Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 117 sonuç

Konu: Kolonya Şehrine Hoş Geldiniz--İşte Fc Köln

Hybrid View

Quote Originally Posted by nannar View Post
    forvetleri gözüm tutmadı bence sağlam bir ön liberoyla takımı kuvvetlendir, AMC celso borges iş görür ama marquinhos2u sağ kanatta öldürme,forvete al
    yaa ama kırdın şimdi kalbimii o işe yaramaz dediğin adamlardan malongaya 10 milyon saydım ben biliyon mu

lewandowskiyi de newcastle ile valencia istiyor cıkk olmaz başka forvet almam.marquinhosu forvette denedim senin önerini göz önüne alarak ısrar edicem onda. yaa bişiy dicem. ben bu kadrodan daha güçsüz bir kadroyla zaragoza ile ispanya liginde 3. oldum 2. sezonda ama bu almanya ve fransa ligleri nedense beni zorluyor acaba benimle aynı şeyleri düşünen arkadaşlar var mı?

Kölnden Yılın İlk Transferi Bir Wonderkid Oldu!!!

İşte o genç

Kalecimiz Marcelo Grohe 12,5 Milyon $ Dolar Karşılığında Milan Takımına Verilmiştir.

Kendisine Milan Takımında Başarılar Dileriz.

Not:Alman Birasını Özlerse Kendisine köln Şehrinden Tedarik Edilecektir

Forvet oyuncularımızdan daniele corvia Grasshoppers takımına 1 yıllığıan kiralanmıştır.Bonservisine 3,8 milyon $ ödendiği takdirde kendi malları gibi tepe tepe kullanabilirler

Not:bu adamı sakın almayın bir halta yaramıyor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    İyi satmışsın.Kaleye gelen kişi belli oldu mu peki?
    hocam kaleye ankaragücünden çağrı güneşi aldık. 40. mesajda var profili
    Last edited by gokhan198555 : 25.Aralık.2008 at 16:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Ajaxtan 2,1 milyon $ a aldığımız sol kanat oyuncumuz Leonardo gremio takımına 9,75 milyon $ karşılığında satılmıştır.Depe depe kullansınlar.

Bayern maçlarında agresifliğimizin kurbanı olduk takım iyi yolda.

2-4 lük sonucla kupadan elendik.

İnanılmaz bir Werder Bremen maçı!!!Mızıkçılık yapmalarına izin vermedik.
    Çok iyi oynadığımız bir Hoffenheim maçı!!!
    Kırmızı görmemize ragmen iyi iş cıkarttığımız Schalke maçı!!
    Ve Derbi maçta Leverkusene karşı gördüğümüz kırmızı kart yüzünden aldığımız mağlubiyet!!

Ama olsun yolumuzdan dönmeyeceğiz!Hedef Şampiyonlar Ligine katılmak ve başaracağız!!!

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

fiziğe dayalı futbol oynandıgı için olabilir... oyundan baktım şimdi senin elemanlara...onlar da iyi oyuncular ama bence küçük takımsan (hatta ben GS'de de uyguladım) tek forvet ve kalabalık ortasaha ile hücum etmek daha mantıklı....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

oyunu down ball the flanks yapmak sakıncalı diye duydum doğru mudur?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by gokhan198555 View Post
    oyunu down ball the flanks yapmak sakıncalı diye duydum doğru mudur?

eğer daha çok kanattan gitmek istiyorsan seçebilirsin ama hücum zenginliği için onu değiştirmesen daha iyi olur bence...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Quote Originally Posted by nannar View Post
    eğer daha çok kanattan gitmek istiyorsan seçebilirsin ama hücum zenginliği için onu değiştirmesen daha iyi olur bence...

evet haklısın baba hamdi de almanya da hemen hemen denk kuvvette bir takım olan monchandg... ile kariyer açmış ben onu dikkatle takıp edicem bakalım o da şikayet edecek mi benim gibi ligin zorlugundan.gerci ona fransa liginde monica duellosunda düşmemeye oynarsın anca demiştim ama son durum nedir bilmiyoruz tabii

Kölnde hareketli saatler yasanıyor. dünyanın en iyi golcülerinden biri olmaya aday toulouse nin 1,86 komple forveti andre pierre gignac köln ün transfer listesinde 1 numaraya yükseldi.

