Konya Şekerspor-1 Denizlispor-3
Forvetlerin beceriksizliği + 2 30 metre golü=yenilgi.Takımdan memnunum.
Konya Şekerspor-1 Denizlispor-3
Forvetlerin beceriksizliği + 2 30 metre golü=yenilgi.Takımdan memnunum.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
İlhan abi taktiğini birazdan deniyorum, sonuçları buraya aktaracağım.
Gene coşmuş İlhancım Eminim etkli bir taktiktir ellerine sağlıkİndirip deneyelim. Hazır taktik kullanmasakta herkesin kullandığı bir taktiği inceleyip ona karşı bir şeyler yapmak şart
Denedikten sonra izlenimlerimide yazarım.
Hocam taktiğinizle oynadığım maçlar aşağıda.Açıkçası sonuçlar fena değil.İnter'i yenmem süper oldu ayrıca...Amma velakin top sürekli rakip takımda,benim oyuncular dört dönüyor.Adamlar çok pozisyon buluyor.Ben ise az buluyorum.MC deki oyuncularım tam olarak MC değil açıkçası DM oyuncular.Appiah,Zuculini,Mauri ve Matuidi'yi kullanıyorum genelde,yetersiz oluyor.Eski taktiğimden dolayı Duff gibi,Foggia gibi çok kaliteli kanat oyuncularım var.Bir öneriniz var mı ?
taktiği ve antrenman paketini indirdim ve deneyeceğim. Yeni takımım şu an için belli değil boşta bekliyoruz, gelişmeleri aktaracağım.
Teşekkürler
---
Ve yeni takımımı buldum KAYSERİSPOR.
2010 senesinde Mart ayında aldım ve takım şuan 13. sırada.
4 maç yaptım.
Trabzon deplasman 1-1
Fener içerde 1-1
Ankaraspor deplasman 1-1
Ankaragücü içerde 2-2
Böyle çıkıyorum maçlara, düzeltme yapılabilir mi ?
Topuz mu AMC oynasın free ? Eren free oynatmıyorum, Mark Viduka 34 yaşında bonservizsiz onu alıyorum Diaz var genç AMC ve Osei FC onu aldım yeni sezona. Aghahowa teklif var tutsam mı elimde pırpır forvetolarak bende biçilmiş kaftan ?
Yardımlarınızı bekliyorum.
Ve ucuz bana yarar sağlayabilecek transferler malum 1.5 € bütçe var.
Last edited by uAdenyel : 02.Ocak.2009 at 09:03
bilader gerçekten teşekkürler taktik ve antrenman pakedin için... fm 08 de senn taktiginle tabi üzerinde kendme göre oynamalr yaparak 5 yıl üstüste kayseriyle şampiyon oldum.. her sene avrupada 2. tur gördüm.. ana felsefe taktikte mevkiye uygun oyuncuyu kullanmak.. yıldız olması ggerekmiyor takım uyum içinde hareket etsin ve herkes gorevini yapsın başarı kaçınılmaz.. şimdi de fm 09 daki kariyerime kayseriyle başladım ilk maçım fenerle deplasman 1-1 diger 3 maçı da kazandım şampiyonluk yne benim.. forever total dominasyon..emegine saglık..
Bende bugün deneyip aldığım sonuçları paylaşacağım. Paylaştığın için teşekkürler.
Konya Şekerspor- Kocaelispor-2
90+5.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Açıkçası Konya Şekerspor hakkında bir bilgim yok. Taktikte kullanılması gereken oyuncuları zaten belirttim. O özelliklerdeki oyuncuları barındırırsanız başarılı olursunuz.
Ayrıca alt liglerde oynadığınız için çoğu oyuncunun yaratıcılık serbestliğinden kırmanız gerekir. Ayrıca AMC'nin free role'unu kaldırmanız gerekir.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Ben yalnızca taktiği denedim antremanı da deneyeceğim ama bir sorum olacak antreman elbette taktiğe göredir ama ben şuan Tugs antremanını kullanıyorum bu antreman ve o antreman arasında fazla bir fark var mı taktik açısından ?
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Taktikle oynadığım üç maçı yazmıştım zaten .
Manchester City 3 - 0 Lech
Manchester City 2- 1 Fulham
Manchester City 2 - 0 Aston Villa
Gerçekten oyun çok kolay domine edilebiliyor bu taktikle ayrıca farklı kısımları da olması ciddi bir avantaj .
------------
İlhan abi antreman yorumları için de teşekkür ediyorum , Tugs 2008 de daha iyi gibiydi ama bu seride de ciddi bir zararı olmadı sakatlık açısından yine de diğer antremanı da deneyeceğim.
5 taktiğe bağlı kalırsanız City ile mutlaka zaten ilk 2'ye girersiniz. Kendiniz değiştirmek isterseniz de birşey diyemem. Ama sonuçlar iyi gayet.
İlhan abi yine her zaman ki gibi döktürmüşsün.Süper bir taktiğe el atmışsın.Adana Demirsporda deniyorum.Mükemmel bir hazırlık dönemi geçirdik.
![]()
Last edited by SiR ToMaSRoSiCkY1 : 13.Aralık.2008 at 16:31
Serkan değil İlhan
Geçen seneki gibi başarılı olduğundan şüphem yok. Akşam deneyeceğim.
oh be süpersin be İlhan Abi sonunda çıktı TotalinşAllah Beşiktaş Kariyerimde taktik sorunuma ilaç olacak.Kariyerimi takip edebilmek için
http://forum.turksportal.net/vb/show...t=69424&page=6
Benim acimdan 2008 de hic faydali bir taktik degildi.. faka tsimdi gozume cok hos geliyor taktik.. umarim guzel sonuclar elde ederiz...
emegine saglik kardesim
Abi saol emeğin için indirdim deneyecm![]()
yalnız bu taktiği kullanıcaksak kanat oyuncularına yatırım yapmamamız gerekiyor taktikte ağırlık amc,mc oyunculardan yana
sonunda beklediğim taktik.
geçen sene bana çok faydalı oldu.
bu seferki daha iyiye benziyor.Hemen deniyeceğim![]()
Teşekkür eden herkese ben de teşekkür ediyorum. Taktik çokça indiriliyor. İndirenler resimli yorum yaparlarsa memnun olurum.
Taktik için teşekkürler.Ancak ben birşey istiyorum.Bu crossing tackling falan varya onların Türkçe'sini yazar mı biriniz rica etsem şimdiden teşekkürler...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=68579
Hem Türkçesi hemde oyundaki karşılıklarıyazıyor![]()
İlhan abi öncelikle bizimle böylesine başarılı ve oyuna keyif katan bir taktiği paylaştığın için sana sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Taktiği Beşiktaş ve Tottenham'la denedim ve oldukça başarılı sonuçlar aldım. Fakat sana bir şey sormak istiyorum. Bu taktiğin iki giriş versiyonu var. İkisi de farklı dizilişlere uygun taktikler. Eğer karşımızdaki takım maça 4-4-1-1 veya herhangi farklı bir tek forvetli sistemle çıkarsa, Total Dominasyon'un hangi giriş versiyonunu kullanmalıyız?
Şimdiden teşekkürler...