trabzon yeni oluşumuyla ligin zayıf halkalarından ankarasporu rahat yenecekdir...
Trabzonspor
Ankaraspor
Beraberlik
trabzon yeni oluşumuyla ligin zayıf halkalarından ankarasporu rahat yenecekdir...
Trabzonspor güzel açılış yaptı. Tebrikler. Bu takım gelecek için ümit veriyor ama; şampiyon olur mu orasını bilemem.
Stadda tel örgüler gelmiş geçen yıl yoktu ama; bunlarla beraber kale arkasıda sahaya yaklaşmış kapasitede artmış izlediğim maçlar içinde en dolu maç buydu.
ılk mac 3 puan hayırlı olsun.defans cok kuvvetlı cale,song, egemen cok ıyı ama serkan oraya yakısmıo.orta saha ve ılerı uc bırbırtınden kopuk oynuo daha alışamamaışlar birbrine onlarda alıssınlar tam bı takım olup ozmn rakıpsız takım olcaz.
Trabzonspor 2 Ankaraspor 0
Stad: Hüseyin Avni Aker
Hakemler: Cüneyt Çakır, Serkan Ok, Erhan Sönmez, Özgür Yankaya
Trabzonspor: Tolga, Serkan, Song, Egemen, Cale, Hüseyin, Selçuk(dk.88 Ceyhun), Colman(dk.57 Barış), Yattara(dk.74 Tayfun), Umut, Gökhan
Ankaraspor: Stefan, Erhan, Eren, Muhammet Hanifi, Batak, Hürriyet, Tita(dk.80 De Nigris), Theo Weeks, Mehmet, Bilal(dk.74 Özer), Ömer(dk.74 Neca)
Goller: Dk.63 Selçuk İnan , Dk.86 Gökhan Ünal (Trabzonspor)
Kırmızı Kart: Dk.37 Theo Weeks(Ankaraspor)
Sarı Kartlar : Dk. 35 Yattara , Dk.58 Serkan (Trabzonspor)
Trabzonspor yönetimi stadı cok iyi yapmış, çok güzel ambiyans oluşturmuşlar... İyi oynayan , üstün oynayan Trabzon'du kazanmayı bildi. Tebrikler...
Selcuk yilin golune aday olcak bi gol atti hemde daha ilk haftadan
Trabzon u tebrik ediyorum..2yeni transfer ve 2 güzel gol(selçuk un golü ayrı tabi) hüseyin e yapılan hareket gerçekten çok sert.böyle kasıtlı hareketlerin olmaması gerekiyor.
Huseyin bi pozisyonda rakibin sagindan atip solundan gecti gordunuzmu
Egemen ve Song cok iyidiler. Sol Acik transferi degilde sag bek transferi istiyoruz. En zayif halkamiz orasi
Maçta en çok dikkatimi çeken defans kurgumuzdu.. eskisi gibi 1-0 öne geçince poızisyon vermedik baskı yemedik belki bunda Ankaraspor'un 10 kişi oynaması da etkili olabilir ama her ne olursa olsun Song transferi bence bizim için sezonun en iyi transferidir.. Song-Egemen ikilisi çok iyiydi ayrıca bu ikilinin arkasında Giray gibi genç bir oyuncumuzda var..
Cale'yi çok beğendim gerçekten top ayağına yakışıyor , ileri gidip gelebiliyor , orta yapabiliyor.. Colman ise durgundu ilk yarı 2.yarı tam maça ısındığı anda Ersun Hoca dışarı aldı onu .. kolay değil bu takıma biraz zaman lazım Song,Egemen,Cale,Selçuk,Colman,Gökhan takımın yarısı yeni oyunculardan kurulu.. ve en önemlisi artık Yattara yokken de top oynuyabiliyoruz bu da çok önemli bir gelişme tabi.
Statta tel örgü falan yok file var ..iki kale arkasında da file bulunuyor ..
Aynı Hüseyin'den bahsediyoruz değil mi?Huseyin bi pozisyonda rakibin sagindan atip solundan gecti gordunuzmu![]()
Evet , Hüseyin maçın en iyilerindendi.. Artık taraftarımızda onu eleştirmekten vazgeçsin, iyi bir takımda Hüseyin oynar dedim sezon başında bize lazım dedim , dün gece ki maçta da gördük üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirdi.. Ayrıca geçen sene Ayman , Hasan gibi adamlarının yanında Szymkowiak'ta olsa eminim o da iyi bir performans sergiliyemezdi.. yoksa Hüseyin Fatih,Gökdeniz,Szymkowiak,Yattara'lı kadroda çok da güzel oynuyordu..
Ayrıca stadda tel örgüler yok , kale arkası tribünleri çok yakın olduğundan çekilen şutların taraftarları gelmemesi için orda file bulunuyor , Fiorentina'nın kalearkaları gibi yani.
maça gidenlere soruyorum maraton aj sırası nerde bilen varmı bir çok taraftar yerini bulamadı elindeki kombinesine rağmen başka yerlere oturdu benimkindede e/f blok aj sıra 46 yazıyodu bulamadım adama sordum bilmiyom dedi bir kaç kişiye daha sordum bilmiyom dedi.en son kafam attı görevliye kartı gösterip kartın üzerinde yazan 9 bilinmeyenli denklemi çözermisin dedim adamı gülme tuttu maça giden ve bilen varsa sölesin.
maça gelirsek ankaraspor 10 kişi kalınca trabzon oyunu karşı sahaya kurdu tabi dün de takım istekliydi ama bazı atak organizasyonları yapamadı bunda colmanın çok heyecenlı olmasına bağlıyorum çok tedirgindi ama yinede ben beğendim ilk hafta olmasına rağmen
Kardeşim öncelikle blok olarak belirtilen E/F Blok 'Maraton Özel' adı altında biliniyor tabelalar buna göre yazılmış..ama A/J olayını anlamadım..Maraton Özel kapısından giriş yaptıktan sonra tribün alfabe harfleri ile numaralandırılmış yani tek harf var..A/J olayını anlamadım..klübe mail istersen ya da Ts Club'a git kombine için üst katta ilgililerle konuş..
Belkide bu yazdıklarımı sende biliyorsun ama olsun yazayım yine..![]()
Trabzonu tebrik ederim ama ankara 11 kişi devam etseydi maça berabere sonuçlanırdı kanımca ilk maçtan çok iyi bir izlenim vermedi ts ama caleyi çok beğendim iyi transfer
Hüseyin son 2 senenin en iyi performansLarından birisini sergiLedi sahanın en iyisiydi. Selçuk iLk yarı oyunda yok gibiydi goLü attıktan sonra oda açıLdı. iLk yarıda dikkatimi çeken Ersun Hoca' nın Selçuk' a çok fazLa bağırmasıydı![]()
Maçı seyretmediğim için pek bir yorum yapamayacağım ama lige galibiyet ile başlaması iyi oldu Trabzon adına.Selçuk'un golde harika gerçekten.Geçen senede uzaktan bir çok golü vardı.Bu senede devam herhalde bu gollere.Önemli bir silah olabilir Selçuk'un uzaktan golleri..
So what?
Saike
kulupyten acıklama geldı bu aksaklıklar nedenıyle olan rahatsızlıklardan zamanla duzelır herkes kendı yerıne oturur