Arkadaşlar çıldırmak üzereyim artık şu oyun yüzünden. Yaptığım her maç sırasında sürekli kalem kırmaktan, birşeyleri parçalamaktan bıktım. Bu oyunun gerçekçiliğine falan inanmıyorum artık. Bu kadar saçma salak bir FM çıkmamıştır daha önce eminim. Bir takıma hiçbir taktik oturmaz mı 2 sezon boyunca ? Oyunda bütün Avrupa'nın peşinde koştuğu forvet nasıl olurda 32 maçta 5 gol atar ? Nasıl olur da her maç en az 10 şutum kaleyi bulmaz ? Nasıl olur da her maç 4-5 topum direkten döner ? Bir maçta çekilen 17 şutun sadece 1 tanesinin isabetli olmasının açıklaması nedir ? Bunu arka arkaya 3-4 maç boyunca aynı şekilde olduğunu söylesem ne dersiniz ?

Asıl soruyu SI forumlarında oyunu yapan kişilere sormak lazım galiba neden bu kadar aptalca "gerçekçilik" adı altında bir maç motoru yazdıkları için. Sözlerin bittiği yerdeyim. Şu günden itibaren de FM oynamayı bırakıyorum. Sizlerin yukardaki sorunları yaşayıp yaşamadığınızı merak ettiğim için bu konuyu açtım, yalnız olup olmadığımı öğrenmek istiyorum bu konuda...