Kocaelispor
Galatasaray
Beraberlik
Zorlu bir mücadeleye benziyor. Ama umarım kazanırız...
Kocaeli bu sene düşmeye oynar yada düşer gibi geliyor. Galatasaray kazanır diyeceğim ama Kocaeli'den daha kötü bir takımdan 3 gol yemişler. Beraberlik çıkabilir.
kocaeli lgin dbinde olmanın pıskolojı ıcınde cıkacak maça 3 puana yakın lan taraf galatasaray ama bu maca beraberlık dıye tahmın edıyorum ve kocaeli artık puanı almalı
Bellinzona Maçının Moraliyle Galatasarayımız Kocaelisporu Rahat Yener
Gs defansta bariz hatalar yapıyo ama hücümda çok etkili.Bu yüzden S.Kulbilge gününde olursa beraberlik hatta Kocaeli gallibiyeti bile çıkabilir.
Gs bencede bu maçı zorlansada alır.Kocaeli hiç iyi bir futbol oynamıyor.Bu arad Kocaeli'den maça gelcekler varsa maçdan önce tanışabiliriz.
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Bellinzona maçındaki gibi kötü savunma yaparsak puan kaybederiz...
Bellizzona maçında oyuncularımız çok rahat oynadılar..Nasıl olsa gol atarız diye düsündüler..Bundada yanıldılar hiçbir futbol oynanmadan kazanılmıyor..Bu maçın havası ve konsantresi baska olacak..
Bana göre bizim takim ligin kadro bakimindan en kaliteli takimi.Mükemmel bir kadro kurduk,ama iste gerek teknik direktör hatalari,gerekse de oyuncularin formsuzluklari yüzünden beklenen performansi gösteremiyoruz.Uyum sorunu oldugu bir gercek,bu gecene kadar da maclarda cile cekecegimiz de bir gercek.
Ama Kocaelispor karsisinda puan kaybedecegimizi düsünmüyorum,yildizlarimizla sonuca variriz.
Kocaeli takımından puan veya puanlar bekliyorum![]()
Gs favori olabilir fakat Kocaeli Puan yada Puanlar Alacaktır ..
Alırız bu maçı ama yine zorlanırız.Baros ve Kewell sırtlar bizi.(:
bu maçta defansımız iyi olduğu takdirde Kocaelisporu rahat geçeriz![]()
Tek korkum açıkcası, sezon başından beri olduğu gibi, Skibbe. Normal şartlar altında böyle bir kadroyla fark atmamız gerekir Kocaelispor'a. Yine de puan kaybetmeyeceğimizi düşünüyorum. 1-0, 2-0 ya da 2-1 Galatasarayımız alır benim tahminim.
Geçen sene FBnin kadrosu en iyiydi.Tüm takımlar kapanıyodu FBye karşı ve FB gol atamıyordu.Bu sene de bizde böyle bir sorun var.Rakipler full defansif oynuyo.Kayser , denizli ve en son Antalyaspor... Garip olan hem bu defansı aşmakta zorlanıyoruz hem de çok kolay gol yiyoz.Özellikle duran toplardan yiyoruz(2 pivot stoper olsa da ) ... Bu maçı kazanırız diyorum ama maalesef o kadar net konuşamıyorum.
Galatasaray defansı çok garip hatalar yapıyor bu hatalra bugünde devam ederse Serhat gibi çabuk ve Galatasaray filelerini seven bir forvet affetmez diye düşünüyorum.
Ayıp yahu. Koskoca Galatasaray'ın düştüğü duruma bak. 2. Lig'den yeni gelmiş, 3 hafta gol bulamayan Kocaeli ligdeki ilk golünü Galatasaray'a attı. Skibbe'nin aklını başına devşirmesi lazım artık.
Taner Attı..1-0..
Takimda adam paylasimi falan yok.Hasan zaten geriye gelmiyor,oynatilmasi hata.Volkan Yaman mecburen oynuyor ama onun da ne kadar kötü bir oyuncu oldugunu bu macta bir kez daha görüyoruz ...
Servet cok agir kaliyor,düzgün bir ön liberomuz olmadigi icin,cok ofansif bir taktikle ciktigimiz icin geriye dönüslerde zorlaniyoruz,defansta zorluk cekiyoruz.
Ayrica Servet´in forvetcilik oynamayi birakmasi lazim,yeter yahu.Kactir pozisyon buluyorlar adamlar Servetin yüzünden.
Bu kadar kaliteli bir takım bu kadar kötü oynatılır ancak...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada Baros gol atmayı başardı yine. 3 resmi maçta 3 gol oldu yanılmıyorsam.
Last edited by IcedEarth : 21.Eylül.2008 at 20:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Baros Attı..1-1
Sanki faul var gibi çok tartışılır bu golBaros yine attı ama
![]()
Helal olsun Baros,bu sene bize daha cok katkisi olacak.
Pozisyonun faulle uzaktan yakından alakası yok.O kadar mücadele olucak artık.O zaman bırakalım her pozisyonu kaleci alsın..
Serdar yaktı takımı ...
Golde faul gördüm ben![]()