Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
36. You may not vote on this poll
  • Bursaspor

19 52.78%
  • Galatasaray

14 38.89%
  • Beraberlik

3 8.33%
1 ile 30 arası toplam 131 sonuç

Konu: Bursaspor - Galatasaray [ TSL 6. Hafta ]

Hybrid View

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Maca dönersek Sercan Yıldırım cok formda Hakan Balta'ya karsı cok hızlı Kewell falan yardım getirmezse Gsnin sol kanadı duman olur.Yusuf da Gs maclarında hep iyi oynar bakalım neler olacak.Tabi Baros cok formda onu durdurmadan galip gelmemiz zor.
    Her seye rağmen muhtesem taraftarımızla galip geliriz diyorum...
    Nedense hep su sol kanadimiz duman oluyor da biz bir türlü buna sahit olamiyoruz.Nasil oluyor bu,bi anlatin da biz de ögrenelim,yoksa ezbere mi konusuyorsunuz ?
    Cristiano Ronaldo Hakan Baltayi rezil edecek dediler,Ronaldo 2.yarida kanadi degistirmek zorunda kaldi Baltanin kanadindan atak yapamadi diye.Siz daha neyi uzatiyorsunuz ki ? Kewell yardima gelse ne olur,gelmese ne olur ? Adamin defansif özelligi zaten yok denecek kadar az.Hakan Baltanin kanadini duman etmek iste o kadar kolay degil,kendisi cok saglam bir futbolcudur.
    Ayrica benim bildigim Sercan Yildirim forvet oyuncusu,ha Samet Aybaba 3lü forvet oynar da onu saga cekerse bilemiyorum,ozaman da Bursanin hali yas olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Nedense hep su sol kanadimiz duman oluyor da biz bir türlü buna sahit olamiyoruz.Nasil oluyor bu,bi anlatin da biz de ögrenelim,yoksa ezbere mi konusuyorsunuz ?
    Cristiano Ronaldo Hakan Baltayi rezil edecek dediler,Ronaldo 2.yarida kanadi degistirmek zorunda kaldi Baltanin kanadindan atak yapamadi diye.Siz daha neyi uzatiyorsunuz ki ? Kewell yardima gelse ne olur,gelmese ne olur ? Adamin defansif özelligi zaten yok denecek kadar az.Hakan Baltanin kanadini duman etmek iste o kadar kolay degil,kendisi cok saglam bir futbolcudur.
    Ayrica benim bildigim Sercan Yildirim forvet oyuncusu,ha Samet Aybaba 3lü forvet oynar da onu saga cekerse bilemiyorum,ozaman da Bursanin hali yas olur.
    Sercan Yıldırım sağ kanatta oynayacak ben Hakan Balta'nın zorlanacağını düşünüyorum CR 7 baska Sercan baska tek teke yakalarsa Hakan'ı zor durumda bırakır ben adamı tanıdığım için konusuyorum.Ayrıca topa ayak koymak adama pres yapmak defansif özellik mi bi sol kanat oyuncusu bunu yapmayacaksa niye var ki o takımda
    Ayrıca benimde beğendiğim bi sol bek kendisi cok büyük cıkıs içinde bunu da belirteyim...

Mesaj Yetkileri