Haydi Bursa'm maca gidecektim cok pahalı geldi mac ya![]()
Bursaspor
Galatasaray
Beraberlik
Haydi Bursa'm maca gidecektim cok pahalı geldi mac ya![]()
' Galatasaray'da Arda ısınan futbolcular arasında yok.. Soyunma odasına gitti Arda, iğneleri yapılıyor şu anda.. Tedaviden sonra sahadaki yerini alması bekleniyor yıldız oyuncunun..
Arda, iğne ile oynuyor. :s
Bizden 2 gün önce maç yapan Fenerbahçe'in bizden 3 saat sonra sahaya çıkacak olması çok ilginç...
Maça gelince, bu maçı kazanacağımıza inanıyorum. Zorlu bir maç olacak, ama bence yıldızlarımız bize yine maçı getirecek.
Hakan Balta çok yönlü bir oyuncu çıktı.
DL,DM,AML Yakında AMC ve FC'de görürsem şaşırmam.Ama şu bir gerçekki DR'de oynayacak ilerki zamanlarda.Eminim.
![]()
3 saatten ne olacak ki?
Çok saçma bir maç oluyor . Habire pas hataları var 2 takımdada
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bursaspor'da Gökhan Güleç sezona harika bir başlangıç yapmıştı.Sakatlandı mı ne oldu? Niçin oynamıyor?
Bursaspor 5 dakika önce fln Sercan ile 100 de yüzlüük golü kaçırdı altı pasta boşboştu topu ıskaladı
Bursa maçta net pozisyonlar buldu şu ana kadar.Hele Sercan inanılmaz bir gol kaçırdı.3-0 olabilirdiHarbiden de bu Adriano yerine oynayacak başka adam yok mu?Gökhan Güleç sakat mı mesela...
Bursa geçen sene de kazanacak gibi gözüktü. Üst üste ataklar, kaçan goller. Sonra basit bir golle yenildiler![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Mustafa Sarp Attı..1-0
Mustafa Sarp ile Bursa 1-0 öne geçti.
Defans yapamadığımızı, geriye adam kaçırdığımızı görememek için ya ciddi bir göz sorunumuz olmalı, ya da adımız Michael Skibbe olmalı.
Oley Oley Bursaspor Bursaspor![]()
Bu Sezon İlk Defa Maçı İzlemiyorum ve Kaybediyoruz.. Söylenenlere Göre Berbatmışız ama Ben Umutluyum Çevirebilicek Güçteyiz.![]()
GOOOOOLLLLL!!!! Bursaspor Mustafa'nın attığı golle 1-0 öne geçiyor.Bursaspor atağında Yusuf orta alandan aldığı topla ilerledi nefis bir pasla Mustafa Sarp'ı kaçırdı, Mustafa ceza sahasına girer girmez düzgün bir vuruşla golü attı.
İlk Yarı Bitti..
Uzatma dakikalarında başka pozisyon olmayınca karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Bursaspor'un üstünlüğüyle sona eriyor
Cok kötü oynuyoruz. Golden sonra kendimize geldik. Umarım 2. yarı toparlarız.
Galatasaray hakem Hüseyin Göçek'in düdüğüyle ikinci yarıya başlıyor.Her iki takımda ilk yarıdaki kadrolarını koruyarak maça başladılar.
Sercan Yıldırım...2-0
Mükemmelsiniz![]()
Skibbe aynen devam etsin. Batmaya çalışmak bu olsa gerek.
GOOOOOLLLLL!!!! Bursaspor Sercan'la 2.golü buluyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
gooooooooooool yazdığıma bakmayın LİGTV maç merkezinden alıntı yapıyorum![]()
Last edited by sakary Ali : 05.Ekim.2008 at 20:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Sercan gollere devam ediyor ..