Bunun yanında kaleci arayışlarını da sürdüren köln gözlemci heyeti hala aha bütçelerine uygun bir kaleci bulamamaktan yakınıyorlar.

Nesil
    2008
    Yer
    HATAY

ABİCİM TRANSFER DÖNEMİ AÇIKSA SÜPERBİ dm SÖLİM EDUARDO COSTA SERBERST OLMASI GEREK EGER KİMSE ALMAMIŞSSA HEMEN AL DERİM ABİCİM

Quote Originally Posted by yahoo17 View Post
    ABİCİM TRANSFER DÖNEMİ AÇIKSA SÜPERBİ dm SÖLİM EDUARDO COSTA SERBERST OLMASI GEREK EGER KİMSE ALMAMIŞSSA HEMEN AL DERİM ABİCİM
    arkadaşım ilk sayfaya bakarsan aldığını göreceksin

Nesil
    2008
    Yer
    HATAY

Quote Originally Posted by qrK3M View Post
    arkadaşım ilk sayfaya bakarsan aldığını göreceksin
    pardon pardon ozaman görememişim abicim ozaman thiago silva yı al tabi alabirlirsen abi muthiş bi defans abicim ben alamadım sen al be abi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Neyse Celso'dan bişeler çıkartırızz elbet bnde H.Berlin'le oynuyorum ligin çokta zor olduğunu söyleyemem su ana kadar Oscar Cardozo için 30trilyon verdim adama daha sezon başında 5aylık bi sakatlık geçirdi o dönene kadar chermiti ve domovchiyski ve raffael gibi çoluk çocuklarla tek forvet oynayarak ilk 4'ün arasından hiç düşmedim su anda da 62-50-47-47 puanlar 4üncüyüm yaş ortalaması bundesliganın altında 22 sinir bozucu bi olay var o da sanırım her ligde var son dkkalarda 4-2-4e dönünce rakip durdurmak zor oluyor bazen hiçbişey yapamadan yiyoruz golu

Genç de deli olmus

Quote Originally Posted by iLkeRisT View Post
    Neyse Celso'dan bişeler çıkartırızz elbet bnde H.Berlin'le oynuyorum ligin çokta zor olduğunu söyleyemem su ana kadar Oscar Cardozo için 30trilyon verdim adama daha sezon başında 5aylık bi sakatlık geçirdi o dönene kadar chermiti ve domovchiyski ve raffael gibi çoluk çocuklarla tek forvet oynayarak ilk 4'ün arasından hiç düşmedim su anda da 62-50-47-47 puanlar 4üncüyüm yaş ortalaması bundesliganın altında 22 sinir bozucu bi olay var o da sanırım her ligde var son dkkalarda 4-2-4e dönünce rakip durdurmak zor oluyor bazen hiçbişey yapamadan yiyoruz golu

Genç de deli olmus

genc deli ötesi oldu bedavaya almam daha da bir deli manyak birşey zaten

ya benım squad harmony bozuktu ondan sanırım istikrar tutturamadık...

neysee transfere devam edeceğizzz...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kölnde Transfer Bitmiyorr!!!Köln Büyük Hedefler İçin Yedek Klübesin Takviye Yaptı. İşte Karşınızda Binya!!!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kölnde Transfer Bitmiyorr!!!Köln Büyük Hedefler İçin Yedek Klübesin Takviye Yaptı. İşte Karşınızda Binya!!!

Last edited by gokhan198555 : 25.Aralık.2008 at 02:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

gökhan kalecide bombayı patlatmışşın tbrkler
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    hadi ekle şu maçlarıda uyuycam merak ettim
    Last edited by pegahmet10 : 25.Aralık.2008 at 02:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

gökhan bu arada messi ile anlaşmak üzereyim kariyere bak

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

hocam binyanın resmini 2kere koymaya gerek yoktu squad harmony için mutsuz olanı postalıcan ya da mutlu edicn

arkadaslar milan marquinhos için 45 milyon dolar verdi satayım mı?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by pegahmet10 View Post
    gökhan bu arada messi ile anlaşmak üzereyim kariyere bak

oha diyorum baska birsey demıyorumm aga sen messıyle anlas ben bırakıcam bu oyunu cakma mı l yoksa o
    Last edited by gokhan198555 : 25.Aralık.2008 at 02:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

taksit fln yoksa sat

Quote Originally Posted by iLkeRisT View Post
    taksit fln yoksa sat

taksitli ya karman corman bi teklif reddettim zaten. hem paraya da ıhtıyacımız yok cok sukurr.

Ve İşte Köln ün Son Bombası Forvetlerin Korkulu Rüyası Kara Boğa Miranda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Transferler süper kardeş...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    HATAY

wallaha miranda süper abicim bende almıştım ilk sezon mukemmel oynadı ama çok sarı kart görüyo abicim...miranda ya ilk sezon sonu milna teklif yaptı satmadım tabi ...iyi transfer bravo abicim

Quote Originally Posted by yahoo17 View Post
    wallaha miranda süper abicim bende almıştım ilk sezon mukemmel oynadı ama çok sarı kart görüyo abicim...miranda ya ilk sezon sonu milna teklif yaptı satmadım tabi ...iyi transfer bravo abicim

miranda iyi abisi yalnız senin de söylediğin gibi kendileri çok agresifler beyefendiler yahu geçen sene toplam 2 kırmızı kart gören takım şimdi daha 11 macta 6 kırmızı kart gördü hepsi bu karaboğanın yüzünden biliyorum ben
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Transferler süper kardeş...
    sagol abisi evet bence de güzel transferler ama binyanın performansından memnun olamadım henüzz. bu kadroyla ligi almamız lazım ki şu anda ligte 2. yiz aynı puanla. aksam eve gidince umarım bir kaç maç basarım
    Last edited by gokhan198555 : 25.Aralık.2008 at 12:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    HATAY

yeni maçları bekliyoruz abicim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Abisi İspanya,İtalya,Fransa ve şimdi de Almanya ligini test etme imkanı buldum.Oyuna yeni ısınıyorum çünkü önce test işlemlerini gerçekleştiriyorum. Şu anda gözlemlediğin oyuncu kadro yapına uygun bireysel hareketler verdiğinde daha başarılı olduğun.Eskisi gibi bir taktik yap yürü onla artık pek geçerli değil.Aynı taktikte ısrar etsen bile lig yapısına uygun içeriğini değiştirmelisin. Taktik yayınlayanları gezdiğimde sende olmuş bu taktik bende olmuyor denmesinin sebebi ondan. İspanya tekniğe dayalı taktik istiyor.İtalya sağlam defans iyi basma yapıp hücuma iyi çıkarabilirsen forvet oyuncularını başarılı oluyorsun.O ligde forvet oyuncunun durumu çok önemli.İleride ona göre sistem oturtmalısın.Almanya ve Fransa daha ziyade fiziğe dayalı.Teknik oyuncuyu eziyorlar.Almanya'da Fransa'dan farklı olarak Almanya'da kanat oyuncuları önem taşırken Fransa'da hızlı forvetler öne çıkıyor.

Bunun ışığında diyeceğim o dur ki hazırlık maçları büyük önem taşıyor.Hazırlık maçları süresince oyuncularının reaksiyonlarını takip ederseniz sisteminizi içinde modifiye edersiniz.

Bende senin Köln gibi bitirecek gibiyim ilk seneyi.nedenlerini yazmıştım diğer yere.İlk sene bu tür takımların çıkış yapması aşarı bir şekilde beklenemez çünkü.Sen de şu anda ikinci sene itibariyle daha iyi bir çıkış yakalayacaksın çünkü takım içi özgüven arttı bu yeni transferler ile de desteklendi.Alman liginde kanat oyuncularını iyi durdurmaya özen göster.Onların yardığı defansı forvetler çok iyi kullanıyor.

işte hamdi hocamızdan rehber niteliğinde bir yazı bu yazı için teşekkü ediyorum kendisine zira benim de gözlemlerim sonucu hamdi hocamın söylediklerine olan itimatım arttı. ben de ispanya fransa ve almanya liglerinde tecrübe edindim almanya ve fransanın fizik üstünlük getirdiğini ispanya lginin hız ve yaratıcılık gerektirdiğini oyuncuların bu yonde özellikleri oldugunda basarılı oldugunuzu soyleyebilirim. e tabi ben su anda kölnde hayvan ötesi bir kadro kurdum orası ayrı :d

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İyi satmışsın.Kaleye gelen kişi belli oldu mu peki?

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri