Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 61 sonuç

Konu: Çıldırmak Üzereyim Arkadaşlar

Hybrid View

ben beşşiktaşla başladım 3.sezonumdayım ilk sezon 5 bitirdim kasyseri 4. bitirip FTK yı kazandıgı için uefaya gittim gittiğim gibi geri geldim2.sezonu 6.bitirdim 3.sezonumda 9 maç yaptım nağmalupum sadece 2 gol yedim 20 gol attım 6galibiyetim var.Bu sezondan çok umutluyum taktiğimi hiç değiştirmedim 5. ve 6 olduğum sezonlar dahil. Size tavsiyem taktiksel dizilimlerle çok oynamamanız 2-3 maçta hatta maç içinde çok farklı sistemlere donmemeniz. Ben 08de tam 16 sezon aynı taktikle oynadım!!! 12 TSL şampiyonluğu 2 şl kazanmıştım.

Taktiğim forumda mevcut olan crusher04 fakat takım komutlarında biraz deşiklik yapıyorum saha dizlişine dokunmuyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya / 07

Gol az pozisyon az.Açıkcası serinin en sevmediğim oyunu oldu benimde.Oynadığım maçlarda illk yarıda 1 şut çekildiği bile oluyor.Napoli ile atak oynuyorum maçta 3 şutum oluyor.

dördünce kez beşiktaş'la oyun açtım ama ne yaptım ne ettiysem bir türlü başarılı olamadım,bir takım sürekli berabere kalır mı ya ayıptır bu sigames'in yaptığı bundan sonra oynamayı düşünmüyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by foreverblackwhi View Post
    dördünce kez beşiktaş'la oyun açtım ama ne yaptım ne ettiysem bir türlü başarılı olamadım,bir takım sürekli berabere kalır mı ya ayıptır bu sigames'in yaptığı bundan sonra oynamayı düşünmüyorum...
    Beşiktaş her oyunda beni en çok zorlayan takım Bobo - Holosko - Delgado 3'lüsü zaten her maçta atıyo

on maçtan dokuzu 1-1 bitiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

on maçtan dokuzu 1-1 bitiyor
    4-4-2 Diamond Attacking dene Beşiktaşla Sivok defansın önünde iyi oynuo Delgado forvet arkası sadece MC oynayabilen oyuncular alırsan takım iyi oluyo

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynı sorunlar bende de var. Biz bu oyunu istediğimiz takımı başarıya ulaştırmak için, rahatlamak için oynuyoruz ama aksine bu oyun bizi daha çok strese sokup, delirtiyor. Birşeye daha dikkat ettim. Örneğin benim önemli olarak girdiğim gol pozisyonlarındaki şutların 10 tanesinden rahat 7si direğe çarpıyor. Haliyle bu beni daha çok delirtiyor...

bu olay forvetler gol atamıyor şeklinde falan da söylendi ama oyun gerçekçi olmuş(direğe çerpma olayı hariç) artık eskisi gibi bir takımın başına geçip harikalar yaratmak çok zor ilk sezonda ama takım uyum sağladıkça transferler yerine tam oturuyorsa başarı gelmeye başlıyor...

gerçekci olmasına diyeceğim birşeyim yok,bir anda hariklarda yaratılmıyor tamam da beşiktaş'la türkiye kupasında ikinci lig takımlarına bile 1 golden fazla gol atamıyorsun,fazla abartı olmuş bence bu olay...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Total Dominasyon konusuna ss koydum, şut oranına bakın. Hem de Barcelona ile. Allah aşkına onun neresi gerçekçilik bana söyleyin bunu...

beşiktaşla oynadığım oyunda

oynanan maç 6
    galibiyet 1
    berberlik 4
    yenilgi 1

gazianteple oyun açtım

oynanan maç 6
    galibiyet 4
    beraberlik 1
    yenilgi 1 (oda deplasmanda fener'e karşı)

beşiktaşla oynadığım oyunda

oynanan maç 6
    galibiyet 1
    berberlik 4
    yenilgi 1

gazianteple oyun açtım

oynanan maç 6
    galibiyet 4
    beraberlik 1
    yenilgi 1 (oda deplasmanda fener'e karşı)
    uyguladığın taktikler neler??

Quote Originally Posted by enforcer View Post
    uyguladığın taktikler neler??

dört kere oyun açtım beşiktaş ile
    oynadığım taktikl

4-1-2-1-2

rüştü

serdar kurtuluş ibrahim toraman zapo ibrahim üzülmez

sivok

holosko tello

delgado
    nobre bobo

walla şu beşiktaşın halini çok merak ettim, kariyer açıp deneyeceğim...
    oynadığım oyunlarda beşiktaş hep üçlü savunma kullanıyor ve hem türkiyede hem de avrupada iyi işler çıkarıyor...

ben gazianteple oynarken 6 da 6 yaptılar

ben gazianteple oynarken 6 da 6 yaptılar
    oyuncu dizilimi nasıl?

........... x...........
    ........ xxx.........
    x....................x
    .........xx..........
    x....................x
    ..........x...........

şeklinde

beşiktaş hep böyle oynuyor sadece bir kere bilgisayarın 442 diamond oynadığını gördüm...bende benzer bir taktik yapmaya çalışacağım bakalım neler olacak

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Görüyorum ki herkeste farklı düşünceler hakim

Güiza' yı eleştirenler olmuş, 3. sezonumdayım Fenerbahçe ile, kendisi ilk2 sezon ceza sahası içinde pek affetmiyordu açıkçası ki kaldığı 2 sezonda da gol kralı oldu.

1-1 ya da 0-0 bitirdiğim maç sayısı fazla değil.

Şuanda 23. haftadayım sadece forvetim ligde 21gol 4 asist, toplamda 35 resmi maçta 34gol 5 asist ile oynuyor. İsim: Salvatore Foti.

Evet bazı şeyler insana enteresan geliyor. Sansiro' da Milanı 4-0 yendikten sonra gelip Büyükşehir Belediye ile 0-0 berabere kalmak gibi.

Ya da ilk yarıyı 2-0 önde götürüp, ikinci yarıyı 2-2 zor bitirmek gibi ama yaşanmadan tecrübe kazanılmıyor, az çok hatanın nerden kaynaklandığı öğreniliyor.

Gol atamama, pozisyon üretememe hepsi taktik ve oyuncu seçimi, maç başlarında ve maç ortalarında konuşmalardan kaynaklanır.
    Özellikle maç başlarında ve aralarda konuşmalara dikkat edin derim.

beşiktaş ile kariyere başlamadan bizim dediğimizi anlamak inan ki çok zor.
    yukarda gaziantep ve beşiktaş ile oynaığım altı maçı yazdım,sence beşiktaş'ın bu başarısızlığı sadece taktikten veya maç başı ve sonu konuşmalarından olabilirmi bence olamaz...

beşiktaş ile kariyere başlamadan bizim dediğimizi anlamak inan ki çok zor.
    yukarda gaziantep ve beşiktaş ile oynaığım altı maçı yazdım,sence beşiktaş'ın bu başarısızlığı sadece taktikten veya maç başı ve sonu konuşmalarından olabilirmi bence olamaz...
    kariyere büyük bir takımla başladığında genelde oyuncular huzursuz oluyor. teknik direktör yeterli değil, takımı başarıya ulaştıramaz benzeri yorumlar yapıyorlar. bu bence önemli bir durum, oyuncunun gözünde saygın olmadı mı büyümedin mi yaptığın bir hata da oyuncunun tepkisi daha farklı olur...

şimdi vizem ödevim falan var ama şu hafta geçsin açacağım bir kariyer...

beşiktaşla ikinci sezonumda baya bi bedava oyuncu aldım.cisse satıldı, seriç gitti, tuna üzümcü gitti, hakan arıkan gitti, rüştü gitti, zapo gitti, tello gitti, baya adam gitti anlayacağınız.yerlerine çok makul fiyata sinan bolat, bedavaya appiah, ergün teber, selim teber, fatih sonkaya ki oda serbestti,fatih tekke ve çılgın bi adam olduğunu ilk sezonunda 30 un üzerinde gol atarak gösteren Lewandowski.muhteşem bi oyuncu desem az kalır.sadece ısrar edin.ikinci sezonuma 4-4-2 taktiğiyle başladım ce ilk iki maçta bir beraberlik bir malubiyet aldım.ardından peş peşe gelen 6 veya 7 galibiyet.ve sezon muhteşem gitti şampiyonluk 7-8 puan farkla geldi.şimdi taktik teknik herşey iyi güzel hoş ama bide bunun oyuncu kalitesi var.ikinci sezonumda,
    sinan bolat
    fatih sonkaya, tomas sivok,gökhan zan, ergün teber
    holosko, appiahi, delgado, aydın karabulut
    lewandowski, bobo veya fatih tekke
    genelde bu 11 ile oynadım.bu taktiği ilk sene eski kadroyla denediğimde is 6-7 maç sonunda az daha monitörü falan kıracaktım.yazdığım 11 de tek aksayan taraf takım hücuma çıkarken top kaptırması ve defansa ilginç bi şekilde havadan gelen toplarda bazen basit gol yememiz.gökhan zan ve delgadoyuda bu takımdan atınca bu sorunlarında çözüleceğine inanıyorum.bi dahaki sezon için yine sözleşmesi bitmek üzere olan ve o anda aldığım, celso borges delgadoun yerini dolduracak işallah..gökhanın yerine bi defans bulursam sanırım bi sorun kalmayacak..tabii şampiyonlar liginde ilk maçta evimizde csk moskovadan yediğimiz 4 golü saymazsak
    Last edited by bloodstar : 16.Aralık.2008 at 17:59

oyun gittikçe kötüye gidiyo stres atmaya giriyorum oyuna sinirden çatlıcak duruma geliyorum oynadığım 2 maçdan 1 inde kesin adamlar ilk 5-10 dakikada 1 gol atıo 1-0 öne geçio en fazla 1-1 bitiyo sonra 99/00 den beri oynarım bu oyunu ama iyice gözümden düşüyo artık

beşiktaşın oyuncu kaliesinin bu kadar kötü olması benim canımı sıktı bunun fanatiklikle bi alakası yok kimse yanlış anlamasın.ne bobo ne nobre ne cisse bu kadar kötü oyuncular değil.ama ne hikmetse saç baş yolduruyolar.hepsi iyi oyuncular demiyorum ama bu kadarda kötü değiller.mesela guiza.taktik deyin, alışma süresi deyin ne derseniz deyin ama bu adam gerçek şuki oyundaki kadar iyi değil.ama oyunda harikalar yaratıyo.beşiktaşın karşsına fener en az 6-7 kez çıktı adam hepsinde gol attı.adam markajı yap olmuyo, sıkı markaj ver olmuyo ki adam markajını şu an marking değeri 17 olan sivoka veriyorum yine olmauyo.alan daralt yine yok.demek istediğim bu.yeterki guiza gol atmak istesin oyunda mutlaka atıyo.bi maçı boş geç be adam volkan babacan mesela.adam oyunda gayet iyi bi kaleci bunu hepimiz biliyoruz.gerçeklik diyoruzya hani.ilk sezonun sonunda fenerbahçe serbest bıraktı.baktım kimi almışlar diye volkan demirelden başka kaleci yok kadroda.ona rağmen serbest bırakmışlar..şaşırmamak elde değil..gerçeklik buysa eğer, ben daha az gerçek olan eski serileri şimdiden özledim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ata0105 View Post
    Görüyorum ki herkeste farklı düşünceler hakim

Güiza' yı eleştirenler olmuş, 3. sezonumdayım Fenerbahçe ile, kendisi ilk2 sezon ceza sahası içinde pek affetmiyordu açıkçası ki kaldığı 2 sezonda da gol kralı oldu.

1-1 ya da 0-0 bitirdiğim maç sayısı fazla değil.

Şuanda 23. haftadayım sadece forvetim ligde 21gol 4 asist, toplamda 35 resmi maçta 34gol 5 asist ile oynuyor. İsim: Salvatore Foti.

Evet bazı şeyler insana enteresan geliyor. Sansiro' da Milanı 4-0 yendikten sonra gelip Büyükşehir Belediye ile 0-0 berabere kalmak gibi.

Ya da ilk yarıyı 2-0 önde götürüp, ikinci yarıyı 2-2 zor bitirmek gibi ama yaşanmadan tecrübe kazanılmıyor, az çok hatanın nerden kaynaklandığı öğreniliyor.

Gol atamama, pozisyon üretememe hepsi taktik ve oyuncu seçimi, maç başlarında ve maç ortalarında konuşmalardan kaynaklanır.
    Özellikle maç başlarında ve aralarda konuşmalara dikkat edin derim.
    dostum taktik oyuncu seçimi falan diyosun gayet güzel ama ikinci sezonumda şampiyon olduğum taktiğin aynısını ,ilk sezonda uyguladım ama gol yok yaw.atamıyo adam.sanki oyuna bi komut verilmiş, oyuncuyu ilk sezon ez, bi halt edemesin diye.ilk sezon 6 gol atan bobonun ikinci sezon aynı taktikle 32 gol atmasını neyle bağdaştırıyosunuz bi söyleyin.aynı taktik değişen oyuncular var tamam ama tellonun yerine aydın karabulut, nobrenin yerine adı duyulmamış lewandowski, kimi zaman gs li fb li arkadaşların bile transfer ettiği serdar kurtuluşun yerine fatih sonkaya, kalede dünya markası dedik milli takımı emanet ettik rüştünün yerine sinan bolat.bu bebelerden dahamı kötü ilk yazdığım oyncular.
    Last edited by bloodstar : 16.Aralık.2008 at 18:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by bloodstar View Post
    dostum taktik oyuncu seçimi falan diyosun gayet güzel ama ikinci sezonumda şampiyon olduğum taktiğin aynısını ,ilk sezonda uyguladım ama gol yok yaw.atamıyo adam.sanki oyuna bi komut verilmiş, oyuncuyu ilk sezon ez, bi halt edemesin diye.ilk sezon 6 gol atan bobonun ikinci sezon aynı taktikle 32 gol atmasını neyle bağdaştırıyosunuz bi söyleyin.aynı taktik değişen oyuncular var tamam ama tellonun yerine aydın karabulut, nobrenin yerine adı duyulmamış lewandowski, kimi zaman gs li fb li arkadaşların bile transfer ettiği serdar kurtuluşun yerine fatih sonkaya, kalede dünya markası dedik milli takımı emanet ettik rüştünün yerine sinan bolat.bu bebelerden dahamı kötü ilk yazdığım oyncular.
    Dediğim gibi oyundan oyuna çok şey değişiyor. ilk sezon 14puan farkla ldier bitirdim 2.sezon 1puan farkla. Bu sezon ana taktiğimi değiştirdim 26.hafta 16puan fark var 2. ile.

Az önce tek tek Beşiktaş' ın oyunculara baktım ama kalitesi çok düşük, Sivok(DM) - Zapatocny(DC) - Bobo(FC,ST) üçlüsünden başka mevkisi için yeterli özellikte oyuncusu yok. Bu üçlü dışındaki hiçbir oyuncu ilk11 oyuncusu olarak tutulacak oyuncu değil.
    Sanırım herşey öncelikle kadro yapısından kaynaklanıyor.

bende bunu dedimya zaten.oyuncu kaliteleri oyunun datası girilirken yapıldığı gibi bu kadar kötümü.araştırmacılar diğerlerine toleranslı davranmış falan demiyorum ama bu kadarda kötü değil bu oyuncular anlatmak istediğim bu.oyuncu verileri girilirken bence oluşmuş bi sorun.bence bi sorun yani bu..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bide zapotocny demişsin ama antrenör takım raporu verirken bile o adamı ilk 11 e koymuyo yerine ya toramanı ya zanı yazıyo.ama görüyoruzki ne toraman ne zan zaponun yerini tutacak yetenekte değiller..ama oyunda gel görki öyle değil.toramanda zan da zapodan daha iyiler.oynadıkları maçlardan aldıkları ortalama puanlara dayanarak bunu söylüyorum..
    Last edited by bloodstar : 16.Aralık.2008 at 21:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

bloodstar güzel diyorsun da mustafa denizli lig tv'de yorumculuk yaparken bir seferinde "beşiktaş'ta birkaç kaliteli isim var geriye kalan oyuncular bu ligde üst sırayı zorlayabilecek kalitede değil" demişti...

neyse konuya dönünce ben zaten hemen büyük takımlarla oyuna başlanılmasına karşıyım ve benim de düşüncem oyunun bir komutu bu kötü gidişat. çünkü fenerbahçe ile başladım merakımdan ve cidden çok kötü gitti durum daha sonra ingiletere 6. liginden bir ekiple başladım(çok aşağı oldu) durum iyi gidiyor ve takımı devra arası konuşmalarla falan gaza getirmek daha kolay...

Hakkatende bende beşiktaşlıyım ve ilk sezonum sezona iyi başladım ama sonradan sonraya konya denizli kocaeli deplasmanları tam bi şok gibi geçti 3 de berabere son 2 maçımda herta berline evimde 0-1 yenildim fenerbahçeyide 3-1 yendim ama inişli çıkışlı maçlar oluyor.Sivok bende hiç bi işe yaramıyor.Sadece maaşını alıyor bence sivogu sallayın gitsin onun yerine koray sanlıyı oynatın daha iyi Bence bizde hata yok hata oyuncularda en iyisi kadroyu güçlendirmek good

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Sayın arkadaşım;
    bende beşiktaş ile bir kariyer yapıyorum ilk başta bilgisayarın uyguladığı 3-2-2-1-2 taktiğini uyguladım bu taktikle çok az gol yiyordum fakat gol atma sorunum vardı örnek olarak kendi sahamda hacettepeyi tello ve uğur un frikik golleriyle yendim sonrasında ise 3-5-2 yi değiştirmeden 4-4-2 diamond oynamaya başladım bu seferde defans kötüydü son çare olarak yine 3-5-2 üzerine 4-4-2 diamond la oynuyorum daha güzel sonuçlar alıyorum takımımı yazayım
    ---------Rüştü---------
    Serdar--Sivok--Zapo--Tello
    -------------Cisse-------------
    K.Bakırcıoğlu--U.İnceman--H.Salihamidzic
    ------Nobre--Holosko------

yanlızca uğur'da ileri ok var.
    Artık taktiğim böyle maçlarımda çok güzel geçiyor ben bu taktiği inönüde gs ye 2-1 yenilirken buldum tabi bu taktiği uygulayıp futbolcuları gazlayıp maçı 4-2 çevirdim:d o maça başlarken ki kadrom ise şudur:
    --------------Rüştü--------------
    Serdar--Sivok--Zapo--Tello
    -------------Cisse-------------
    K.Bakırcıoğlu------------Aydın
    ------------Delgado-----------
    ---------Nobre--Holosko

Delgado'da ileriye ok var

not:inanmayan olursa gs maçından aldığım ss'i yollayabiliirim
    not2:aldığım oyuncular uğur yıldırım hasan salihamidziç(kira) kennedy bakırcıoğlu(kira)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

evet bende beşiktaşımı seçtim ama ilk yarı sonunda zirveden 15 puan gerideyim ve bu oyunu ii bilmeme rağmen

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri