bu sefer alırız
Geçer
Geçemez
bu sefer alırız
galatasarayın daha ıyı kadrosu var....umarım oncekı sezonlardakı gıbı sacma yenılgıler almayızz
2 maçta da net galibiyetler alacağımız düşünüyorum.İlk maçın deplasmanda olması Bordeaux'un kapanmayacağını akla getirdiğinden bizim için kolay geçer.Ali Sami Yen'e rahat döneriz hayırlısıyla.
Oynayacağımız ilk maçı İsviçreli bir hakem yönetecekmiş.
İsvicre - Fransa komşu ülkeler. Türkiye - İsvicre futbol konusu aşikâr. Böyle bir maca İsvicreli hakem.
Başka bir ülkeden bulamamışlar mı hakem ? Neyse umarım benimkiler sadece paranoya olarak kalır.
ŞıkLara keşke birde inşaLLah ekLeseymişsiniz.
Gsye güvenmekten başka çaremiz yok,Umarım yüz akımız oLurLar...
bordeauxda tek çekindiğim oyuncu yoann gourcuff.ona önlem alabilirsek bordeauxu eleriz aksi halde tur zora girebilir.
Bordeaux'un bizden korktuğu falan yok, bu haberler yalan. Kuralar ilk çekildiği zaman Bordeaux'lu yöneticiler'in açıklamaları vardı, kuradan memnun oldukları ve karşısında kazanmaya alışık oldukları bir rakip geldiği hakkında.
Bizim için bu daha iyi, kafa kafaya oynayıp, aslanlar gibi kazanacağız inşallah maçlarımızı.
Yürüyedurun Aslanlar !
..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..
Hayır o değil başkası.
Claudio Circhetta'mış hakem pardon Ayg.![]()
Bordeauxun Marsilya ile olan macini izledim. Etkin bir sekilde hucuma iyi cikiyorlar. Iyi pozisyon buluyorlar. Galatasarayin deplasmanda kazanmasi cok dusuk bir ihtimal. (Tabii Sivas ve Kayseri onunde ki futbola gore konusuyorum.) Galatasaray eger elemek istiyorsa mutlaka evinde 2 farkli yenmesi gerekecek.
İnşAllah kazanırız yada avantajlı bir skor ile döneriz , Avrupa maçlarında farklı bir hava ile oynuyoruz ama Bordo bu son haftalarda inanılmaz gol pozisyonlarına giriyor defans için aynı şeyleri söyleyemem iki takımda aynı yönleri kuvvetli ve aynı yönleri zayıf , İnşAllah kazanırız.
;Başarılar Aslanlarımıza...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Başarılar GSye Bizi Avrupada Tek Onlar Temsil Ediyorlar
ALLAH 'ın izniyle bu maçı alırız inşallah![]()
Çıkış maçımız olur, en azından bir beraberlik bekliyorum. Avrupa'daki Galatasaray ruhu gösterecek kendini inşallah.
takımımızı gönülden seviyoruz
gönülden destekliyoruz
canımızı bile veririz
biz aşığız, aşkın da tarifi yoktur !
..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..
Maç hangi kanalda yayınlanacak bilen var mı?
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
TRT 1 sanirim......
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
TRT 1 veriyor.
Bu konu kapansın artık![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved