Gol den önceki faul pozisyonuna yanlış diyenler De Nigris'in penaltı pozisyonuna da söylesinler de tam olsun bariMaç 1-0 iken Gökhan Ünal'ın pozisyonu da penaltı gibi geldi bana sanki
![]()
Trabzonspor
Ankaragücü
Berabere
Gol den önceki faul pozisyonuna yanlış diyenler De Nigris'in penaltı pozisyonuna da söylesinler de tam olsun bariMaç 1-0 iken Gökhan Ünal'ın pozisyonu da penaltı gibi geldi bana sanki
![]()
Shamur1 o penaltıysa , jaba'ya yapılan harekette penaltı![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Jaba'nın pozisyonu çok alakasız adam o kadar hızlı ki Egemen müdahele bile edemedi Jaba'ya. Neyse var mı daha tartışmalı pozisyonunuz ?![]()
Yapma Allah aşkına Egemen ayagını resmen takıyor![]()
Muhammed zaten geçen sene Hakan hocayı göndermekle hata yapıldı. Hakan hoca bu takımda efsane birisi ve artık bu takımın herşeyini biliyo. Altyapıdan çıkacak oyuncuları kendi izlediği oyuncuları bu takıma alacaktı. O zaman başarılı olamazsa yollanacaktı. 2 haftadır takımda var bir toparlanma. Geçen hafta zaten malum nasıl yenildiğimizi herkes gördü. Hakem birazda art niyetliydi.
Bu haftaki oyun belli. İlerideydi problem orayada De Nigris gibi bir adam alındı. İnş. bu sene küme düşmeden devam ederek 100. yılda daha iyi bir kadro ve sağlam bir takımla oynarız.
Kesinlikle Hakan Kutlu ilk gönderildiğinde hatalı bir karardı. Ve o gittikten sonra Ankaragücü'nün eline hiçbir şey geçmedi. Özellikle bileti kesilen ismin Hakan Kutlu olması daha da üzücüydü. Çünkü Hakan Kutlu adeta gözlerini Ankaragücü ile açtı ve devam etti. Yanlış hatırlamıyorsam 2 sezon önce de Ankaragücü'nün durumu yine bu şekilde kötüydü fakat üst üste aldığı galibiyetlerle orta sıralara tırmanmıştı. Yaklaşık 100 yıllık köklü bir kulübün, zengin bir mazisi olan Ankaragücü'nün küme düşmemesi için Hakan hoca elinden geleni yapacaktır. Ve ben bu takımın düşmeyeceğine eminim.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Trabzon'da kolbastı, zirveyi korku bastı! 2-1
![]()
Last edited by DisCo : 09.Şubat.2009 at 18:55
Yahu 3 dk dayanamadı Ankaragücü..![]()
Ankaragücü ligde kalmak istiyorsa defansa kesinlikle çözüm bulmalı .. Maçın başında ve sonunda gol için oynadık .. Geri kalan dakikalarda resmen uyuduk .. Bu dakiklarda da pozisyonları ve sonunda golleri bulduk ..Orta saha ve hücum hattı bu ligde kalmaya yeter fakat dediğim gibi çok kolay pozisyon veriyolar .. Attıgımız ilk golde bariz bir hata mevcut ..Taraftarlarına da teşekkürler.. agırladık, şehir merkezinde beraber gezdik, maçta beraber bagırdık ..Bu taraftar bu takımı haketmiyor ..
Alanzinho geliyor seviniyoruz .. yıllardır sol kanatsız olan bir takıma sol kanat geldi diye.. seviyoruz ki sol tarafta bir oyuncumuz olacak diye ama Ersun Yanal bu şimdi de sağ kanattan Yattara'yı çıkartıp sol kanat oyuncusu Alanzinho'yu sokuyor oyuna. Şunu ne zaman anlıyacak acaba Ersun Yanal ; Yattara demek rakip takımın en az 2-3 oyuncusunun o kanattan hücuma çıkamaması demek..!
Katılıyorum..19 haftadır aynı değişiklikler..Oyuna müdahele anlamında çok geç kalıyor Ersun Hoca ..
Yattara çıkmamalı..Umut-Gökhan ikilisinden kötü gününde olandan tercih yapmalısın ..Saglı sollu gol araman gerekirken Yattara oyundayken sagdan , Alanzinho girdikten sonra soldan hücumları geliştiriyoruz ..İki kanadın aynı anda işlediğini görmek hakkımız..![]()
Murat Ersun hocanın hakkını yeme.. eskiden Yattara çıkar Isaac girerdi bak şimdi Yattara çıkıp Alanzinho giriyorBir dünya insan şu konuda hemfikir.. tek forvet solda alanzinho sağda yattara .. dediğin gibi iki kanadın da işlediğini görmek hakkımız
![]()
Alanzinho - Gökhan - Yattara ..şu hücum üçlüsünü sahada görmek istiyorum yenilmeye razıyım..pek zannetmiyorum ama ..
Selçuk'ta bugün kötüydü ama kaç haftadır bozuk demek biraz abartılı geliyor bana .. Hem Fb hem Ankaraspor maçında takımın en iyi adamlarındandı .. Bugün ne kadar kötü oynasada Umut'un attıgı golde güzel bir asisti var .. Oda farkındadır kötü oyununun ama bunun sürekli olacagını zannetmiyorum heleki rakiplerimizin 'şöyle bir adamımız olsa' dediği bir oyuncu için kesilmesini hiç dogru bulmuyorum ..Böyle bir şey olacagınıda düşünmüyorum ..
Kankalar Sahada Buluştu
Maçın 1. dakikasında Yattara'nın gol vuruşunu Hasan Üçüncü Kale çizgisinden çıkararak kanka'sının golüne engel oldu.
Esas kankalar Bouzid ve Song'tu![]()
Kolbasti oynamaya devam hem$olar ve Renkda$lar, hic moral bozmayin
http://www.youtube.com/watch?v=wLjXpCrI4xw
Isaac ve Colman kendini gelistirmis![]()
Selçuk bırakında bir maç kotu oynasın adam sezon baısddnan berı yanlış hatırlamıyorsam her mac oynuyor ve ortada sureklı olarak git gel git gel robot degıl adam![]()
Ersun hocanın degısıklıklerınden bende memnun degılım yatarayı aldıgında rakıbın sol tarafa rahatlıyor ama onu alma sola adam al selcuk kotu oynuyor mesela al onu asıst yaptı ama yanı belkı farklıda olabılırdı.
zor oldu macı almamız hop oturduk hop kalktık çok uzulurdum 2 puan kaybetseydık.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Mactan sonrakı goruntuler super ınsallah sampıyon oluruzde bunlar bı anlam kazanır
Last edited by Trabzonspor : 07.Şubat.2009 at 10:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Daha farklı bir maç bekliyordum Trabzon'un kazanması adına ama son dakika golü ile kazanabilmiş maçı.Maçı seyretmediğim için birşey söyleyemeyeceğim ama son dakikalarda da olsa kazanabilmek şampiyonluk bekleyen bir takım için oldukça pozitif bir durum. Sanırım daha önce Kayseri maçını böyle kazanmıştı birde Trabzonspor -hafızam beni yanıltabilir- tebrik ediyorum.
Fenerbahçe maçında da iyilerdi onuda kazansalardı hah tamam diyecektim cidden.![]()
Emre kayserı macı 1-1 bıttı kayserıde içerdee oynucaz bıdahakı macı
bı mac vardı ewet ama konyamıydı neydı tam hatırlamıyorum
Ersun Yanal dün gene aynı değişiklikleri yaptı.. Yattara konusunda sizinle hemfikirim çıkmaması lazım..
Afedersiniz Gökhan kıçını tutuyor kıvranıyor yerde beni çıkarın diye Ersun hoca gene Yattarayı çıkardı. Dk. 81 gene İsaac oyuna girdi istikrar tamam amadeğişiklikler bile aynı yahu
![]()
İşte ya adam saçmalıyorbı oyuncu kotuyse duzelme sansı azdır mac ıcınde yanı ronaldınho tarzı bı adam duzelrı teknıgı vardır ıkı hareket yapar bır gol atar ama gol atamıcak duzelme sansı olmayan adamıda tutmak sacmalık oluyor
61.dakika şovları artık çok abartılmaya başlandı öyle ki balonlar konfetiler bir yere meşaleler ve havai fişekler falan takımın dengesi bozuLuyor ve o andan itibaren oyundan düşüyoruz. Ama her ne olursa olsun 61.dakika şovu muhteşem ötesiydi dün gece
Hahahaha Ayzek napıorsn öLe (:
![]()
Last edited by shamur1 : 07.Şubat.2009 at 20:36
isaac dün çok güzel oynadı ya en fazla o oynadı herhalde![]()
TS Kazandı Ama Biz Öndeyiz Bu Haftayıda Lider Kapadık TSye Tebrikler
Last edited by bugra 1905 : 07.Şubat.2009 at 18:00
Dün burda bas bas bağıranlar şu iki pozisyonu iyi izlesin.
De Nigris'in ayağına dikkat..! Artist herif çime mi takıLıyor ne (:
Yorumsuz..!
Bence ikisinde de penaltı yok.
Lütfen dikkatli bakar mısın? İkinci pozisyondaki adamın sol ayağı gayet nizami şekilde arkada duruyor. Sağ ayağı ile topa müdahele ediyor. Ama Trabzonsporlu oyuncu ilk andaki sıyrılmasının etkisiyle düşüyor.
Ben zaten bizimkisi %100 penaltı demiyorum ki.. Yorumsuz diyorum.
Gökhan'ın pozisyonunda ilk oyuncu çelmeyi takıyor ve müdahale var. De Nigris'in kendini yere bırakmasına penaltı diyen şahsiyetlere göre Gökhan'ın pozisyonu %100 penaltıdır.