisel tartışmalara girmeyin.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Son zamanlarda Galatasaray Kayseri maçlarında pek zorlanmıyor açıkcası.Bunun örnekleri en son geçtiğimiz sezon gördük.Ben bu maçta bu durumun değişeceğini,en azından Galatasaray kazansa bile Kayseri tarafından çok zorlanacağını düşünüyorum.Bu sene iyi takviyeler yaptılar.Galatasaray'ında iyi transferleri var ama tam kadro olmamaları,eksikleri olması dezavantaj onlar için.Yinede favori bence Galatasaray.Çekişmeli bir maç olacaktır.Kim kazanırsa sürpriz olmaz..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

İki takımdanda milli takıma çağırılan oyuncular var.. 17'sinde bu maç ve 20'sinde milli maç var.. Nasıl olacak anlamış değilim.
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Maçı TRT 1 vereckmiş:S

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maç Trt'de

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bu maçı almamız lazım, ama biraz zor, Steua maçındaki durumumuz belli güzel bir maç olur umarım.. Kayseri de alırsa pek üzülmem

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Maçı TRT 1 vereckmiş:S
    Süper. Niye :S ? D-Smart vermiyo cok şükür

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Süper. Niye :S ? D-Smart vermiyo cok şükür
    Spikerleri çekilmiyo hiç abi ya

NTV Show TV falan olsaydı keşke

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bence Trt'nin vermesi iyi oldu.En azından şifreli bir kanal yayınlamıyor.Ayrıca Trt'nin spikerleri ve yorumcularda fena değil diye düşünüyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    34

Bencede Şemsi Spikerler ve Yorumcular Özellikle Çok Beğeniyorum. Show Tv nin Vermemesine Sevindim

Sayfa 2 / 8 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri