Bu kadar da yüklenmeyin insan üstüne.Bir değeri var ki gözümüzde bu kadar yorum alıyor.
Sen bastır Hamdi Baba.Biz hallederiz
Kendileri yapamıyor diye menecerimi kıskanıyorlar
![]()
Bu kadar da yüklenmeyin insan üstüne.Bir değeri var ki gözümüzde bu kadar yorum alıyor.
Sen bastır Hamdi Baba.Biz hallederiz
Kendileri yapamıyor diye menecerimi kıskanıyorlar
![]()
Last edited by Melekovic : 28.Kasım.2008 at 18:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Şansa bak bende Bilbaoyu inceleyecektim bu sene. Nerden Bürütüs oldum ben şimdi yaAnlaşıldı bu seneki ortak kariyerde bizim mahaledeki elektrikler daha sık kesilecek
![]()
Modemi fişten de çekiyon kankacım,atlamışın onuNerdeyse küme düşüyodum sayende
![]()
Hamdi Baba Basarılar![]()
You'll Never BeatThe Irish !
Sağolasın abisi.Valla başlayacağım ama hala işteyim.Herhalde bilgisayar başına geçip rezil olmayayım diye patron toplantı çıkardı.Arada hı mı diyerek toplantıya iştirak ediyorum![]()
her zaman oynamak istediğim ama her seferinde tırsıp uğraşmaya üşendiğim takımbaşarılar dilerim abicim
![]()
Başarılar Hamdi Baba takipçinim güzel bir kariyer olacak![]()
Çok teşekkür ederim sevgili kardeşlerim.
Şu an Kepa ve kulubu ile yoğun pazarlık halindeyim.Her halukarda forvet yedeğine ihtiyaç olabilir diye Baskonia'dan Ion Velez'i A takıma yerleştirdim.Bu dakikalarda Kepa transferi sonuçlanabilir
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ve Transfer gerçekleşti.Bu seneki tek transferimiz Kepa'yı San Mames'e getirdik.Yolda kızlar parçaladı çocuğu ama neyse artık geri kalanıyla takımımız idare eder hala sağlığı yerinde çok şükür
Resim biraz küçük oldu daha büyüğünü bulamadım.Tek transfer olunca ne yaparsın işte
Last edited by Melekovic : 29.Kasım.2008 at 00:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Başarılar kaan abi.Fm 08 serisinden beri Bilbao lara sempatin var.
Abi birşey sorucagım boga güreşlerine gidiyormusun![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
abi resim baya küçükmüş adamı göremedim ya![]()
İlk hazırlık maçımıza çıktık Portugalete deplasmanına.22 kişiyede yer verip sadece biraz ter attık bakalım ciddi maçlarda başımıza neler gelecek?
geçerkene 5 atıvermişsin abi hadi başarılar![]()
Gerçekten abisi geçen maçın özeti dediğin gibi oldu
Bu maçta ise sadece Yeste klasını konuşturdu takım arkadaşları onu hayran hayran izledi
Kankacım güzel başlamışın sen gene bizi parçalıcan. Anlaşılan ısınmışsın 2009 aben yoğun tempom nedeniyle bu akşam sana katılamıyorum
![]()
Cultural Durango ile maç yaptık ve 8-0 galip geldik.Asistan çok aramış bu takımıYeste'de gitti bakalım ne kadar süre sahalardan uzak kalacak?
Diğer 3 golü Murillo,Velez ve Munoz attı.Herkes 1 gol atınca SS'e sığmadı
Bu arada kankacım hayırdır bu ne yoğunluğu?
ve şok gelişme.Yeste aldığı ağır darbeden ötürü yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalacak. Munoz ile yerini doldurmaya çalışacağız.
başarılar, ispanya'da değişen bir kural falan olmuş mu dikkatini çeken? yabancı sınırlandırması ya da transfer sınırı falan?
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Abi tebrikler yahu.Ligde de senden bu performansı görmek istiyoruz![]()
maçlarda çok şut çekiyorsun bu skorlar normal.başarılar.
BuLmuş mahaLLe takımLarını 8 feLan atmış. Peh Hamdi bey kandıramazsınız bizi bu tarz fake Ler iLe.
Gerçi ben baya tırstım ama çaktırmayın![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Başarılar abi.Çok eğlenceli bir kariyer olacağı kesin![]()
Yine kadronda 25 kişi bulundurabiliyorsun kayıtlı oyuncu olarak ve gene sadece avrupa birliği oyuncusu olmayan 3 kişi alma hakkın var.Gerçi benim öyle bir hakkımda yok,Bask bölgesi dışından birine teklif bile götürsem vururlar beni herhalde
Büyük başkanım,valla Kepa'yı alırken en son cebimdeki bozuklukları da çıkardım anca transfer parasını denkleştirdikAslında tercihimi forvetten yana kullanmayacaktım fakat hem Exteberria'nın 2 sene sonra emekli olma kararı alması (32 yaşında emekli oluyor Hakan Şükür'den hiç örnek almamış
) hemde takımda sandığım tilki golcü Aduriz'in artık takımda olmaması beni bu transfere itti.
Sistem denemeleri yapıyorum abisi.Asistanda benim kafamda düşünmüş.Eğer bir takımı bir taktiğe kaynaştıracaksan hazırlık maçlarını antreman maçı gibi yapman gerekiyor.Sonraki senelerde çekirdek kadro oluştuğundan dilediğin takımla yapılabilir.Bu şutlar suni şutlar bence ligde yarı yarıya kesilebilir
Ne yapsaydım abisi biraz göz boyamak lazım.Ligde ardı ardına mağlubiyetler aldığımızda bunlar böyle değildi yahu sahtekar futbolcular diyerek şimşekleri futbolcuların üzerine çekelim dedim
Yeste'de benimle birebir yaptığı konuşmada hoca sende gel bu maçları asistana bırakalım biraz alemlere akalım,hazır kafada saç da çıktı zaten ben ligin 3. haftasına yetişir gene takımı kurtarırım dediBende ona benim bu maçlarda sahada olmam gerektiğini asıl lig maçlarında ortadan kaybolmam gerektiğini ve ona göre plan yapmasını söyledim
![]()
Ben zaten senin kariyerden daha çok Yeste iLe yapacağınız aLemLeri merak ediyorum![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Last edited by Melekovic : 29.Kasım.2008 at 11:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
abi bugune kadar okuduğum en keyifli kariyerlerden birisi valla
aslında sen başlığı yeste ile ispanya geceleri felan diye değiştirebilirsin sırıtmaz yani![]()
Çok teşekkür ederim abisi.Bu arada çok güzel bir fikir verdinŞşştt Levskili değiştir şu başlığı
Şu anda zaten paparazzilerden fotoğraflarımızı almaya çalışıyoruz.Gitti bir aylık maaş
Gelecek sezonlarda bir şeyler yapcaz artık.Evi satarız olmazsa kulübü hepten satarızSen yeter ki rahat et
![]()
abi tebrkler süper sonuçlar valla bunun sırrı ne ya rakipler kolay ondanmı yoksa çözdüğnmü oyunun sırrrını ben 15i geçemedm sutlarda![]()