1 ile 30 arası toplam 47 sonuç

Konu: Semih Nereye Koşuyor...?

Threaded View

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    MTK maçı çok eski bir örnek değil, orada atılan 4 gole bakarak neler yapabileceğini görebiliriz.

Hani şu balına attığı gollerde durduğu yer varya, FM'de "Topsuz Alan" diyoruz. Bir forvet için bu özelliğin ne kadar önemli olduğunu burada açıklamaya gerek yok ki Semih de topsuz alanda nerede durmasını biliyor, yok bilmiyor balına durduğu yere top geliyor(!) pardon.

90 dakikada etkisiz olmasını eleştir, fiziği yetersiz de, devamlılığı yok de, kendisini enerjisini 90 dakikaya göre ayarlayamıyor de, bunlar üzerinde tartışılır ama senin yazdıklarının pek tartışılası yanı yok bana göre.
    Bildiğimiz şeyleri tartışamanın bi manası yok zaten.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Mehmet Topcu View Post
    Sen klose'yi Semih'den daha teknik görüyorsan, diyecek söz yok.
    Sende eğer Semih'i Klose'den daha teknik görüyorsan ve böylesi bir sporla iç içe forumda 'yönetici' tag'ını alabiliyorsan, gerçekten sanada diyecek söz yok.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Aynı şeyi Miroslav, Toni, Ibrahimovic, Makinwa, Henry, Adebayor içinde yaptiklarını gördüm.Ama bu maçlarda gol attıklarına çok rastladım.Mutlaka tek forvet oynayan bir takima karşı 2 tane defans oyuncusu başına dikilip o adam kilitlenecektir.
    Last edited by pogobass : 14.Eylül.2008 at 18:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri