Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur

Voters
13. You may not vote on this poll
  • Denizlispor kazanır

2 15.38%
  • Berabere biter

1 7.69%
  • Galatasray kazanır

10 76.92%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 49 arası toplam 49 sonuç

Konu: Denizlispor - Galatasaray [ TSL 18. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ayhan'ın 2.sarı kartı çok komikti. Feridun'a yaptıgı harekete verse tamamda 2.sarı'lık pozisyon bana biraz ağır geldi.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Rahat bir oyun oldu kazanmasını bildik . Servet'in gelmesiyle defans daha sağlam gözüktü . Linderoth da sonunda yedek klubesine terfi etti .

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Sivasspor maçına Ayhan'ında cezalı olmasıylar artık Linderoth döner inşAllah çok önemli bir futbolcu orta sahadaki direncimiz daha kuveetli olur Topal-Tobi ikilisiyle

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Maçın özetini Galatasary Tv'de izledim.
    Maç 4-5 olabilirmiş. Ama durum 1-0 iken de kaçırılan bir pozisyon var gol olursa Galatasaray sadece biraz daha zorlanırmış, o kadar...

Arda'yı beğendim. Nonda'nın öyle yada böyle gol atıyor olması Guiza'dan farkını ortaya koyuyor

Ayhan'ın atılması bence son derece doğru. İlk karta itiraz olacağını sanmıyorum fakat ikincisi de zaten hakemin önünde olmuş bir olay. Kontrolsüz şekilde arkadan yüklenmiş ve oyuncu düşmüş.

Ayhan'ı tebrik etmeli. Çirkef diye düşündüğüm Ayhan hiçbişey demeden oyunu terk etti.

Tekrardan, tebrikler Galatasaray..

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

herkes Ayhan'ı çirkef olarak nitelendiriyor ama belki de Galatasaray'da bu yaftanın yapıştırılabileceği son adamlardan birisidir. aşırı hırslı bir oyuncu ve bazen bu nedenle pozisyon içindeyken kendini kaybedip sert hareketler yapabiliyor ve haksız olduğunu düşünüyorsa kararın dozunu kaçırabiliyor itirazın ama çirkefçe bir hareketini görmedim. hani çirkef tanımı için Barış'ı gösterebilirim Galatasaray'da ama Ayhan çirkef değildir. bu yazdıklarıma itiraz etmek isteyenleri önce www.tdk.gov.tr adresine havale etmek istiyorum ayrıca.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by Belgorth View Post
    herkes Ayhan'ı çirkef olarak nitelendiriyor ama belki de Galatasaray'da bu yaftanın yapıştırılabileceği son adamlardan birisidir. aşırı hırslı bir oyuncu ve bazen bu nedenle pozisyon içindeyken kendini kaybedip sert hareketler yapabiliyor ve haksız olduğunu düşünüyorsa kararın dozunu kaçırabiliyor itirazın ama çirkefçe bir hareketini görmedim. hani çirkef tanımı için Barış'ı gösterebilirim Galatasaray'da ama Ayhan çirkef değildir. bu yazdıklarıma itiraz etmek isteyenleri önce www.tdk.gov.tr adresine havale etmek istiyorum ayrıca.
    Ayhan'da çirkef değilse artık kimler çirkef acaba

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ayhan kesinlikle çirkef bir insan değil, saha dışında gayet düzgün bir insan, imza gününde kendisine "Allah kolaylık versin abi" diyen bir gence (bu ben oluyorum ), "Sağol kardeşim" cevabını verip gülümseyebilecek kadar da mütevazı bir insan. Sadece kaptanlığın da verdiği ekstra hırs onun agresif olmasına neden oluyor, ki bu takıma ve kendisine zarar vermediği sürece iyi bir olaydır.
    Linderoth meselesine gelince, bence buzlu sahada Linderoth riske edilmemeli. Sakatlıktan yeni çıktı, henüz ilk maçını böyle bir zeminde yapması sakatlığını nüksettirebilir, ki bu da onu yavaş yavaş kariyerinin sonuna götürür. Bence Sivas maçına
    -----------------De Sanctis--------------
    Sabri----Meira------Servet----H.Balta
    ----------Barış--------Topal-------------
    Aydın--------------------------------Arda
    ------------Nonda-----Baros------------
    şeklinde bir dizilim tercih edilerek çıkılmalıdır. Bilica'nın yokluğu Baros'u rahatlatır, tekme sayısı azalır. Sivas maçını bu dizilimle kazanacağımıza gönülden inanıyorum. Umarım Skibbe buna benzer birşeyler dener, Arda da bu sefer orta sahada liderlik görevini layıkıyla yerine getirir.
    Bir de Ahmet Çakır'a tekrar sesleniyorum, eleştirecek şey bulamayıp Sabri'nin şutuyla, Arda'nın ortasıyla, Baros'un ayakkabısıyla dalga geçmek kendisinin haddine değildir. Daha düzgün, futbolu bilen adamların yorumculuk yapması dileğiyle...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

[quote=Alicanfmfan;1374902]Ayhan'ın 2.sarı kartı çok komikti. Feridun'a yaptıgı harekete verse tamamda 2.sarı'lık pozisyon bana biraz ağır geldi.[/quotekardeşim pozisyonu tek bir açıdan izlediysen böyle bir yorum yapman dogal ama yakın cekımde ayhanın rakıbıne arkadan muhahale ettıgı goruluyor .. arkadan mudahaleler de sarı kart benım bıldıgım =)

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Denizlispor Çok Erken Çözüldü Daha Dirençli Bekliyordum Sivas Maçında Bilica Yok Ama Çok İyi Bir Sedat-Murat Sözgelmez İkilisi Var Ben Barosun Bu İkili Arasında Eriyip Gideceğini Düşünüyorum Ayrıca Ayhan GS İçin Çok Büyük Eksiklik Bu Eksikliği Kullanıp Turu Alacağımızı Düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

haklısın bugra kardes .. o sahada mehmet guven ayakta bıle duramaz bence ..

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Denizlispor Çok Erken Çözüldü Daha Dirençli Bekliyordum Sivas Maçında Bilica Yok Ama Çok İyi Bir Sedat-Murat Sözgelmez İkilisi Var Ben Barosun Bu İkili Arasında Eriyip Gideceğini Düşünüyorum Ayrıca Ayhan GS İçin Çok Büyük Eksiklik Bu Eksikliği Kullanıp Turu Alacağımızı Düşünüyorum
    Dur yahu,hemen turu gectiginizi ilan ettin.
    Ayhan yok ama Linderoth sakatliktan döndü,o oynar.Baris-Topal ikilisi oynar göbekte.Hem Servet'te döndü takima.Lincoln de dönecek takima.
    Biraz zor öyle turu gecmek.
    (=

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Dur yahu,hemen turu gectiginizi ilan ettin.
    Ayhan yok ama Linderoth sakatliktan döndü,o oynar.Baris-Topal ikilisi oynar göbekte.Hem Servet'te döndü takima.Lincoln de dönecek takima.
    Biraz zor öyle turu gecmek.
    (=
    Yok Be Abi Sadece Alırız Diyorum Benim Dememle Olsa Linderoth Yeni Döndü Sakatlıktan Oynarsa Bu Zeminde Allah Korusun Daha Hiç Sahalarda Göremeyiz Lindertohu Belkide Yerine Oynayacaklarda Barış Mücadeleci Ama Ayhan Kadar İyi Değil Bence Servet Önemli Gerçekten Ama Lincoln Bu Sahada Ne Kadar Oynar Onuda Göreceğiz Turu Geçmek Zor Ama Evimizde Oynayacağımız İçin Biz Daha Avantajlıyız

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Helal Olsun Adama Büyük Özveri İle Oynuyor Bülent Korkmaz Gibi

Bu ruh ile hangi saha hangi rakip olursa olsun geçeriz. Servet tam bir Galatasaray'lı gibi oynuyor, mücadele ediyor. Ama aslında kendisi alabildiğine profesyonel bir futbolcudur.
    ..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Ayhan'da çirkef değilse artık kimler çirkef acaba
    son cümlemi hiç okumadın değil mi ? tekrar söylüyorum, git bit bak bakalım www.tdk.gov.tr adresine çirkef'in sözlük anlamı ne? pislik, bulaşık bir insan diyebilir misin Ayhan için? diyemezsin. o zaman Ayhan çirkef değildir. çok hırslı bu nedenle kendini kontrol edemiyor diyebilirsin ama çirkef asla.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Gerçekten Servet Galatasaray'ın 2. Bülent i olabilir. Tek farkı Servet gitmek istiyor. Bülent ise Burda ölmek istiyordu.

Maçın özetini bile daha izleyemedim O yüzden maç hakkında yorum yapamayacağım.

Edit :

Şimdi GS TV den izledim

Arda süper oynamış. Sivas maçında baya dinlenmişti

Nondanın golü mükemmel. Umarım bu onun geri döndüğünün işaretidir.

Ayhanın 2. sarı kartına
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Sen hep Baros'un eriyecegini düşünüyorsun , Baros kimlerin arasında oynadııgnı biliyor musun Ne Terry'ler Ne Carvalho'lar ile ne Ferdinand ne Gallas'larla oynadı öyle eriyipte gitmedi rahat ol :

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

beyler baslık yanlısmı okudum denızlı -gs macımı burası yoksa sıvas-gs macımı sakın olun

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri