Kalbim berabere bitmesini istiyor ama herkesin derbilerin havası farklıdır demesine rağmen Galatasaray'ın favori olduğunu ve bu maçtan 2-0 galip ayrılacağını düşünüyorum.
Galatasaray
Beşiktaş
Beraberlik
Kalbim berabere bitmesini istiyor ama herkesin derbilerin havası farklıdır demesine rağmen Galatasaray'ın favori olduğunu ve bu maçtan 2-0 galip ayrılacağını düşünüyorum.
Galatasaray'ı daha avantajlı buluyorum....
Galatasaray saha avantajıyla ve yıldızlarıyla sonuca gidecektir iddaada 1 oynayacm bu maça
BU maçların favorisi olmaz, kesin over.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Ayhan bence şu an türkiyede hem defansif hem de ofansif oynayabilecek tek oyuncu. dmc ve amc oynayabiliyor. yeteneği kısıtlı olsa da mücadeleci olması yeterli benim için.
Mehmet güven ise Allah vergisi yeteneksizliği ile her an patlayabilecek olan saatli bomba görevini üstlenmemesi için yedekte veya tribünde oturtulsun bir zahmet.
bu sezon anketler yanıltıcı oluyor bayaa bundan oncekı derbılerde favorı olanlar kaybetmıs dılegım bu hafta da boyle oolması =) galatasaray futbolunu yavas yavas oturtmaya basladı suan en kalıtelı topu oynayan takım acıkcası ve lıncoln adeta onu elestırenlere laflarını yedırtıyor .. sıvok olsa bu kadar tedırgın olmazdım ama sıvok yokken lıncoln bızı cok zorlayabılr.. ben delgado'dan bıseler beklıyorum bu macta ve tabıkı holosko .. puan ya da puanlarla ayrılırız umarım alı samı yen'den
Rahat maç olacak diyen Galatasaraylı arkadaşlarım ben sizin kadar rahat değilim. Sonuçta Beşiktaşla oynuyoruz ve favoriyiz yani biz değiliz rahat olan. Favoriler kazanmak zorundadır ve rahat olmazlar. Bence kolay maç olmayacak bizimde Beşiktaşında yapamadığı şey belli Takım savunması. Orta sahası forvetini daha iyi çalıştıran takım kazanır.
Maçı Rüştü'ye ters gelen ortaların isabeti tayin eder.O tür ortaları yapan Kewell bu maçta oynamıyor.Rüştü genelde çok iyi ard arda kurtarışlar yapabilen ama bu yaşına kadar bir yan topta ya da kavisli ortada hala ne yapacağını öğrenemeyen bir kalecidir.Bu tür Galatasaray'ın yapacağı her orta tehlike yaratır.Zaten Rüştü'nün eski yedeği Volkan nispeten aynı tür özellikleri kapmıştır.
Bu maçın kaderini kısaca Rüştü tayin eder.İyi gününde ise Beşiktaş 3 puanı alıp kaçabilir.Mustafa Denizli içinse bu haftadan sonra tatile giriyor olması ligin çok iyi oldu.Çünkü kendi düşündüklerini takıma adapte edemedi.Beşiktaş iyi oynadığı anlarda bile maç içi anlaşmazlık sorunu yaşıyor.Sanırım devre arası bu sorun çözülecek ve Denizli takıma hakim olacaktır.
Galatasaray farklı kazanır diyen arkaşlaradır sözüm. derbilerin havası farklıdır. Ben Beşiktaş'ın kazanacağını düşünüyorum ama gönlüm beraberlikten yanadır.![]()
Galatasaray daha oturmuş sistemi ve kadrosuyla,daha formda olması ve ev sahibi olması sebebiyle bu maçın favorisi kesinlikle.Tek umudum takımımızın bu maça en iyi şekilde hazırlanıp derbi maçların o farklı atmosferi sayesinde puan alması yönünde.Beklentilerimi en aza indirmiş bir şekilde bu maçı bekliyorum..Umarım bu sefer Mustafa hocanın stratejesi tutar..Ayrıca kaybedersek yarıştan kopacağımızda düşünmüyorum..
Formsuza evet ama hedefsize hayır..Formsuz hedefsiz bir Beşiktaş var karşlarında
So what?
Saike
Mehmet Güven'in tekniği ve oyunu geniş alanda görebilmesi, üstelik pasları üst düzeydir. Ancak önemli mental ve fiziksel sorunları vardır. Cesaret, çeviklik. Her futbolcunun (bu düzeyde) iyi veya kötü yanları vardır. Ön yargıyla bakmazsak rahatlıkla görebiliriz diye düşünüyorum.
Maça gelecek olursak. Galatasaray'ın sağ kanadı ne etkinlikte kullanacağı çok önemli. Büyük maçlarda iyi oyunlar oynayan bir Hasan Şaş bu maç için biçilmiş kaftan ancak yok. Extra'dan Aydın'ı maça iyi motive ettirebilirse teknik heyet... İşte o zaman bu maç Aydın'ın doğuşu olabilir.
Keza Ön libero eksikleri Beşiktaş'ı zor duruma sokabilir. Toraman ve Gökhan'ın markaj bilmemesi Baroş'u çok rahatlatabilir. Eee Lincoln'ü adam akıllı rahatsız edecek sert oynayacak bir defansif orta sahada yok Beşiktaş'ta... Hal böyle olunca Lincoln'ün asistlerini Baroş'un gollerini görmek mümkün...
Beşiktaş'ta Nobre'nin oynamak istemeyeceği en önemli ikili Meira ve Servet'tir diye düşünüyorum. Çünkü bu oyunculara karşı en önemli yeteneği olan fiziğini kullanamayacaktır.
Delgado'nun etkinliğini ve önemli maçlarda ki formsuzluğunuda Topal bertaraf edecektir...
Zira Bek ve Kaleciler olarakta Galatasaray bir iki boy önde Beşiktaş'tan...
Beşiktaş'ın üstün olduğu bir yön göremiyorum şu anda ve Galatasaray yener diyorum...
Saygılar...
Fikirlerim burada
Bu maç kesinlikle bir kırmızı kart çıkacak.(: Ya faulden ya da hakemi yanıltmaya yönelik hareketten..Sert bir maç bekliyorum.
Çok güzel söylemişsin abi. Bunlara örnekte gördük. Galatasaray Şükrü Saraçoğluna gelirken herkes fark olur falan diyodu ama fark yedi gitti. Beşiktaş geldi kesin yenerler formdalar falan dendi, Onlarda yenildi evlerine döndü. Sonuçta bir Anadolu takımıyla oynanan maçlar değil bunlar. 2 Ezeli rakibin yaptığı maçlar ve hiçbir zaman favorisi olmaz.
Beşiktaş kazanıcak gibi bir his var içimde
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Galatasaray'ın oynadığı oyun ortada. Baros, Lincoln ve Arda gibi çok önemli hücüm silahlarını sahipler. Eğer iyi kullanılarsa bunları Beşiktaş'ı yenerler.
Yavaş Yavaş Kızılaya adımlarımızı atalım macın baslamasına 2 saat kaldı![]()
Umarım bu akşam bir hakem hatası olmaz ve çok heyecanlı,zevkli bir karşılaşma seyreder taraflı tarafsız herkes..
So what?
Saike
Besiktas bu macta hizli adamlarini cok iyi kullanmasi lazim, baska turlu bu mactan 3 puanla ayrilamazlar. Holosku bu macin kaderini belirlicek adam.
Ilk yarinin son haftasi, cok guzel bi karsilasma olacak.
Linderoth 18 kişilik kadroda var![]()
Beşiktaş Kimi Kullanırsa Kullansın Samiyende Galatasaray Bir Adım Önde Çünkü Lincoln Çok Formda Baros Kendini Buldu Ardanın Ölüsü Bu Takıma Yeter Servet Bir Başına Takım Morgan Kalesinde Panter O Yüzden Beşiktaşın Galibiyet Şansı Az Ama Duran Toptan Delgado-Tello İkilisinde Biri Gol Bulursa Beşiktaş Erken Gol Bulursa Galatasaray Çok Zorlanır Diye Düşünüyorum Adına Namına Şanına Yakışır Bir Derbi Olsun Bol Gollü Olsun(Tabi Çok Zor Ama) Kartların Az Çıktığı Hakemin Derbi Baskısını Kaldırıp Mükemmel Yönetim Gösterdiği Bir Maç Olsun
Beşiktaş onbiri belli oldu !!
----------Rüstü---------
--Ekrem-Zapo-Gökhan-Seric---
-----Toraman-Cisse----
-Holosko-Delgado----Tello
--------Nobre---------
Seric'in tarafını iyi kullanırsak gol bulabilecegimizi düsünüyorum.Bekleri iyi kullanabiliriz..Toraman ve Lincoln kapışmasıda ilginç olacak..Kart'ta cıkabilir ikisinden birine![]()
Besiktas kazanacani dusunuyordum ama beklentimde uzak bi kadro olmus. Galatasarayin kadrosunu sabirsizlikla bekliyorum![]()
Kadrodaki 10 kişi kesin gibi zaten.11. adam Seriç, Ali Tandoğan, Uğur İnceman 3lüsünden biri olacak.Seriç oynarsa; Toraman ön libero, Ekrem sağ bek( senin yazdığın gibi) , Uğur oynarsa; Toraman sağ bek,Ekrem sol bek , Ali Tandoğan oynarsa sağ beke geçecek , Ekrem sol bek...Tabi Mustafa bu belli olmaz.Kesin dediğimiz adamlarda bile oynama yapabilir.Bir bakmışız Bobo ilk 11![]()
Samiyende herkez'e bayrak dagıtılıyor
Bizim sag taraf Sabri-Barış
Sol taraf Hakan-Arda olacak gibi![]()
Eğer Emrah abinin kadro kesinse bence mevcut şartlarda çıkarabileceği en iyi 11 lerden birisini çıkartmış Mustafa hoca.Ali Tandoğan'ı sahada görmektense Seric'i yeğlerim daha iyi.Umarım bu maçta Seric kendisine verilen şansı iyi değerlendirir..
So what?
Saike
Bobonun 11De Olmaması Doğru Çünkü Çok Kopuk Oynuyor Ama Nobre Biraz Ömer Üründül Yorumu Olacak Ama Sistemi İşletiyor Ha 2 Forvet Oynasa Bobo-Nobre Olabilir Ama O Zamanda Formda Bir Holosko Kesilir O Yüzden Doğru Tercih Yaptı Mustafa Denizli
Verdigim kadro dogrumuş..NTVsporda söylediler...Beşiktas takımı samiyen'e gelince sormuşlar ögrenmişler..