Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Ankaraspor

3 15.00%
  • Galatasaray

8 40.00%
  • Beraberlik

9 45.00%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 51 arası toplam 51 sonuç

Konu: Ankaraspor - Galatasaray [ TSL 12. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Theo Weeks denilen adamı maçta çok takdir ettim, hele bir de şimdi 18 yaşında olduğunu öğrenince şaştım kaldım. Çok sağlam oyuncu, inşallah eriyip gitmez.

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Baran Skibbe'yi şu dönemde yolladığımızı varsayalım, kimi getirebiliriz ki. ancak seyyar hocalardan birini getirebiliriz, Yılmaz Vural tipi...
    Skibbe'den daha iyi yönetirler.Skibbe bundan önceki Türkiye Kupası Ankaraspor maçından sonrada beraberlik bizim içi ligin 2.'lik koltuğunda oturan bir takıma karşı demişti.Yılmaz Vural diyorsunuz,Yılmaz Vural mutlak galibiyet parolasıyla çıkıyor Skibbe'de bi ürkeklik var.Leverkusen'in gönderdiği adamı alırsak..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Deplasmandan 3 puan almayı özledim. Lincolnu aradık. En azından duran topları verimli kullanırdık. Saglık olsun. İlk yarıdaki tek zor deplasman olarak Sivas deplasmanımız kaldı. 17. haftada yanılmıyorsam. O maca kadar kayıpsız gitmeliyiz artık. Yoksa sampiyonluk gider.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

bu rüzgarda bu kadar oluyor sanırım ama taktiksel anlamda da yanış çıktığımızı düşünüyorum . artık rakip kim olursa olsun tek forvet oynuyoruz sonra forvetlerimiz gol atamıyor diye eleştiriliyor . katı savunma yapan takımlara karşı hele böyle havada tek forvet çok zorlama oluyor . benim kendi fikrim çift ön liberoya bu tip maçlarda gerek yok .

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Fenerbahçeden sonra Galatasaray'ın da Ankara deplasmanında 2 puan kaybetmesi yarın Eskişehir'i yendiğimiz taktirde çok işe yarayacaktır

Tebrikler her iki takımada aldıkları bir puan için.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu sene de bu 3 büyüklerden biri şampiyon olmasın. Bu fırsatı iyi değerlendiren Trabzonspor harici takım sayısı artar umarım da ligin zirvesinde onlar yer alır. Türkiye'yi bilmeyen ve Galatasaray ve Fenerbahçe'nin berabere kalmasını iyi olarak değerlendiren hocaları olduğu müddetçe şampiyon olmaları zor zaten.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yarın sabah uyandıgımda en büyük istegim Skibbenin istifa toplantısı olur.Skibbe Antrenör se bende dünya yıldızıyım he giderkende ümit i alırsa müthiş olur .Ümit karan dan futbolcu olmaz
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006

Bu gün ki iki maçı değerlendirerek alttaki yorumu yazıyorum.

Al birini vur ötekisine...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Almanya'da yaşayan arkadaşım dahil bütün yorumların ne kadar aleni ne kadar gereksiz olduğunu görebiliyorum. Yok Yılmaz Vural iyimişte yok motivasyonmuşta. Yapmayın çocuklar yapmayın. Sabırlı olun bir bekleyin bakalım. Grupta 6 puanla liderliği yakalamış takım. Olimpiyakos ve Benfica'yı madara etmiş takım.

Siz ise yılmaz vural gelsin bağıra çağıra maç yönetsin istiyorsun. Hayvanları ahıra sokmuyoruz sahada futbol oynatıyoruz şunu anlayın artık. Ve sabırlı olmayı biraz olsun öğrenin. Skibbe kim bilirmisiniz? Ondan önce ondan daha büyük bir üstat geldi Feldkamp kim bildiniz mi? Avrupa şampiyonu hoca geldi bildiniz mi?

Ha tek sorun bu adamlarda biz mi süper zekayız.
    Klasik Türk psikolojisinden kurtulamadınız gitti.

Sabrediiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn. Takımınız altına Skibbe gitsin yaygarası yaparak dinamiti siz koyuyorsunuz haberiniz yok !!!!!!
    Fikirlerim burada

Quote Originally Posted by extensor View Post
    Almanya'da yaşayan arkadaşım dahil bütün yorumların ne kadar aleni ne kadar gereksiz olduğunu görebiliyorum. Yok Yılmaz Vural iyimişte yok motivasyonmuşta. Yapmayın çocuklar yapmayın. Sabırlı olun bir bekleyin bakalım. Grupta 6 puanla liderliği yakalamış takım. Olimpiyakos ve Benfica'yı madara etmiş takım.

