Trabzonspor
Ankaragücü
Berabere
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
şampiyonluk yolunda mutlak kazanmamız gereken maçlardan biriisi taraftar mutlu yonetım mutlu oyuncular mutlu 3 puan ıcın hersey yapılmalı
dün satışa cıkna bıletler tukenmek uzerymıs buda taraftarın ne kadar ısteklı oldugunu gosterıyor.
4-5-1 denenmesi ıcın cok guzel bır mac bence
...................sylva.......................... ..
serkan........song.........egemen.......cale
...........hüseyin...............selçuk...........
yattara.............colman...............alanzinho
........................gökhan.................... ....
boyle bıse ıle cıksa cok ıyı olucak bence artık bu olmalı sıstemızımz
yada 4-4-2 oynucaksa huseın cıkıp yerıne colmanı cekıp alanzınho solda olmalı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Trabzonspor ile Ankaragücü yarın yapacakları maç ile birlikte ligde 62. kez karşı karşıya gelecekler.
Bugüne dek iki takım arasında yapılan 61 maçta, takımımızın galibiyetlerde 31-15 üstünlüğü bulunuyor. 15 karşılaşmada taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Bordo-Mavili ekibimiz 93 gol atarken kalesinde 57 gol gördü.
Trabzonspor, ligin ilk yarısında deplasmanda yapılan maçı, 2-1'lik sonuçla kazanmıştı.
Ankaragücü ile son 3 sezon
İki takım arasında son 3 sezonda oynanan maçlarda ise takımızın 3, Ankaragücü’nün 1 galibiyeti bulunuyor. 2 maç ise berabere sonuçlandı.
2005-06 sezonuTrabzonspor: 3-1 Ankaragücü
Ankaragücü: 1-2 Trabzonspor
2006-07 sezonu Ankaragücü: 2-2 Trabzonspor
Trabzonspor: 0-1 Ankaragücü
2007-08 sezonu
Trabzonspor: 0-0 Ankaragücü
Ankaragücü: 0-2 Trabzonspor
Last edited by Trabzonspor : 05.Şubat.2009 at 13:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Trabzonun rahat kazanacağı tipten bir maç.Bu sezon hiçbir Trabzon maçını 90 dakika izLeme fırsatı buLamadım.Ancak Alanzinho oynarsa ne oLursa oLsun izLerim.![]()
ankaragücü kendi sahasında maçları kaybeden bir takım.trabzonspor ise deplasmanda rahatlıkla maç kazanabilen bir takım.avantaj trabzonspor'dan yana, hem kendi sahasında hemde moraller çok iyi.ankaragücü'ne ise dezavantaj.deplasmanda ve morallar kötü.trabzonspor kazanır diye düşünüyorum.tahmini skorum trabzonspor 2-0 alabilir.
Last edited by Deniz : 06.Şubat.2009 at 18:08
Kesinlikle Umutla baslanilmasi lazim. Gecen macki performansini gorduk, sahanin her yerinde rakibe pres uyguladi.
Kazanabilcemiz bi mac, fazla macera aramiyalim yeterkiKisacasi maci koparcamiz yerde Gokhan topu disari yolamasin
Trabzonspor bu maçı rahat kazanıp yoluna devam edecektir.Yeni transfer Alanzinho da takıma uyum sağladı.Takım içindeki atmosfer çok iyi,o yüzden pek fazla zorlanmazlar.
Ankaragücü son 1-2 yıldır çok kötü bir dönem geçiriyor.Devre arasında bir sürü transfer yapıldı,bu değişim aşısı tutarsa ligde kalabilirler,yoksa işleri zor.
Hakem geçen haftaki gibi birşey yapmazsa. En azından beraberliği kurtarabiliriz İlk maçtada çok atak vardı ama Tolga'yı geçememiştik. Murat Erdoğan hafta içinde Sivas'a transfer oldu. Ceyhun'un durumu ne bilmiyorum ama onla başlarsak çok iyi olur. Forvette mutlaka De Nigris olmalı.
Haydi Bastır Ankaragücü, Şerefin için oyna Ankaragücü.
Trabzonsporun rahat kazanacağını düşünoyurm.Ankaragünce iş yok bu sene
Yine güzel bir futbol izletecek bize takımımız fakat umarım bu maçta bir sürü gol kaçırmayız. Ersun Yanal'ın 11 ini çok merak ediyorum heralde geçen haftaki 11'i bozmaz.
Ankaragücü Bu Sene Çok Vasat Trabzon Etkili Oyuncuları İle Bir Galibiyet Alır Diye Düşünüyorum(Umarım Ankaragücü Beni Yanıltır)
Süpriz olmassa Trabzon maçı rahat farklı kazanır
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Bu aksam lideriz insallahyane en azindan Sivasin maci sonuclana kadar
Gecen haftaki 11 bozulmaz, ama macin gidisatina gore degisiklikler yapilir. Haftaya Bjk macimiz var, sari kart sinirinda bulunan cok oyuncumuz var onlarda dikkatli olursa
Turkcell Süper Lig'de averajla ikinci sırada bulunan Trabzonspor, Avni Aker Stadı'nda Ankaragücü'nü konuk ediyor.
TRABZON-ANKARAGÜCÜ
STAT: Avni Aker
YAYIN: LİG TV
SAAT: 20:00
HAKEMLER: İlker Meral Serkan Gençerler Erhan Sönmez
TRABZONSPOR: Sylva, Serkan, Song, Egemen, Cale, Hüseyin, Selçuk, Yattara, Colman, Umut, Gökhan
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal
ANKARAGÜCÜ: Serkan, El Yasa, Dos Santos, Bouzid, İlkem, Hasan Üçüncü, Ceyhun Eriş, Metin, Semavi, Özgür, De Nigris
TEKNİK DİREKTÖR: Hakan Kutlu
Tumspor
15.Dk'da Ta yfun'un golüne Ankaragücü 76'da Barboros ile yanıt verdi..Dk 80
Barbaros çok güzel bir gol attı.Ankaragücü kalan dakikalarda dayanabilecekmi acaba ..
TS üstüse 3 tane gol kaçırdı.daha doğrusu kaleci ve direk izin vermedi.A.Gücü bu baskıya dayanamaz yer bi tane 2-1 biter şimdi atarsa 3-1 bile olur![]()
Umut attı 2-1 oldu .. Çok kritik bir gol TS için ..
Trabzonspor'a tebrikler..![]()
Bence tamamıyle hedıye bır gol .. Yazık oldu Ankaragücü'ne. Bu oyunla küme düşmezler kesinlikle ..
ıcımden iç gitti ya ama olsun kaznadık
Selçuk 6 haftadır bitik top oynamıyor bu adam bugunde onun yüzünden gol yedi Trabzon. Kadrodaki yerinin tekrar düşünlmesi lazım bence...
Hop oturup hop kalktık maçta çok çekişmeli geçti maç..
Hakan Kutlu' ya burdan sevgiler.. Kendi sahasında Konya' dan yediği gollerde bu kadar sinirlenmemişti galiba..
Trabzon maçı aldı..
Tebrikler Trabzon..
Yazık Ankaragücü taraftarına...
100. yılda inşallah SüperLig'de olurlar ama işleri zor herkes gereken sorumlulukları alıp elini taşın altına koymalı...
Çok yazık gerçekten.Uyduruk bir faul ve ardından gelen gol.Ne diyelim tebrikler Trabzon'a.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Umutun golü öncesi verilen faul kararı kritik.
Bouzid'in İsaac ile alakası yok verilen faul çok kritik , kaleci Bora maçın tamamında hata yaptı , fiyaskoydu
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Ersun Yanal iyi bir antrenör bu takıma iyi antreman yaptırıyor ama teknik adamlığı hala kafamda soru işareti.. Yattara'yı çıkarma be adam , Yattara bacağı kırıkda oynasa çıkarma bu adamı kaldı ki fenada oynamıyordu ne zaman Yattara çıkıyor rakiplerimiz aslan kesiliyor ve bu süre zarfında kesin gol yiyoruz. Hem sol kanadım yok diye dert yanıyorsun bu sefer de sağ kanatı dışarı alıp sol kanat adamını oyuna sokuyorsun. Yahu biz mecburmuyuz tek kanatla oynamaya. 1-0 öndesin gol pozisyonlarına giriyosun ama ortasahan oyundan düşmüş e bi zahmet el atsana oraya hocam , bas bas bağırıyor ortasaha yol geçen hanı olmuş hiçbir müdahale yok. Sürekli aynı şeyi derim Ersun hocamız çok iyi bir antrenördür fakat ezberci bir teknik adamdır. Neydi eskiden Yattara çıkardı Isaac girerdi e şimdi de Yattara çıkıyor 2 haftadır , Alanzinho giriyor. Bu kadar alternatifli bir düzende hala aynı oyuncu değişiklikleri ki çıkan oyuncular bile aynı.
Neyse her zaman bu kadar gol kaçırıpta uzatma dakikalarında gol atamayız. 2 Haftalık güzel oyun oyuncularımızı bu kadar rehavete getirmemeli. Son olarak ta Gökhan Ünal'ın her maç bir topu direkten dönmesine artık şans mı denir ne denir bilemiyorum.
Aslında maçı çok rahat götürebilridi trabzon 30.sn de kaçan goller vardı![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir