Tebrikler Gençlerbirligi , Gençlerbirligi biraz daha akıllı oynasa farkta yapabilirdi.
GençLerbirLiği Kazanır
Berabere Biter
Fenerbahçe Kazanır
Tebrikler Gençlerbirligi , Gençlerbirligi biraz daha akıllı oynasa farkta yapabilirdi.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Fenerbahçe 7-0 Hacettepe
Aragones --> Maç sonu takım konuşması --> Sakın kendini beğenmişlik yapma .
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Hacettepe'nin intikamini, agabeyi Genclerbirligi aldi ...
Fenerbahce icin lig bitmistir bence, Uefa'ya gitmeleri bile zor ...
Gençlerbirliği haketti ve kazandı. 3-0 falan da olurdu net pozisyonlar buldular özellikle 2. yarı ama djite, mustafa, ilhan, burhan gibi oyuncuların beceriksizliği bunun önüne gecti. Gençlerbirliğinde Soner cok iyi oyuncu. 91 doğumluymuş çok iyi maç çıkardı. Koray Avcı da iyi bir futbol ortaya koydu.
Tebrikler Gençler .
Bu sezonu 5.bitirirsek başarıdır.İlk 4 zaten belli Ankaraspor,Kayseri ve Antep'de bizi geçerse şaşırmam hatta bekliyorum![]()
yalnız Volkan mükemmel oynuyor birkaç maçtır. Gençlerbirliği'nde de Soner diye genç bir futbolcu vardı. onu da çok beğendim.
Gençlerbirliği farkı kaçırdı Takımımız kaldığı yerden devam ediyor rezalet durumdalar Nedense üzülemiyorum Tebrikler G.birliği ...
Evet Soner'i fm de keşfetmiştim tanıyorum
Lugano falan diyolar sakatlandı mı ki?
Tebrikler Gençlerbirliği...
Soner daha iyi olacak.Batuhan,Abdülkadir,Özgür Çek,Sertaç Eren,Emrah Yollu,Emre Çolak'ın jenerasyonundan Soner...
Araştırma bölümünde sık sık değiniyorum Soner'e.Kendi blogumda da yazmıştım yaklaşık 1 ay önce;
http://aniltonkartal.blogspot.com/20...r-aydogdu.html
Samet Aybaba kendisini yeni Sergen diye tanımlıyor...
İki takım oyuncuları formalarını değiştirse Fener taraftarı mest olurdu eminim ki. Gençlerbirliği bir Ankara klübü olarak 7-0' ın rövanşını 7-0 ile alacak kadar pozisyon yakaladı. Berbat bir futbol sergileyen rakibi karşısında kaçırılmayacak kadar çok kaçırdı. Fenerbahçe' nin bulunduğu yer bile mucize bu futboluyla. Sezon başından beri toplasak heralde "futbol" oynadığı en fazla beş maç vardır.
Helal olsun Gençlerbirliği'ne.Fb geçen hafta Hacettepe'yi 7-0 yendiğinde maçın konusunada yazmıştım,Fb li arkadaşlar birden havaya girdiler 7-0 yendik diye.Bu maçlada görüyorizki Fbde bişeyler değişmemiş hala aynı.
Geçen haftaki galibiyetin Güiza çık Semih gir ile alakası olmadığını anlamayanlar için iyi bir maç oldu.
Bugün Semih yerine Güiza olsa yine adama hakaretler başlayacak, bu adam bu kadar etmez, futbolcu değil yorumları yapılırdı, eminim. Peki şimdi Semih'e kızan var mı? Yok ona kızmayız çünkü o ileride top tutyor değil mi?
Bende takımda Semih'in oynamasını istiyorum hatta ikisi bir arada oynasın ama biz bu sistemle devam edersek ve ileride basmayan, kazanmak için mücadele etmeyen, hızlı olmayan bir tempoda oynayarak ne Semih'ten faydalanabilirsin ne de Güiza'dan. Güiza'yı durmadan eleştirenler bu pencereden de bakabilirler umarım.
Gerisi hikaye, bu öyle oyuna ne yazılır ki? Ama şunu da maçı izlerken de söyledim, haftaya Sivas'ı yeneriz ve yine şampiyon oluruz diye dolaşırız. Bu ligde daha çok puan kaybı olur, Sivas bu hafta kazanıp, haftaya İstanbul'dan en kötü 1 puanla dönerse bu işi götürebilir.
"YÜCE ATATÜRK"
Maçı izlerken hayrete düştüm adeta. Gençlerbirliği o kadar pozisyonu cömertce harcadı. Aslında biraz da oyuncuların yeteneksiz olmasından kaynaklanan birşey. Daha iyi oyuncular olsa maç rahat farka giderdi. Tebrikler Gençler'e...
Su Samet Aybaba'yi pek sevmiyorum ama boyle surekli genc oyunculara sans vermesi cok guzel bir sey bugun Soner oynadigi futbolla kendine hayran birakti.
Fenerden bahsetmeye gerek yok bu sene hep boyle gidecegi icin artik sasirmiyorum bu skorlara
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Yeteneksiz olmasından değil,tecrübesiz olmasından kaynaklandı.O pozisyonlara yetenekleri sayesinde girdiler zaten.Ama gençliklerinin verdiği tecrübesizlikten ötürü finalde istenileni yapamadılar bir türlü...
İleri ucu çok genç bir Gençlerbirliği vardı sahada;
Burhan Eşer 1985 doğumlu...
Bruce Djite 1987 doğumlu...
Mustafa Pektemek 1988 doğumlu...
Soner Aydoğdu 1991 doğumlu...
Fena başlamadık Alex ile Semih'in bir iki pozisyonda çok iyi anlaşarak kaleye yaklaşmalarını bizim için güzel bir maç olacağının sinyali gibi algıladım fakat yediğimiz şanssız bir gol sonrası oyuncularımız beraberlik için dahi hiçbir şey yapmadılar. Carlos baya çalıştı, her yerde elinden geleni yaptı fakat Deniz, Deivid, Uğur özellikle çok kötüydüler. Deniz gerek defansif açıdan gerekse ofansif açıdan Fenerbahçe'ye hiçbir şey veremeyecek durumda bir oyuncu. Her ne kadar oyununu beğenmesem de oyuncu ıslıklamaya karşıyım, çıkarken maalesef ıslıklandı. Uğur ise hırsından dolayı o eldivenleri yere attı ve bence büyütülecek bir durum değil. Ufak bir grup ıslıklamaya kalksa da tamamen dolu olan kale arkası alkışlarla ıslıkları bastırdı. Maç sonunda yine aynı şekilde ufak bir grup oyuncuları ıslıklamaya kalksa da yine büyük çoğunluk alkışlarla ve ''kötü gün dostuyuz'' tezahüratlarıyla bu ıslıkları bastırdı. Fakat Aragones soyunma odasına doğru inerken herkes ıslıkladı ve eminim ki milyonlarca Fenerbahçeli de televizyonları başından bu ıslıklara ortak oldu.
Bu maçta meselenin sadece forvetin ismiyle değil takımın oyunuyla alakalı olduğu ortaya çıktı. Semih her ne kadar tek forvetli sistemde Güiza'ya göre başarılı olsa da mevcut sistem çok büyük forvetleri bile yiyip bitirebilecek bir şekilde. Meselenin sadece Semih - Güiza sorunu olmadığı, takım oyununda problem olduğu bu maçta daha iyi anlaşıldı.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Tv başına geçiyorum bakıyorum takımımın üzerinde çubuklum yok tüh diyorum keşke çubuklu olsa.. Neyse sonra tutup kafamdan kadroya göre taktik kuruyorum Dede'nin taktiğini yadırgayıp..Ama bir türlü olmuyor yine yenemiyorum Gençlerbirliği'ni.. Hangi taktik, hangi forvet, hangi teknik diretkör bu takımın ilacı ? Olmuyor kardeşim işte.. Olmaz naparsak yapalım, ne yaparlarsa yapsınlar.. Çünkü ne Alex, ne Semih, ne Deivid geçen senekiler değil.. Chelsea maçına, Sevilla maçına ya da geçen seneki Gençlerbirliği maçına çıkan futbolcular bunlar değil.. Işık yok gözlerinde, e haliyle ışık olmayan Fenerbahçe'nin önüde karanlık.. Daha söylenecek çok şey var ama neyse..
çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?
geçen haftada hacettepe maçından sonra söylenmişti 7-0 ın belirleyici olmadığı sonuçta kocaeli de 4-0 yendi hacettepe yi gayet normal bir sonuçtu fakat bazı köşe yazarları maalesef ki yine feneri göklere çıkardılar fenerin 3-4 golü defans ve kaleci hatalarından gelmişti bunları görmezden geldiler bazı yazarlar feneri şampiyon yaptı bir gs li olarak söylüyorum bu fener medyası fenere destek değil köstek oluyor kötü oynadımı söylemiyor sonuca göre yorum yapıyorlar gerçekten üzülüyorum...
Tebrikler Gençlere çok mükemmel oldu bu puan kayıbı bizim için.Trabzondan sonra hele hele...
Soner bugün Bangoura'dan sonra günün yıldızıydı![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
1. ve 2. siradakiler Sampiyonlar ligine, 3. ve 4. siradakiler ise Uefa'ya gidiyorlar. Ligi 5.sira da tamamlayan takim ise Inter-Toto ya gidiyor. Tabi ben yanlis bilmiyorsam. Zaten Fener'in önünde bi Türkiye Kupasi kaldi, onu da alamazsa Fener büyük tepki toplar sezon sonunda ...
Ligde nal topladıktan sonra FTK'yı kazansak ne olur =(
Bu Tablodan sonra eğer Fenerbahçenin avrupada oynamayacağını düşününen varsa helal olsun hemde daha 21. hafta..1 Sivasspor 42
2 Trabzonspor 42
3 Beşiktaş 39
4 Galatasaray 37
5 Fenerbahçe 37
Intertoto bu sene sondu,önümüzdeki sene kalkıyor.
Söylenebilecek birşey yok.7-0dan sonra serinin devam etmesini istiyorduk.Şunu da söyleyebilirim ki bu sene lig gerçekten çok kaliteli.Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı hala devam ediyor ama bu futbolla gerçekten zor.Önümüzde bir Türkiye Kupası kaldı,onu da muhakkak kazanmamız lazım bu kötü sezonu telafi edebilmek için.Ondan sonra da önümüzdeki sene 3 kulvarda da şampiyon olabilecek bir takım kurulması lazım.