Yine iyisin Wolsfburg.
.
Yine iyisin Wolsfburg.
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
transferleri bekliyoruz bu sonuç kötü
Valla basın 15. olur derken ligde 4. olmak bence pek de kötü değil
lig sonu puan durumunu veriyorum.
İspanya Ligi'nin kendini en çok geliştiren takımı seçildik.
Buyrun sezon özeti
Pek geniş çapta olmasa da yönetimim stad kapasitesini artırma kararı aldı.
Birçok oyuncum teklife boğuldu bu yükselişten sonra. Bazılarıyla yollarımızı ayırdık.
Gidenler:
Juanfran 8 m £ Sevilla
Hector bedava Almeria
Josetxo bedava Murcia
Ezquerro 3 m £ Wolfsburg
Margairaz 6 m £ Sunderland
Sola 6 m £ Mallorca.
Ve işte gelenlerimiz
Mehmet Topuz bedava
Nery Castillo 3,8 m £
Barral 4,8 m £
Ponzio 1 m £ + 50 maç sonra 40 m £ (tabii 50 maç oynarsa :P)
Miguel Angel Moya 2,9 m £
1 kişi daha gönderip 1 transfer daha yapma planlarındayım.
İşte bunu seviyorum
4. olduk diye tam 10 milyon £ verdiler.![]()
10 milyonu alınca birçok genç yetenekle anlaştık.
Jeppe Jacobsen
dc-dmc-mc
Bedavaya aldık.
Joa_quim Carvalho
Dr
Bedavaya aldık.
Kristian Aas
AMLC-St
Bedavaya aldık.
Andreas Albert
DM-Mc
1,4 m £'e aldık.
Bu gençleri İspanya Ligi'ne bildirip sezon içinde oynatmak için bazı oyuncularımızı göndermek zorunda kaldık. Bu arada İspanya Ligi'nde oynamayanlar için söyleyeyim
-En fazla 3 Non-Eu oyuncu
-En fazla 25 kişi
bildirip oynatabiliyorsunuz Ligde.
2. Kalecimiz Roberto 1,7 m £ Barcelona
Nicolas Medina 675 k £ Murcia
Patxi Punal 1,2 m £ Reading
Mascio Osasuna B'ye kiralık
Dady 4,3 m £ Fenerbahçe
Ayrıca Delporte ve Roversio ile de yollarımızı ayırmak üzereyiz. Kendilerine kulüp bulur bulmaz bu isimlerle de yollarımız ayrılacak.
Last edited by Comrade Alberto : 13.Ocak.2009 at 17:44
Dostum harikasın ... Genç yetenkelerin de süper. Bu sene olmasa da seneye kesin zirveye oynarsın.
Sağol Feyyaz. Ben bu sene ilk 2 için bastırırım diye düşünüyorum.
Buyrun ilk hazırlık maçım. Galiba bu sene gol yollarım çok etkili olacak.
Ve de yeni transferim.
Otto Erdelyi
4 m £ verdim kendisine.
2. hazırlık maçımdan da iyi istatistikler ve iyi bir skorla ayrıldım.
3. hazırlık maçım Liverpool'laydı. Geçen seneden bu yana gözüme kestirip transfer ettiğim Barral bize Liverpool galibiyetini getiren adam oldu.
Herkese de tavsiye ederim. Hem pivotluk yapabilen hem de hızlı ve teknik bir isim. Sözleşmesindeki maddeye göre 4,8 m £'e serbest kalıyor.
son transfer mükemmel aynı şekilde hazırlık maçlarında harika geçmiş. ben de fikrimi değiştirip bu yıl zirveyi zorlayacağını düşünmeye başladım
hadi bakalım kardeşim utandırma beni![]()
Bu arada yakından takip ettiğim Güiza'ya 2 ingiliz devi talip olmuş ve çok iyi para vermiş. Gördüm ve ekleyeyim dedim.
Portsmouth maçında galibiyeti kaçırdık. Olsun hazırlık maçı =)
Şampiyonlar Ligi eleme kuraları çekildi. Dinamo Bükreş ve PSV eşleşmesinin galibiyle eşleştim. Bence güzel kura.
Delporte Nancy Lorraine'e 250 bin £'e gönderildi. Roversio 500 bin £'e Albacete'de.
Kısacası artık tam anlamıyla bir Osasuna kadrosu kuruldu. Revizyon tamamlandı. Önümüzdeki sezon için bir adet yabancı kontenjanımız açıldı. Onu da kaliteli bir genç için ayırmak istiyorum.
Last edited by Comrade Alberto : 13.Ocak.2009 at 18:58
Regenlerin Baya iyi![]()
Regenler sağlam wolsfburg.Bu sene ligin tozunu atarsın
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Son Resimler Gözükmüyor Bende![]()
ben görüyorum, ama belki yukle.tc'de sorun çıkmıştır. İmageshack'e upload edip yazılı link koyacağım şimdi. linkler alternatiflendirilmiştir
Bir diğer hazırlık maçımı da rahat kazandım.
Rövanş maçına tamamen regenlerle çıktım. Maksadım onları tanımak ve birbirlerine uyum sağlamalarını desteklemekti. Tabii sonradan oyuna aldığım tecrübeli isim Castillo bana turu getirdi.
Grup kuraları çekildi. Bence güzel bir kura oldu.
2. liği elde ederim diye düşünüyorum.
Last edited by Comrade Alberto : 13.Ocak.2009 at 21:36
Hazırlık Maçlarında Liverpool'la Yapmanın Faydasımı Olacak Zararımı Bakalım![]()
Ligi Los Galacticos kapatmıştık. Yine onlarla yine aynı skorla açıyoruz.
Madrid maçından sonra taktik değişikliğine gittim. Bu değişiklik kendini gösterdi ve Betis'ten galibiyetla ayrıldık. Ama çok afedersiniz şerefless herifler Topuz, Barral'ı sakatladı. Wijnaldum ve Borges'in condition'u da 40lara düştü.
Basın da bu taktik değişikliğini manşet yaptı.
Kariyerimin ilk ŞL maçında Rosenborg'u ağırladık ve az bile attık.
Maçın yıldızı oyuna sonradan giren Castillo
![]()
Last edited by Comrade Alberto : 14.Ocak.2009 at 00:33
Osasuna Tek Golle
Ezeli Rekabet
Zaragoza-Osasuna derbisinden önce Zaragoza teknik direktörünün yaptığı yorumlar ortamı gerdi.
Yani çevirirsek: Zaragoza'nın hocası Marcelino'ya gelecek Osasuna maçı ile ilgili yorumu sorulduğunda "Sezonun başı olmasına rağmen, Osasuna'ya karşı bütün silahlarımızla saldıracağız ve galibiyeti alacağız. Ve bu galibiyet bizi çok memnun edecek.
Marcelino'nun yorumlarına Tuncer'den sert cevap
"Marcelino'nun ve takımı Zaragoza'nın bizi yenebilecek güçte olduğunu düşünmüyorum. Onları çok rahat geçeceğimizi biliyorum."
Osasuna Zara6oza'yı Affetmedi
Ben demiştim bize bir şey yapamazlar diye
Osasuna Hakem Kurbanı
Maçın başında 2-0 geriye düşen Osasuna hakem kurbanı oldu. Önce kaleciye karşı karşıya kalan Portillo'nun pozisyonunu ofsayt gereçeksiyle kesen hakem arkasından Portillo'nun attığı golü ofsayt nedeniyle iptal etti. Bu iki yanlış karardan sonra yine ataklarını sürdüren Osasuna'nın hızını sol bekleri Ignacio Monreal'e çıkan kırmızı kart kesti. Bu 3 hatalı kararla 3 puan Valladolid'e gitti.
![]()
Hangi taktiği kullanıyorsun.![]()
2-3 taktiği bir arada kullanıyorum.
Galibiyetim kesin gibiyse, rakip takım forvetleri en fazla 12-13 hızdaysa Role Theory
Galibiyetim kesin gibiyse, rakip takım forvetleri hızlıysa Nannar Çift forvet
Galibiyet ile mağlubiyetim eşitse Nannar Tek forvet
Mağlubiyetim güçlü ihtimalse Total Dominasyon Kontra atak
Last edited by Comrade Alberto : 14.Ocak.2009 at 12:31
Son maç iyi olmamış.Ders Çalışıyordum Ondan Uğramadım konuya :P
İlle de Puan Olsun İster Çamurdan Olsun
İyi başladığımız maçta bir anlık hatayla 3 puandan olduk. Olsun 2.lik konumunaki rakibime deplasmanda yenilmedim. Şimdi içeride Rosenborg-Schalke maçlarını alıp gruptan çıkarım heralde.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tek taktikle başarı elde edemiyorsun küçük takımlarda. Özellikle İspanya Ligi'nde çok yönlü futbolcular çok. Rakip T.D. istediği gibi değiştirebiliyor taktiğini
Çalış bakalım çalış![]()
Last edited by Comrade Alberto : 14.Ocak.2009 at 12:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Schalkeye yenilmemen iyi ben tokatla yencem :P
iyisin kardeşim aynen devam...
Sağol kardeşim, yeni maçlarım hakkında da yorum bekliyorum.
Liverpool Zar Zor
2009'un süpriz ekibi Osasuna karşısında zorlanan Liverpool galibiyeti tek golle aldı.
Direkler Farkı Önledi
Mallorca'yı farktan direkler kurtardı. Maç boyunca tam 5 şutu direkten dönen Osasuna'ya Mallorca 1 tane direkten dönen şutla cevap verebildi. Sonuçta golsüz biten maç oldukça heyecanlı geçti.
Osasuna Direklere Savaş Açtı
Mallorca maçında direklerin geçit vermemesine kızan Osasunalılar bütün topları direğe nişanladı. Direği ıskalayan A_quino 3 puanı getirdi.
(Direkten dönen top sayısı 4)
İnancın Zaferi
Ezeli rakibi karşısında 2-0 geriye düşen Osasuna maç boyunca yılmadan mücadele etti ve 3 gol atarak maçı çevirdi. Son dakikalardaki penaltıyı gole çeviren A_quino'nun bacakları Menajer Ayberk Tuncer'den daha az titredi. Menajerin penaltı atılırkenki heyecanı görülmeye değerdi.
Elimizden Kaçtılar
Liverpool karşısında oldukça etkili futbol oynayan Osasuna 10 kişi kalan rakibini deviremedi. A-quino'nun penaltı kaçırması, Portillo'nun sakatlığı ve Liverpool ağlarına bırakılan tek golün ofsayt olması nedeniyle Osasuna 1 puanla yetinmek zorunda kaldı.
![]()
iyi Gidiyorsun Sevilla Maçı Çok iyi Olmuş Bence![]()
gol problemini çözmen gerekli son maçlarda gol atamama problemin vr kardeşim.. yeni maçları bekliyorum.
Bende osasunayı aldım biraz oynayım dedim çıldırdım.4-1-2-2-1 sistemiyle oynuyorum.İlk 7 haftada 4 galibiyet 3 beraberlik aldım.Sonraki 13 hafta 2 galibiyet aldım.Takım resmen saçmalamaya başladı.3 tane forveti var 3üde 5 para etmez
.Güzel gidiyorsun.
abi gol ayakların zayıf
Arkadaşlar uzun bir aradan sonra maçlarım tekrardan geliyor. Maalesef uzun süre yazamadım sizlere. Ancak çok acaip gelişmeler oldu. 1-2 saate birçok maç ekleyeceğim.