Resim her şeyi anlatıyor heralde![]()
Konyaspor
Fenerbahçe
Beraberlik
Resim her şeyi anlatıyor heralde![]()
Nasıl el degil yahu. Kaptanın eklediği büyük resimde bariz görülüyor. koltuk altı- Pazu diye tabir edillen yer ile atıyor golü. Temiz falan degil bence gol.
Diğer kamera açısından bakın bence. Golün nizami olduğu konusunda ısrarlıyım. Eğer pazuya çarpaydı resimde daha içeride olması gerekirdi topun. Göğüs ve pazunun sertlik farkı var. Bariz şekilde göğsüne çarpıyor top.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Nizami olmadığı konusunda ısrarlıyım bende. Zaten bu gol olunca macı kapadım iş bitti çünkü...
tartışılır bi pozisyon ama bana göre çarpma olarak nitelendirlebilir çünkü bariz bi kasıt yok kalecinin uzaklaştırdığı top Önder e çarpıyor ama nizami mi evet dersem haksızlık etmiş olurum bence tartışılır..
çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?
biz bu maçı veririz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu Ugurun hali nedir böyle yaa deli etti beni her topta yerde her topta hakeme konuşuyo
Last edited by Jesus_FB : 19.Aralık.2008 at 22:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Veysel ne gol attı be agları delmiş![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Hadi canım o mudur.Bir de bunun kol olanı var, biliyorsun sanırım.
Yazık oldu Konya'ya.Elle yedikleri gol sonucu dirençleri kırıldı.Fb taraftarı 2 haftadır kazandıkları maçlardan sonra bile hakem hatalarından bahsediyorlardı, şimdi gelmişler gol nizami falan diyorlar.Geçiniz efendim geçiniz...
Fenerbahçe ite kaka maça aldı.Futbolundan ötürü kutluyorum Konyaspor'u.
Golde dikkat ettiyseniz Önder gol olmadığını biliyordu pozisyonun top kaleye gitti hiç sevindemi adam önce hakem golü saymadığında bile kendi bölgesine doğru gitmeye başaldı ama sonradan hakem gol deyincede sesini çıkarmadı
Fenerbahçe gene berbat bir oyun oynadı. Herşeyi geçtim son dakikada küçük takımlar gibi bir taç atışında inanılmaz bir çirkeflik yaptık ve bu çirkefliğe R.C3 gibi bir isminde dahil olması da beni üzdü. Yeter artık fairplay için oynayın...
İyide kola da değmiyor.Zaten, kurallarda da el yasak olduğu belirtiliyor. Kolun değil. Oyuncu zaten koltuk altı ilede atıyor. El ile koltuk altı arasında 20 cm kadar bir mesafe var... Zaten el diyorsanız, ben sizi kendi vicdanınız ile baş başa bırakırım...
Hakem bu maçta da kötüydü. Özellikle ilk golden sonra hakimiyeti sıfıra indi nerdeyse. Neye faul çaldığını bile bilmiyordu. Özellikle ikinci yarı maçı hakeden taraf konyaspordu. Orta sahamız çok erken düştü fakat defansımızın dirençli futboluyla maçı kazanmasını bildik.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
O Eli koyupta ne ima etmeye çalsıyorsun.
Ya kim ortamı geriyor :s Batuhan el dediginiz budur falan demek ne oluyor? Biz salak mıyız elin ne oldugunu bilmiyoruz? Bir de resim koymuş hadi canım ! Yarın da böbrek nedir, safra kesesi nedir bunun cevabını bekliyoruz... El dedigin oysa top koluna carpınca da oyun kesilmesin. Bariz bir sekilde görülüyor neyin ne oldugu. Asagıdaki resme iyi bakın bakalım. Topun o anda kola carpmadan sizin tabirinizle direk göğüse değmesi fizik kuralları cercevesinde mi ?
![]()
El diyenler 2 hafta önce verilmeyen golün yerine saysinlar... hep bizim aleyhimize mi hata yapilacak ?
Ben göğse değiyor demedim koltuk altı dedim. Orasıda, kurallarda yasak değildir. Mis gibi gol işte daha ne istiyorsunuz...
El dediğiniz, Anelka'nın Konya'da attığı goldür.
El
Futbolda El: Kol ve El'dir...
yani gol kararı yanlış![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Yahu arkadaşlar nedir amaç söyleseniz ya?
Fenerbahçe'nin Galibiyetine gölge düşürmek mi yoksa?
Uzun zamandan sonra Lider olduk diye mi bu çırpınmalar?
Gol mü .? Gol Ağlara değdimi Fenerbahçe hanesine 1 - 0 diye geçtimi geçti?
daha neyin savaşını veriyorsunuz?
rica ediyorum germeyin artık bir kerede.
Ama benim anlmadığım, Denizlispor maçında sayılmayan iki golümüz, geçen hafta verilmeyen bir penaltımızda buradaki Beşiktaşlı ve Galatasaray'lı arkadaşlar Konyaspor'un savundukları gibi Fenerbahçe'yi niye savunmadılar. Lütfen objektif olalım... Eşit davranalım...
Dirseğe felan değmiyor. Zaten dirseğe felan değmiyor. Kaç defa izledim, adamın koltuk altına değiyor orasıda omuzdur. Omuzda serbestir.
Tamam Gol gol.