Siz ise yılmaz vural gelsin bağıra çağıra maç yönetsin istiyorsun. Hayvanları ahıra sokmuyoruz sahada futbol oynatıyoruz şunu anlayın artık. Ve sabırlı olmayı biraz olsun öğrenin. Skibbe kim bilirmisiniz? Ondan önce ondan daha büyük bir üstat geldi Feldkamp kim bildiniz mi? Avrupa şampiyonu hoca geldi bildiniz mi?

Ha tek sorun bu adamlarda biz mi süper zekayız.
    Klasik Türk psikolojisinden kurtulamadınız gitti.

Sabrediiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn. Takımınız altına Skibbe gitsin yaygarası yaparak dinamiti siz koyuyorsunuz haberiniz yok !!!!!!

Kim demis Yilmaz Vural diye yahu? Öyle sacma sey mi olur ...

Abi senin tehlikeden farkin yok galiba.Bizim takimi yönetecek teknik adamin belli bir kariyeri,basarisi,liderlik özellikleri olmasi gerekiyor.Yoksa kim takar o hocayi Allah askina ? Bir görüntü vardi IBB macindan,Kewell Skibbe´ye taktik veriyordu.iste bu bizim durumumuzu gösteriyor.
    Skibbe Türkiye´yi tanimiyor,her deplasman macinda 1 puan mantelitesiyle cikariyor takimi maclara.Ben bir taraftar olarak bu durumdan utanirim,kabullenemem.Madem o kadar kaliteli bir teknik direktördü neden elendik Steau´ya ? Steau cok mü güclü takim ? Su anda Cl de son siradalar gruplarinda.

Tek sorun Skibbe de degil muhakkak,bazi ruhsuz futbolcularda da var sorun.Ama motivasyondan anlayan,lider ruhlu bir teknik direktör olsaydi su anda biz bu kötü dönemi yasamazdik.Ben gelecegi göremiyorum bu Skibbe ile.Gelecegimiz karanlik,ufukta basarisizlik var.

Feldkamp cok büyük üstatti,tabi tabi.Su anda basimizda olsaydi yine Almanya´daydi.Nasil olsa gecen sene de Ankaraya gelmedi hic ...
    Kac kere takimin basinda durdu ? Lincoln simdi ne halde ? Feldkamp ile ne haldeydi ? Feldkamp 92 sezonunun üstadiydi,ama futbolun 16 sene de cook degistigi gercegini degistirmez bu ...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Çok kötü oynadık..Hoca Nonda'yı sokmakta bence geç kaldı.Ayrıca Lincoln'ü çok aradık..Bu arada Hakem gözünün önündeki penaltıyı vermemiş yuh.Hakemler nedense çekmelere penaltı vermiyor..Geçen haftada kewell ve baros'un çekilmesi penaltı idi..Bülent yıldırım antalya maçında Yalçın'ın servet'i çektigi pozisyondada penaltı vermemişdi..Kart işareti yapan'a kart veriliyor kimisi de vermiyor..Bazıları elini sallasa bile kart veriyor.Malesef hakemlerin standartı kalmamış.Neyse insallah hakemlerimiz gereken dersi alırlar..
    Last edited by Emurafu : 22.Kasım.2008 at 23:35

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Çok kötü oynadık..Hoca Nonda'yı sokmakta bence geç kaldı.Ayrıca Lincoln'ü çok aradık..Bu arada Hakem gözünün önündeki penaltıyı vermemiş yuh.Hakemler nedense çekmelere penaltı vermiyor..Geçen haftada kewell ve baros'un çekilmesi penaltı idi..Bülent yıldırım antalya maçında Yalçın'ın servet'i çektigi pozisyondada penaltı vermemişdi..Kart işareti yapan'a kart veriliyor kimisi de vermiyor..Bazıları elini sallasa bile kart veriyor.Malesef hakemlerin standartı kalmamış.Neyse insallah hakemlerimiz gereken dersi alırlar..
    dk 2 Arda'nın çekildiği pozisyonu net görüyor hakem, ama penaltıyı calmıyor, calamıyor. Bu sezon alıştık artık her mac 1 penaltımız verilmiyor. Ne diyelim...

Tabi kötü oyunun önüne gecmez bu olay.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

hakemler tutmus bir tavır gidiyorlar...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Yarın yenersek acayip karLı çıkacağız.Hemde derbi öncesi...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Üç büyükler bu sene çok puan kaybı yaşadı böyle giderse şampşiiypn anadoludan çıkar inşallah

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Üç büyükler bu sene çok puan kaybı yaşadı böyle giderse şampşiiypn anadoludan çıkar inşallah
    İnşallah, Ne Fenerbahçe, ne Galatasaray bu yıl şampiyonluğu hak etmiyor. Beşiktaş desen bir iyi bir kötü. Trabzonspor olacaksa o olsun...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Maçı 35.dk dan sonra izledim sıkıtıdan uyuyodum nerdeyse Allah'tan akrablaar falan vardıda sohbetle uykumuzu dağıttık.Fener maçıda o keza öyleymiş.Bu sene 3 büyükler çok kötü.Trabzonda olmasa ligeden şu anki konumu ve duruşu ile şampiyon çıkaramayacak konumda olurduk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Baran o zaman 2006'nın kadrosuna aç bak. Bir de bu iki hocanın oluşturduğu kadroya aç bak.
    Skibbe süper ligi bilmiyorda .Kewell mı biliyor?

Her oyuncu hocasını uyarır. Sizin fikirleriniz karanlık. Siz olsanız başkan 6 ayda bir hoca değiştirirsiniz.Sonra ne plan kalır ne program.

Gözle görülür. Hatta gözünüzün içine sokulmuş bir gelecek planlamasını göremiyorsunuz üstelikte bunu karanlık olarak adlandırıyorsunuz. Ligin en zor deplasmanlarından birinden 1 puan almak zerre kadar sorun değil.

Geçen yıl Feldkamp çok çok önemli değişiklikler yaptı. Galatasaray kimsenin malı değil dedi futbolcularına. 83 puanla şampiyon olunduktan sonra öyle görüyordu bazıları. Ama Feldkamp geldi böbürlenme padişahım senden büyük Allah var dedi. Bir o kadro ya bakın bir bu kadroya bakın. 13 tane genç oyuncu var heeyyyy açın gözlerinizide bakın. 96 dan bu yana gelmişmi bu kadar kaliteli ve genç oyuncular bir araya.

Kimin sayesinde olmuş açında bakın. Hadi starları yönetim aldı. 13 tane adama formayı verip onların gelişimini sağlayandamı yönetimdir. Yoksa Mehmet Topal'ı inamoto'nun yedeği yapanlardan aksine ondan bir star mı yarattı Feldkamp. Al Gerets'in motivasyon yeteneği vardı. Şampiyon yaptı seni. Sonra ne oldu devamı geldimi? Bana Gerets'in bir planlı programlı yükselişini hatırlatabilecek birisi varmı? Yani desin ki biri. Gerets Eskişehirspor'u aldı ve 5 yıl sonra sürekli kafaya oynayan bir takım yaptı. Budur teknik direktörlük. Günü herkes kurtarır. Söylersin Yılmaz Vural'a. Anlamaz bişeyden garibim aaaa gitti gitti gidiyor attık yendik hoopp 2'de takla belki olursun şampiyon. Ama ne getirir bu sana.

Yine Uğur Emre Güngör cabası. Güngör senelerdir bu ligte. Ömründe Feldkamp döneminde oynadığı gibi futbol oynamışlığı varmıdır.

Kör gibisiniz yahu o kötü bu kötü. Siz çok biliyorsunuz ya değilmi.

Şimdide Skibbe geldi. O da Feldkamp'ın aksine yumuşak eğitici bir adam. Bu adam bu kadar kalibresiz olsa. 98'de şampiyonlar ligi şampiyonu Dortmund'un başına getirilirmiydi. Senelerce alt yapı antrenörlüğü yapmış. Alın gencecik Leverkusen'e ne top oynattı geçen yıl. 5 tane çaktılar bize.. Yarım saatte işimiz bitti. İş Hakan oynadı Mehmet yedek bekledi de değil. Bunda iş... benim anlattıklarımda...

Feldkampp geldi belli bir misyonu getirdi. Feldkamp esasında bir mimardır. Alt yapıyı yapar bırakır. Öyle de egosuz adamdır. Sana 13-15 tane genç bıraktı sen hala Ankaraya gelmedi diyorsun. Gelmesin ulan Ankara'ya. Bana ömüzdeki 5 seneyi armağan etmiş adam. Ama gören varmı yooo.

Skibbe'ye de devretmiş. Skibbe akıllı ve kibar bir adam. Feldkampp gibi sert değil. Anlatıyor futbolculara bunu yapın bunu edin diye. Usanmadan anlatıyor. Feldkampp'tan sonra böyle bir hoca gelmeliydi evet. Hatta bu adamı bile Feldkampp bizzat kendisi önermiş olabilir.

Siz hem hiç birşey bilmiyor görmüyor. Hemde birilerinin itinayla yaptığı binanın altına inatla dinamitleri yerleştiriyorsunuz.
    Fikirlerim burada

Planli bir sistem oturtmak icin,hocanin iyi olmasi gerekiyor.Ben Skibbe de bunu göremiyorum,bu kadroyla biz deplasmanlarda cok az puan almissak,ligin daha 12.haftasinda 15 puan kaybediyorsak,burada ters giden birsey vardir.Bunu görmek icin olaylara tozpembe bakmaktan vazgecin.Sen su anda oynanan futboldan zevk aliyormusun abi ? Oynadigimiz falan da yok.

Bu adam cok gelecek vaadeden birisi olsaydi,Leverkusen neden gönderirdi bunu ? Sirf biz kurnaziz ya,sirf akilliyiz ya,ondandir herhalde.
    Su anda Leverkusen sampiyonluga oynuyor ...
    Neyse elimizde gelecegin Arsene Wenger´i var,ileride harika olacagiz(yersen) ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İleride harika olacağımızı geçen temmuz ayında yazmıştım ilerde görüşürüz

Yeni kurulan yeni bir sisteme geçen takımlar lig başları zor-la-nır-lar.

Bu ligin şu ana kadar en iyi futbolunu oynayan takım Galatasaray'dır. Bütün takımları izleyen biri olarak söylüyorum bunu. Bir olimpyakos ve Benfica maçlarının kalitesine yaklaşabilecek bir takım daha yok şuan bu ligte.

Geçen süre zarfında. Yaz aylarında kolay takımlarla oynamak zorundaydık çünkü sistemi oturtmamız gerekiyordu. Takım orturmadan bir sürü transfer üst üste geldi. Senelerdir oturmuş bir takım olan steau ya elendik. Çok normaldi.
    Sene sonu oynasak köpeğin Olimpiyakla oynaması gibi oynardık onlarla.

O sırada da bir süper kupa maçı oynadık... Cabasıydı. Bu gözlerin gördüğü en büyük sakatlık listesini eylül ekim aylarında yaşadıkki ben 10 senedir 10 larca takım takip ederim. 12 sakat veren takım ömrümde görmedim. Genelde takımlar kadrolarını 20-25 kişi arası kurarlar. Sonuç 12 sakat çıkar 23 kişilik standart kadrodan. Eşittir 11 yapar. Yani yedek kulubesinin tamamı alt yapı olur. Böyle şey olmuş, görülmüş iş değildir ki Galatasaray 1995 ten beri (ben o zamandandır izliyorum) En geniş kadrosunu kurdu bu sene. Tam 28 as oyuncu. Hiç biri paf takımdan değil ha...

28 kişilik kadronun çoğu zaman zaafları olur. Yedek bekletme sıkıntılar. Kargaşa, huzursuzluk gibi. Ama 28 kişilik kadronun yedek kulubesine koyacak adam bulamaması çok çok absürt bişey.

Bu tabiki puan kayıplarına neden oluyor... Ümit Karan bir maç öncesi demiştiki yeni arkadaşlarımızla doğru dürüst idmana çıkmadık! Bunu söylediği zaman yaklaşık 7-8. haftalardı. Düşünebiliyormusunuz bunu? Ne demek olduğundan haberiniz varmı?

Neyse Baran bey görüşürüz 3-4 sene sonra
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Galatasaray dün akşam deplasmanda kazanamama sıkıntısını bir kez daha yaşadı tıpkı Fenerbahçe gibi.Maçtan önce Galatasaray'da yıldız oyunculardan birisi sahneye çıkmazsa Ankaraspor'un kaybetmeyeceğini söylemiştim.Nitekim öylede oldu.Maçın kritik anları Servet'in De Nigris'in topunu çizgiden çıkardığı pozisyon ile Kewell'ın direkten dönen şutuydu.Bunlar maçta gole en çok yaklaşılan pozisyonlardı;fakat 2 tarafta bu şansları değerlendiremediler.Zaten maç atanın kazanacağı cinstendi.Galatasaray'da Lincoln'ün eksikliği çok hissedildi.Hücumda onun yokluğunda fazla etkili olamadı Galatasaray.Ayrıca dün rüzgarda oyunu baya etkiledi.Lafın özü;maçın hakkı beraberlikti ve öyle bitti..
    So what?
    Saike

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri