Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 47 arası toplam 47 sonuç

Konu: Semih Nereye Koşuyor...?

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Quote Originally Posted by pogobass View Post
    Herkes onu "Fenerbahçe'nin genç yeteneği!" diye tanıdı.Uzun yıllar yedek kaldıktan sonra bir ara Izmirspor'a kiralık bile verildi.Gel gelelim Semih yılmadı, çalıştı ve özellikle geçtiğimiz sezon yedekten sonra girerek attığı gollerle hem herkesi şaşırtı, hemde yeni tartışmalara yol açtı.Ilk 11'e alınması için dönemin teknik direktörü Zico'ya ağır eleştiriler yapıldı.Hoş o dönem Zico yine bildiğini okumuştu hatırlayacağınız gibi.Semih 2008 Avrupa Kupasında da Fatih Terim tarafından kadroya alınmış ve attığı 3 golle bu sefer yalnızca kendi taraftarının değil tüm kamuoyunun beğenisini toplamıştı.

Ancak şimdilerde yeni bir tartışma başlatılması gerektiğini düşünüyorum.Acaba Zico haklımıydı? Son oynadığı maçlarda ki formsuzluğu! dikkatleri çekmeye başladı.Ancak yine Semih gollerini atıyor.Fakat düşünülmesi gereken şey bu golleri ne şekilde attığı.Ben uzun zamandır dribbling yaparak, yada kaleciyle karşı karşıya kalarak, uzaktan şut çekerek, defans oyuncularını çalımlayarak gol attığını hatırlamıyorum.Bir forvetin yapması gereken şeymidir bunlar; bence evet.Savunmayı eksiltmek, uzaktan şutlar denemek, pres yaparak onları yıpratmak, topsuz alanlara koşu yapmak bir forvetin özelliği olmalı.Ama Semih'te bunların hiçbirini uzun zamandır göremiyoruz.Spor yazarlarının da buna karşı savunduğu bir takım tezleri var.Semih doğru zamanda, doğru yerde.Ancak bunu Belçika maçında bir kez daha gördük ki günümüz futboluna 'balına!' diye tabir ettiğimiz gol kazandırmaktan başka işe yaradığı yok! Ve bu sefer o bal tutmadı, Semih golünü atamadı.Bence Semih gene yedek kalsın, oyuna girdiğinde dualar edilsin, dilekler adansın, O' ''gene olması gerektiği yerde olsun'' ve golünü atsın.

onside-ontable.blogspot.com'dan alıntıdır!
    Bir forvetin yapması gereken tek şey gol atmak. Uzaktan şut, boş kale hiç farketmez. Semih gol atıyor mu? Atıyor. Ee daha neyini tartışıyon ki?

Canım benim birazcık daha futbol seyret.Tartışığımız şey asıl olarak Semih'e yapılan kıyaslar.Taraftarlığını bir kenara bırakıp objektif bakmayı öğrenirsen bunu sende görebilirsin.Tabi göremiyorsan zaten yeterince büyümemişsin demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

O Arkadaş Gs'li ..

Fanatiklik tuttuğu takımla değil, pekala tuttuğu oyucuylada olabilir!

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Fanatiklik tuttuğu takımla değil, pekala tuttuğu oyucuylada olabilir!
    Herkesin mi fanatikliği tuttu acaba o ballarla(!!!) raul avrupanın en iyi oyuncusu oldu biraralar.Senin Galatasaraylı veya Beşiktaşı olduğuna eminim.Çekemiyorsun Semihi bence.Kusura bakmayın biraz sert konuştum ama böyle gerekiyordu

Evet arkadaşım haklısın çekemiyorum ben Semih'i.Böyle içime yara yaptım onu.Sürekli sataşıyorum.Hala daha utanmadan Raul ile karşılaştırıyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Kızılay Maden Sodası öneririm sana

Senin o beğenmediğin semih geçen sezon oynadığı dakika başına en çok gol atan isim ve attığı gollerin hepside sonradan girdiğinde atılmış goller. Belçika maçında Kompany-Simons Semih'e 1 dk bile boş alan bırakmadılar öyleyken bile semih ortasahaya kadar gelerek kaç tane pas attı. ''BAL'' gol dediklerine iyi bakarsan hepsinde Semih'in pozisyon alma yeteneğini göreceksin.
    Last edited by KaPaLı : 14.Eylül.2008 at 22:06

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bırakın ya bunu yazan arkadaş yabancı meraklısı..Türk sporunun ve kulüplerinin yetiştirdiği nacizane futbolcuları hiçe sayan kişilik.Başka ne diyeyim.

9. Default

Saraçoğlu'na hiç gittim mi? 90 dk boyunca Semih'i hiç izledin mi? Televizyon'dan izleyerek burda yorum yapmasın kimse.Kamera 90 dk Semih'i çekmiyor.
    Semih atak hazırlanıtken savunmayı paspasa çeviriyor.Ara pasları atıyor.Sinsilikle bekliyor ve golünü atıyor.Adam golü seziyor.Gol atıyor attırıyor.Mücadele ediyor.Sürekli depar atıyor.Kafa toplarına çıkıyor, ortalar açıyor.Semih bence Fenerbahçe'nin en önemli 5 oyuncusundan biri.
    Ayrıca formuda gayet iyi.Sonuçta attığı gollerin beleş goller olarak tabir den bu yorumu yazandır.Golün beleşi olmaz.Boş kaleye bile gol atmak her baba yiğidin harcı değildir ki Semih'in attığı goller malum Türkiye maçında kaleciyi kafa şut ile kaleye soktuğunu unutmayalım.

Ayrıca Semih'in bu güne kadar oynatılmaması, çok büyük bir hata.25 yaşında ve daha çok genç çnünde en az 10 yıl var.Hakan Şükür'ün rekorlarını kırabilir.

Ve Mateja Kezmanın Fenerbahçe'ye gelmesini sağlayan beleş golleriydi.Kezmanın eski maçlarını izlersen attıı tüm gollerin beleş olduğunu görebilirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Sende eğer Semih'i Klose'den daha teknik görüyorsan ve böylesi bir sporla iç içe forumda 'yönetici' tag'ını alabiliyorsan, gerçekten sanada diyecek söz yok.

Bu yazdıklarının sporla bir alakası yok. senin görüşün benim görüşüm farklı olabilir. saygı çerçevesinde eleştirirsen düzgün tartışabiliriz ama burada abilerimin ve adminlerin bana layık gördüğü görevi sen yargılamayazsın.

Konuyu farklı yönlere saptırmadan devam edeceksen açık kalabilir, yoksa kapatmak zorunda kalacağım bilgine.

Quote Originally Posted by Mehmet Topcu View Post

Bu yazdıklarının sporla bir alakası yok. senin görüşün benim görüşüm farklı olabilir. saygı çerçevesinde eleştirirsen düzgün tartışabiliriz ama burada abilerimin ve adminlerin bana layık gördüğü görevi sen yargılamayazsın.

Konuyu farklı yönlere saptırmadan devam edeceksen açık kalabilir, yoksa kapatmak zorunda kalacağım bilgine.
    Neden sen monarşimisin burda ki biz seni yargılamayalım, eleştirmeyelim?

Ayrıca bana maden suyunu hediye eden arkadaşa teşekkürler.Içtikten sonra boş şişeleri kendisine veririm.Işine yarayacağını düşünüyorum.

Madem herkesin kendi görüşü var burdaki eleştiriyi yapacak arkadaşlarda doğru düzgün yapsınlar eleştirilerini.Ben kimseyi karalamadan yapıyorum eleştirimi.Bu yaptığınız saygı çerçevesinde değil.Kimsenin damarındaki sarı-lacivert kan azıtmasın.!

Bundan sonra bir daha bu konu hakkında yorum yapmayacağım ve buraya yazı yazmayacağım yeterince uzadığını ve seviyesizleştiğini düşünüyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

pogobass, tartışmak istiyorsan, tartıştığın kişinin sıfatına bakmayacaksın. futbol bilgisine bakacaksın. futbol ağırlıklı forumda futboldan anlamayan senin gibi yöneticiler var diyerek demogoji yapmayacaksın. burası football manager forumudur. futbol ağırlıklıdır evet ama karşındakileri böyle aşağılayarak yorumlar yapıp seviyesizleştireceksen ortalığı, bence de yazı yazma.

Futbol forumu kurallarından biri "Açılan konuda tartışmayı fanatikliğe dönüştürmeyin. Karşınızdakinin fikri ne olursa olsun, öncelikle saygı duyun".
    Buna göre hareket edelim.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Semih 2000 sezonunda Fenerbahçe A Takımına katıldı. İlk sezonunda yedek olarak bekledi ve son dakikalarda görev aldı. 8 maçta sonradan oyuna girdi ve toplamda bir 90 dakikayı zor çıkardı. Attığı gol sayısı 3. O seneki Fenerbahçe'nin forvetleri; Kennet Anderson, Rapajic, Balic, Revio, Serhat. Ayrıca Semih'in 83 doğumlu olduğunu söylemek istiyorum. O sezonda kaç yaşında olduğunu sen çıkar.

Bir sonraki sezon kiralık gitmek istediğini söyledi. Kendisi İzmir'li, Yanılmıyorsam İzmirspor'un paf takımından Fenerbahçeye gelmişt,. Bu yüzden İzmirspor'a kiralık verildi, ailesinin yanında rahat bir sezon geçirdi. İzmirsporda da 12 maçta 7 gol attı.

Semih Fenerbaçe forması altında şu ana adar 126 maçta 64 gol kaydetti. Yani 2 maçta 1 gol atmış. Ayrıca hiçbir özelliği olmadığı için geçen sezon gol kralı olmayı başardı. Avrupa Şampiyonasında gol krallığında 3 futbolcu ile birlikte 2. sırada yer aldı. Demişsin bu sezon bir formsuzluk var, rakiplar Semih'i hiç izlemiyor, ne yapacağını, nasıl oynadığını bilmiyor. Sırf rakip takımın forveti diye savunmak için önceliği Semih'e veriyor.

Belçika maçını izlemedin galiba. Terim'in doğru kadrosunu görünce, adamlar bize karşı nasıl oynamak gerektiklerini çözmüş. Üstüne maçın başında Tuncay'da sakatlanınca, Vermiş Arda'ya 3 adam, vermiş Semih'e 3 adam Türkiye'yi kitledi. Semih beleşçi ya, nerde durmasını biliyor ya sadece, balık ya, gol atamıyor ya o yüzden Semih2i savunması için başına 3 adam veriyorlar.
    Bunları 37 yaşına kadar yapan Hakan Şükür'e söven Fenerbahçeliler var burada Semih'i savunan. Hakan Şükür adam değil diyecek kadar düşüp burada Semih'i Dünya'nın en iyi santraforlarına katan adamlar var aramızda.

Not: Bu yazım alıntı yaptığım kişi için değildir. Hakan Şükür'e sövüp sayanlar zaten hem kendilerini hem de neden sövdüklerini biliyorlar.

Not 2: Buradan benim Semih'i küçümsediğimi çıkarmaya çalışmayın. Semih şu anda Türkiye'de ilk 3 santrafor arasındadır. 1. bile olabilir. Yukarıdakileri 1. notumda da bahsettiğim kişilere tepki olarak yazdım, bu dediklerimi Semih'in yapamıyor olduğu anlamına gelmiyor. Semih gayet iyi bir santrafor, kendisini günahım kadar sevmem, orası ayrı konu. Ama atalarımız güzel bir laf söylemiş " Yiğidi öldür, hakkını yeme." ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Bunları 37 yaşına kadar yapan Hakan Şükür'e söven Fenerbahçeliler var burada Semih'i savunan. Hakan Şükür adam değil diyecek kadar düşüp burada Semih'i Dünya'nın en iyi santraforlarına katan adamlar var aramızda.

Not: Bu yazım alıntı yaptığım kişi için değildir. Hakan Şükür'e sövüp sayanlar zaten hem kendilerini hem de neden sövdüklerini biliyorlar.

Not 2: Buradan benim Semih'i küçümsediğimi çıkarmaya çalışmayın. Semih şu anda Türkiye'de ilk 3 santrafor arasındadır. 1. bile olabilir. Yukarıdakileri 1. notumda da bahsettiğim kişilere tepki olarak yazdım, bu dediklerimi Semih'in yapamıyor olduğu anlamına gelmiyor. Semih gayet iyi bir santrafor, kendisini günahım kadar sevmem, orası ayrı konu. Ama atalarımız güzel bir laf söylemiş " Yiğidi öldür, hakkını yeme." ...

Benim yazmak istediklerimi ama yazamadıklarımı yazmışsın..Helal olsun ellerine sağlık.

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Çok saçma bir yazı olmuş, okurken güldüm ve hala burada olmasına da şaşırdım

16. Default

Bu yazıyı yazanın futboldan haberi yok.Gidip FM de Semi'le Klose'yi karşılaştırıp orda gördüklerini buraya yazma.Ben çıkıp Hakan Şükür'ü kötüleyebilit miyim?Hayır.Sende Semih'i kötüleyemezsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Türkiye'den Futbol olaylarını tartıştığımız bir platform ancak herkes bir yorum yazıp konu açarsa işin içinde çıkamayız. Zaten gördüğüm kadarıyla konuyu tartışırken

sen büyümemişsin gibi istemediğimiz sözler kullanılmaya başlanmıştır.

Eğer bir yazı yazmak istiyorsanız oturur çerçevesine uygun şekilde yazdıktan sonra bizlere ulaştırırsınız ve bizlerde değerlendirmesini yapıp aşağıdaki bölümde yayınlarız. Ardından orada tartışırsınız.

http://forum.turksportal.net/vb/forumdisplay.php?f=131

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri