ADANA ACI GELDI
ADANA ACI GELDI
güzel kariyer devamını bekliyorum...
SERKAN VARSA SORUN YOK
ALTAY RIZEYI RAHAT DEVIRDI
VE ILK YARIYI 5 PUAN FARKLA LIDER TAMAMLADIK
Tamda Iyi Basladik Derken...
ALTAYA NELER OLUYOR
DENIZLI FACIASI
Tur atlayabilmemiz icin birdahaki maci 2 veya 3farkli yenmemiz lazim (Rakip Kardemir Karabükspor yani imkansiz deyil) ve Denizlisporun Malatyaya yenilmesi lazimYani Kabul olmicak Duaya Amin demek gibi birsey
Arkadaşım süper gidiyorsun ama ligdeFortis Türkiye Kupasında Karabükspor engelini aşarsın.Şehmus ve Serkanın profillerini yada kaç maçta kaç gol attıklarını koyarmısın?
ligte süpersin
Sehmus Besiktas macindan beri sakat, sakat olmasaydi 2-3 gol daha atardi kesin![]()
ALTAY SOKTABUNUN ADI MUCIZE
MALATYASPOR ALTAYI GRUPTAN SON 5 DAKIKADA CIKARTDI
FTKDA ESLESMELER :
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
VE FATIH CEYLAN ALTAY'DA
Last edited by xxvolkan09xx : 24.Ocak.2009 at 18:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TIAGO & SERKAN CALIK SHOW
Bu arada Tiagonunda Gol Sayisi 10 oldu, Acikcasi Altayla ilk sezon bukadar iyi gidecegimi hic sanmazdim transferbütcem cok azdi ve taktigime alisamazlar sanmisdim ama görünüse göre hic sorun olmadi
FTK'DA ILK MAC:
Deplasmanda Gol atmamiz cok iyi oldu evde 1-0 yeticek Turu atlamaya, Bu arada Sehmus sov devam ediyor. Adamin Sakatligi yeni gecmisdi, 2.Yari Aldim oyuna imzasini cakti hemen
ALTAY 2 GENC OYUNCUYLA ANLASTI
ikiside bos geziyordu belese aldik yanizaten transferbütcemde yok ama neyse
Bence profilleri Bank Asya icin hic fena deyil. Eger Gelismezlerse Satarim sezon sonu
Last edited by xxvolkan09xx : 24.Ocak.2009 at 19:16
BU LIG ALTAYA DAR
Sehmusa'da DarTSL Cikma durumumda Kesin satmiyacagim adam Sehmus
DIYARBAKIRLA YENISEMEDIK
![]()
ESKISEHIRI EZDIK ALTAY YARI FINALDE!!!
Sehmus diyorum baska birsey demiyorum
helal olsun volkan cidden sehmus de baska biseye gerek yok bu kariyer devam etmeli ..
Transfer Sezonu bitdi
Anlastigimiz Oyuncular (Hepsi Beles, Paramiz yok malum) :
Abdülkadir Kayali ( Sezon Sonu gelicek):
Everson:
Bunu Oynatmak icin almadim, Abdülkadir geldiginde onu Egitebilicek Tecrübeli birine lazimdi bende Eversonu getirdim.
![]()
Sezon basinda büyük Umutlarla Transfer edilen Soner Aydogdu, Ilk 11de herzaman Iyi Performans Sergileyen Oyuncumuz sonunda karsiligini aldi :
![]()
NELER OLUYOR BIZE?!
PUAN KAYIPLARI DEVAM EDIYOR.
3dakika uzatilan maca 8dk uzatdi hakem, Bizim Yönetim benden gizli Şikemi yapiyor ne
.
.
Birleştirilen Mesaj:
FTKDA YARI FINAL ESLESMELERI:
Bu Sefer Garanti Elendik
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yasinle Yola devam
Gelecegimiz Parlak:
![]()
Last edited by xxvolkan09xx : 24.Ocak.2009 at 21:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
HELE SÜKÜR.
Serkan Sakat oldugundan Sehmusun yaninda Burhanettin diye biri oynuyor. O olunca gol atamiyor, ama Serkan olunca cosuyor ikiside. isin komik tarafi. Ikisi birbirinden gicik kapiyor
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ALSANCAKDA 2. DERBIYE DOGRU
Karsiyaka Favori olarak gözüküyor ama Serkanin Sakatligi gecti, dagiticaz insallah
Yer: Alsancak, Izmir
Macin Hakemi: Mustafa Ögretmenoglu
Saat: 13.00
Last edited by xxvolkan09xx : 24.Ocak.2009 at 22:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
EZDIK
SEHMUS VE SERKAN'I DEDE'DE DURDURAMAZ
Taraftar Mactan sonra Sokaklara Döküldü, Izmirde Tam bi Bayram havasi var
Gazetede Cikan Manset süper![]()
YORGUN DÜSDÜK
Malum FB macindan sonra baya yorgunduk, golu atip yatdik
LIGDE SON DURUM:
OLMADI
Dedeye Muhteşem İkili'den Tokat Gibi Golllerr