Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 185 sonuç

Konu: SAN MAMES'e Geri Dönüş.Atletico Bilbao

Bu kadar da yüklenmeyin insan üstüne.Bir değeri var ki gözümüzde bu kadar yorum alıyor.Sen bastır Hamdi Baba.Biz hallederizKendileri yapamıyor diye menecerimi kıskanıyorlar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Bilin bakalım bu sayfada kim eksik daha maç oynanmadan bir dünya mesaj Hani kariyer açıp 3 maç yapıp 30 sayfa mesaj olan bir kardeşimiz var sitede
    Kankacım dedik bağrımıza bastık.Brütüs seni
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by SiR ToMaSRoSiCkY1 View Post
    Bu kadar da yüklenmeyin insan üstüne.Bir değeri var ki gözümüzde bu kadar yorum alıyor.Sen bastır Hamdi Baba.Biz hallederizKendileri yapamıyor diye menecerimi kıskanıyorlar
    Zaten kankacımı incele üyesi yapacaklardı hata yaptılar.Peki incelemem ben de diye dolanıyo şimdi
    Last edited by Melekovic : 28.Kasım.2008 at 18:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Şansa bak bende Bilbaoyu inceleyecektim bu sene. Nerden Bürütüs oldum ben şimdi ya Anlaşıldı bu seneki ortak kariyerde bizim mahaledeki elektrikler daha sık kesilecek

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Modemi fişten de çekiyon kankacım,atlamışın onu Nerdeyse küme düşüyodum sayende

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Hamdi Baba Basarılar
    You'll Never BeatThe Irish !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sağolasın abisi.Valla başlayacağım ama hala işteyim.Herhalde bilgisayar başına geçip rezil olmayayım diye patron toplantı çıkardı.Arada hı mı diyerek toplantıya iştirak ediyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

her zaman oynamak istediğim ama her seferinde tırsıp uğraşmaya üşendiğim takımbaşarılar dilerim abicim

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Başarılar Hamdi Baba takipçinim güzel bir kariyer olacak

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Quote Originally Posted by Sir FRD View Post
    her zaman oynamak istediğim ama her seferinde tırsıp uğraşmaya üşendiğim takımbaşarılar dilerim abicim
    Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Başarılar Hamdi Baba takipçinim güzel bir kariyer olacak
    Çok teşekkür ederim sevgili kardeşlerim.

Şu an Kepa ve kulubu ile yoğun pazarlık halindeyim.Her halukarda forvet yedeğine ihtiyaç olabilir diye Baskonia'dan Ion Velez'i A takıma yerleştirdim.Bu dakikalarda Kepa transferi sonuçlanabilir

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ve Transfer gerçekleşti.Bu seneki tek transferimiz Kepa'yı San Mames'e getirdik.Yolda kızlar parçaladı çocuğu ama neyse artık geri kalanıyla takımımız idare eder hala sağlığı yerinde çok şükür

Resim biraz küçük oldu daha büyüğünü bulamadım. Tek transfer olunca ne yaparsın işte
    Last edited by Melekovic : 29.Kasım.2008 at 00:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Başarılar kaan abi.Fm 08 serisinden beri Bilbao lara sempatin var .
    Abi birşey sorucagım boga güreşlerine gidiyormusun
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

abi resim baya küçükmüş adamı göremedim ya

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Başarılar kaan abi.Fm 08 serisinden beri Bilbao lara sempatin var .
    Abi birşey sorucagım boga güreşlerine gidiyormusun
    Yok ben genelde Bilbao merkezde takılıyorum abisi

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    abi resim baya küçükmüş adamı göremedim ya
    Sorma Mustafacım karizmam ikinci plana itildi.Kızları da kaybettik.Almaz olaydım nerden bileyim artist çıkacağını.Maçlarda da poz keserse yandık

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

İlk hazırlık maçımıza çıktık Portugalete deplasmanına.22 kişiyede yer verip sadece biraz ter attık bakalım ciddi maçlarda başımıza neler gelecek?

geçerkene 5 atıvermişsin abi hadi başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Gerçekten abisi geçen maçın özeti dediğin gibi oldu

Bu maçta ise sadece Yeste klasını konuşturdu takım arkadaşları onu hayran hayran izledi

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Kankacım güzel başlamışın sen gene bizi parçalıcan. Anlaşılan ısınmışsın 2009 a ben yoğun tempom nedeniyle bu akşam sana katılamıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Cultural Durango ile maç yaptık ve 8-0 galip geldik.Asistan çok aramış bu takımı Yeste'de gitti bakalım ne kadar süre sahalardan uzak kalacak?
    Diğer 3 golü Murillo,Velez ve Munoz attı.Herkes 1 gol atınca SS'e sığmadı

Bu arada kankacım hayırdır bu ne yoğunluğu?

ve şok gelişme.Yeste aldığı ağır darbeden ötürü yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalacak. Munoz ile yerini doldurmaya çalışacağız.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

başarılar, ispanya'da değişen bir kural falan olmuş mu dikkatini çeken? yabancı sınırlandırması ya da transfer sınırı falan?
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Abi tebrikler yahu.Ligde de senden bu performansı görmek istiyoruz

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

maçlarda çok şut çekiyorsun bu skorlar normal.başarılar.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

BuLmuş mahaLLe takımLarını 8 feLan atmış. Peh Hamdi bey kandıramazsınız bizi bu tarz fake Ler iLe.

Gerçi ben baya tırstım ama çaktırmayın
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Başarılar abi.Çok eğlenceli bir kariyer olacağı kesin

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Quote Originally Posted by nannar View Post
    başarılar, ispanya'da değişen bir kural falan olmuş mu dikkatini çeken? yabancı sınırlandırması ya da transfer sınırı falan?
    Yine kadronda 25 kişi bulundurabiliyorsun kayıtlı oyuncu olarak ve gene sadece avrupa birliği oyuncusu olmayan 3 kişi alma hakkın var.Gerçi benim öyle bir hakkımda yok,Bask bölgesi dışından birine teklif bile götürsem vururlar beni herhalde

Quote Originally Posted by SiR ToMaSRoSiCkY1 View Post
    Abi tebrikler yahu.Ligde de senden bu performansı görmek istiyoruz
    Büyük başkanım,valla Kepa'yı alırken en son cebimdeki bozuklukları da çıkardım anca transfer parasını denkleştirdik Aslında tercihimi forvetten yana kullanmayacaktım fakat hem Exteberria'nın 2 sene sonra emekli olma kararı alması (32 yaşında emekli oluyor Hakan Şükür'den hiç örnek almamış ) hemde takımda sandığım tilki golcü Aduriz'in artık takımda olmaması beni bu transfere itti.

Quote Originally Posted by e7obuck5 View Post
    maçlarda çok şut çekiyorsun bu skorlar normal.başarılar.
    Sistem denemeleri yapıyorum abisi.Asistanda benim kafamda düşünmüş.Eğer bir takımı bir taktiğe kaynaştıracaksan hazırlık maçlarını antreman maçı gibi yapman gerekiyor.Sonraki senelerde çekirdek kadro oluştuğundan dilediğin takımla yapılabilir.Bu şutlar suni şutlar bence ligde yarı yarıya kesilebilir

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    BuLmuş mahaLLe takımLarını 8 feLan atmış. Peh Hamdi bey kandıramazsınız bizi bu tarz fake Ler iLe.

Gerçi ben baya tırstım ama çaktırmayın
    Ne yapsaydım abisi biraz göz boyamak lazım.Ligde ardı ardına mağlubiyetler aldığımızda bunlar böyle değildi yahu sahtekar futbolcular diyerek şimşekleri futbolcuların üzerine çekelim dedim

Yeste'de benimle birebir yaptığı konuşmada hoca sende gel bu maçları asistana bırakalım biraz alemlere akalım,hazır kafada saç da çıktı zaten ben ligin 3. haftasına yetişir gene takımı kurtarırım dedi Bende ona benim bu maçlarda sahada olmam gerektiğini asıl lig maçlarında ortadan kaybolmam gerektiğini ve ona göre plan yapmasını söyledim

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ben zaten senin kariyerden daha çok Yeste iLe yapacağınız aLemLeri merak ediyorum
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Başarılar abi.Çok eğlenceli bir kariyer olacağı kesin
    Sağolasın abisi.Umarım taraftarda bizim kadar eğlenirde tek parça olarak teknik direktörlüğe devam ederiz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Ben zaten senin kariyerden daha çok Yeste iLe yapacağınız aLemLeri merak ediyorum
    Şok baskın az sonra....
    Last edited by Melekovic : 29.Kasım.2008 at 11:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Şimdi de Bursa

abi bugune kadar okuduğum en keyifli kariyerlerden birisi valla
    aslında sen başlığı yeste ile ispanya geceleri felan diye değiştirebilirsin sırıtmaz yani

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok teşekkür ederim abisi.Bu arada çok güzel bir fikir verdin Şşştt Levskili değiştir şu başlığı

Şu anda zaten paparazzilerden fotoğraflarımızı almaya çalışıyoruz.Gitti bir aylık maaş

Gelecek sezonlarda bir şeyler yapcaz artık.Evi satarız olmazsa kulübü hepten satarızSen yeter ki rahat et

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Çok teşekkür ederim abisi.Bu arada çok güzel bir fikir verdin Şşştt Levskili değiştir şu başlığı

Şu anda zaten paparazzilerden fotoğraflarımızı almaya çalışıyoruz.Gitti bir aylık maaş
    Sana bida maaşmı verdiler sen zaten oyuncu transfer komisyonlarından dönüyorsun köşeyi Bunu sölememem mi gerekiyordu

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

abi tebrkler süper sonuçlar valla bunun sırrı ne ya rakipler kolay ondanmı yoksa çözdüğnmü oyunun sırrrını ben 15i geçemedm sutlarda

Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri