:: GİRİŞ ::
Herkese merhabalar arkadaşlar. Adım Burak. Sizlere Mazisi Tarihlerle Dolu Olan Fenerbahçe Kariyerimi Sergileyeceğim. Umarım Sergilediğim Kariyerimi Beğenir ve Eğlenirsiniz...
Kuruluş Yılı: 1907
Başkan: Aziz Yıldırım
Teknik Direktör: Burak Doğan
Stadyum: FB Şükrü Saracoğlu Stadyumu
Taraftarımız: GFB Önderliğindeki Muhteşem FB Taraftarları
Bu resim normal boyutundan daha küçük hale getirilmiştir. Gerçek boyuta dönmek için resme tıklayınız. Orjinal boyut 837x600
Genel Bilgiler
Bu resim normal boyutundan daha küçük hale getirilmiştir. Gerçek boyuta dönmek için resme tıklayınız. Orjinal boyut 824x593
Takım Listesi
Bu resim normal boyutundan daha küçük hale getirilmiştir. Gerçek boyuta dönmek için resme tıklayınız. Orjinal boyut 837x546
Personel Listesi
Bu resim normal boyutundan daha küçük hale getirilmiştir. Gerçek boyuta dönmek için resme tıklayınız. Orjinal boyut 837x381
:: TEHLİKELİ İSİMLER ::
Alex De Souza
Bu resim normal boyutundan daha küçük hale getirilmiştir. Gerçek boyuta dönmek için resme tıklayınız. Orjinal boyut 845x307
Roberto Carlos
Bu resim normal boyutundan daha küçük hale getirilmiştir. Gerçek boyuta dönmek için resme tıklayınız. Orjinal boyut 843x303
Semih Şentürk
Bu resim normal boyutundan daha küçük hale getirilmiştir. Gerçek boyuta dönmek için resme tıklayınız. Orjinal boyut 843x305
Diego Lugano
Bu resim normal boyutundan daha küçük hale getirilmiştir. Gerçek boyuta dönmek için resme tıklayınız. Orjinal boyut 844x304
Daniel Güiza
Bu resim normal boyutundan daha küçük hale getirilmiştir. Gerçek boyuta dönmek için resme tıklayınız. Orjinal boyut 843x305
:: Amacımız ::
Türkiye'nin En İyi Kulüplerinden Birisi Olan FENERBAHÇE'yi Ateşli ve Çılgın Taraftarına Yakışır Bir Şekilde Lig ve Kupa Şampiyonlukları Yaşayıp, Şampiyonlar Ligi ve Uefa Kupası'nda Gelinebilecek En Üst Düzeye Gelmek.
Not: Arkadaşlar Kariyerime Fenerbahçe'li olan veya olmayan tüm takipçileri değerli yorumlarıyla bekliyorum. Siz bol bol yorumlayın ki, ben elimden geldiğince kariyeri eğlenceli bir hâle getireyim. Takipçilere şimdiden teşekkürler...
>>> Kuralları Okudum ve Kabul Ediyorum <<<