Foul falan yok serdarın hatası![]()
Kocaelispor
Galatasaray
Beraberlik
Foul falan yok serdarın hatası![]()
Lincoln toparlanmis,kendine gelmis.Son maclarda baya istekli,cok etkili oynuyor.insAllah bu formununu arttirarak sürdürür.
Lincoln bu istekle, böyle oynasın. Son maclarda etkili umarım bu formu yükselerek devam eder.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İlk yarı 1-1 bitti.
Macın özeti: Tek kale oynadık, ilk ve tek pozisyonları gol oldu...
Last edited by PesimiSTyLa : 21.Eylül.2008 at 20:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
2. yarıda Yaser oyunda, Aydın kenarda...
%100 lük firsatlari harcamaya devam ediyoruz ...
nondayı tebrik etmek lazım 5m den karşı karşıya topu direğe nişanladı
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Zaten hemen hemen bütün maçlarımız böyle olmuyormu...
Bellinzona maçından benim gördüklerim; sanırım takımda kaleye vurma korkusu var.Tek kale oynuyoruz ama şut yok!Devamlı pas.Lincoln Kewell'a sonra Aydın'a falan dolaşıyo top.Eee artık birisi sorumluluğu yüklensinde vursun kaleye.4 gol olduğu halde böyle söylüyorum...
Defanstada öyle hatalar yaparsak, Servet ve Meira forvetçilik oynarsa daha çok yeriz, normal.Üstelik rakibin gerisindeki oyncular çok rahat ileri uzun paslar yollayabiliyorlar buda bizim çok rahat kontra yememize sebep oluyor.
Adam paylaşamıyoruz.Tutun şu adamları artık.Antalya'dan da Bellinzona'dan da duran top golü yedik.Adamlar çok rahat gol atıyor...
De Sanctis'ide kutlamak lazım o defans yüzünden biz çok gol yerdik Allah'tan o var.Kaç kere karşı karşıya çıkardı.Bellinzona olsun Antalya olsun...
gerçi attı 2-1nonda
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Lincoln o ne pasti yahu![]()
Nonda bunu da kacirsaydi ...![]()
Gs atak yine sanırım. İlk gol faulmüş galiba.. İkinci gol temiz..
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Sahanın en iyilerinden Volkan'ı aldı Skibbe.
Volkan kötü baslamisti ama mac icinde iyilesti,takimin en iyilerindendi.Hasanin cikmasi gereken yerde Volkani cikardi Skibbe.Yanlis bir tercih.
Gol 3-1 Milan Baros...
Alparslan süper taşıdı...
Milan Baros mükemmel başladı Galatasaray kariyerine.
Kocaeli bu oyunla bu ligde tutunamaz.
Yine gol Harry Kewell 4-1...
Baros ve Kewell gerçekten çok süper başladılar geçen maçlarıda süperdi buda süper...
Baros-Baros-Barosssss
bu sene yabanci transferlerinde turnuyi gözünden vurduk![]()
Baros 3-1
Kewell 4-1
![]()
Kewell Lincoln'ün asistiyle golü buldu.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada Nonda'nın maalesef ayağı kırıldı galiba.
Last edited by IcedEarth : 21.Eylül.2008 at 21:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Muhtesem bir gol daha...
Costu bizimkiler![]()
Kocaeli defansı bu lige yakışmıyor.Serhat ve Jestorvic'in eksikliğini de baya bi hissettlier.Defans zaten berbat, bu adamlar da olmayınca gol yollarında da etkisiz kaldılar...
Nonda´nin sakatligi ciddi galiba :S Umarim ben yaniliyorumdur ve ciddi birseyi yoktur Nondanin.
Nonda nın sol bilek kırılmış olabilirNedir bu sansszlık.
Ümit Aktan'ın istihbaratına göre Nonda'nın ayağında ciddi bir burkulma var. Ama kırık yokmuş galiba. Birkaç hafta sahalardan uzak kalabilirmiş.
Tebrikler GalatasarayımızaKewell ve Baros süperler her zamanki gibi.Nonda'nın umarım önemli bir şeyi yoktur.Rahat bir galibiyet oldu.
Taner golde çok güzel vuruş yaptı. İlk dakikalarda Galatasaray defansındaki boşluklardan gol geleceği belliydi.
Galatasaray'ın ilk golü fauldü, Onun dışında diğer 3 gol güzel gelişti. İkincide Lincoln'ün, üçüncüde Alparslan'ın, dördüncüde Kewel'ın verdiği paslar harikuladeydi. Tebrikler Galatasaray.
Kewell ve Baros harikalar boşları yok aman nazar deymesin diyelim yavaş yavaş herşey rayına giriyor hadi hayırlısı