Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne oLur ?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Bursaspor Kazanır

16 59.26%
  • Berabere Biter

3 11.11%
  • Fenerbahçe Kazanır

8 29.63%
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 73 sonuç

Konu: Bursaspor - Fenerbahçe [ TSL 25. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Zaten şey değil midir ben pek bilmem anlamam ama; eğer tereddütteysen çalma demezler mi hakemlere?

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Bu arada gol burdaki fotoğrafta olmasada top ayaktan çıktığı anda ofsayt gibi duruyor. Tabi hakemin bunu görmesi gerçekten çok zor. Çünkü sabit bir hareketlenme yok.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tuna attı 1-1

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Maç gerçekten çok ilginç bitti. Bursaspor şampiyonluk maçına çıkmış gibiydi zaten. Kötü oldu bu.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Ne ara 2-1 oldu yav.İddaa yattı yine

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bursadan puan bekliyordum beni yanıltmadılar. Tebrikler bursa çok iyi oldu bu sonuç.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Fenerbahçe erken goL buLdu, maçı koparamadı ve Bursanın geri dönmesine izin verdi. Bursa önemLi bir üç puanı aLarak rakibi karşısında ki yeniLgi serisine de son verdi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

evet bu sonuçla azda olsa olan şampiyonluk şansımızı yitirdiğimizi düşünüyorum !!! 1-0'dan maçı verdi bizim futbolcular...Yazıklar Olsun !!!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Penaltı pozisyonuna bak evlere şenlik. Vederson'ün rüzgarına debelendi yerde.
    Bizim topçulardada iş yokki arkadaş. 1-1 oldktan sonraki gibi ikinci yarının başından itibaren oynasalar 2-0 koparırdık maçı. İşlerine gelince oynuyo.

Rezil bir karar ve 1 puandan belkide 3 puandan olduk. Ne diyelim eline sağlık Halis.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Ben penaltının penaltı olduğunu düşünmüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu senenin Klasikleşmiş Fenerbahçe görüntüsü . Sene sonuna kadar sabredicez artık Bu takımdan hiçbir şey olmaz Tebrikler Bursaspor ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emre ve Lugano cezalı haftaya.

messi' nin sercan yıldırım formasıyla oynadıgı mactır.

o calımlar neydi yau .. :P

Sheriff Misafir

Güleyimmi, ağlayayımmı bilemiyorum.. Nasıl bir fiyaskodur, nasıl bir kaostur nasıl bir futbolcu, teknik adam yönetimdir anlamıyorum bu takım elini kolunu sallaya sallaya liderliğe oynamalıydı ama yarıştan ha koptuk ha kopacağız diye tedirginiz her maçta. Tabi biz taraftarlar bu duygulara sahibiz sanırım yalnızca. Geçmiş olsun, 1-2 maç daha yenilsek arka arkaya, belki Aragones'i gönderirler ozaman. Bizde kurtulmuş oluruz. Bu seferde avrupaya gidemeyiz..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Sercan'ın sürdüğü top gol olsaydı yılın golü olurdu cidden.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

İnşaLLah birkaç yıLa avrupaya giderde bazı futboLcuLar gibi burda köreLip kaLmaz...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Öncelikle Bursaspor'u tebrik ederiim. Hedefleri doğrultusunda önemli bir galibiyet aldılar. Beni de yanıltmadılar. Ofsayt pozisyonuna gelince. O pozisyonu görmek o kadar kolay değil. O olay 1 saniye içinde gerçekleşiyor Mehmet Demirkol'un dediği gibi. O anda olayı süzüp, aynı anda maçıda takip etmeniz gerekiyor. Bu basit bir iş değil. Nasıl bilgisayarınıza fazla bir yüklenme yaparsınızda kasmaya başlar. Bazen görüntü kesik kesik gelir onun gibi birşey bu. Penaltı pozisyonunu ise görmedim. Ama ilahi adalet görüşlerine katılmıyorum. İlahi adalet olsa neler olurdu neler?

Emre ve Lugano'nun cezalı duruma düşmesi bizim için çok çok iyi oldu. Haftaya Youla cezalı veya sakat olmazsa Edu'yu çok zorlar. Batuhan'da karşısına kim gelirse gelsin yer. Emre olmadımı Fenerbahçe oyun çeviremez...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şimdi özetten baktım da hakemin bizim oyunculardan aşağı kalır yanı yok.Bu durumda bile bu kadar çalışıyorlar ilginç.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Futbolunu karşı tarafa kabullendiremezsen karşı takım cesareti bulur sürekli bastırır en sonunda bir pozisyon gelir gol olur.Kendi futbolunu oynasana niye karşıdaki tarafın futbolunu kabul ediyorsun.Yazacak bazı şeyler var fakat üzüntülüyüm yazmıyorum.Herşeye rağmen;

HEP DESTEK TAM DESTEK

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Şaka gibi bir maç. Süzülmesi pek kolay olmayan yüksek ihtimalle ofsayt olan fakat Güiza'nın son vuruşu güzel yaptığı bir golle başladık. Dengede giden oyunda Bursasporlu oyuncular sık sık Emre'nin üzerine oynadı, 20 saniyede 2 kez düşürülmesinin başka açıklaması olamaz. Nihayetinde bu oyunlardan biri tuttu ve Emre sarı kart gördü. Aslında bu kart güzel bir kart oldu. Haftaya Eses maçında görebileceği muhtemel sarı kartla Galatasaray deplasmanında cezalı olabilirdi tıpkı Lugano gibi. O da cezasını Eses maçında çekecek ve Fenerbahçe için artık ligde önemi olan 3 büyük maçtan ilkinde görev alabilecek. Fenerbahçe için ligin sonu geldi diyebiliriz. En azından FTK'da finale yükselerek; Beşiktaş'ın da muhtemelen bu sezon ilk 2'ye gireceğini hesap ederek Uefa kupasına katılma şansı elde edebiliriz. Bu sezon için takımdan beklentim FTK ve derbiler.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by sTickdusT View Post
    messi' nin sercan yıldırım formasıyla oynadıgı mactır.

Sanki sözlükte yorum yazar gibi olmuş

Bu arada Bursa'yı tebrik ederim , beklemiyordum böyle bir galibiyet onlardan.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Sanki sözlükte yorum yazar gibi olmuş

Bu arada Bursa'yı tebrik ederim , beklemiyordum böyle bir galibiyet onlardan.
    oyle zaten :P

Default Bir Takım Şeyleri Yitirdik !!

Bursaspor deplasmanında 3 puan kaybeden Fenerbahçe’de teknik direktör Luis Aragones, son 2 maçta iyi oynayamadıklarını belirtti.

Bursaspor karşılaşması sonrasında ilk açıklamalarını LİG TV’ye yapan İspanyol çalıştırıcı şunları söyledi:

-“İYİ OYNAYAMADIK”-

İki haftada 5 puan kaybettik. İyi oynayamadığımız maçlar oldu bunlar. Bugün golü bulduk, uzun süre böyle geçti maç ama daha sonra golü yedik. Penaltı pozisyonuna bakacak olursak ben çok net bir şey göremedim. Ancak iyi oynayamadığımız bir gerçek. Artık işimiz biraz daha zorlaştı.

-“BİR TAKIM ŞEYLERİ YİTİRDİK”-

Ben son haftalarda zirvenin 1–2 puan arkasında yer almamız gerektiğini söylemiştim ama bu maçlardan sonra bir takım şeyleri yitirdiğimiz gerçeğini görüyoruz. Biz golü attıktan sonra kontra atak oynamayı düşünmüştük ama yapamadık. Rakibimizin de iyi yaptığı şeyler vardı. Oyunu iyi yönlendiremedik. Son 2 maçta çok fazla top kaybı yaptık. Bu kadar çok top kaybederseniz zaten çok fazla atak görürsünüz kalenizde.

Maraton

Maçtan yeni gelidim. Gollerin son dakikalarda gelmesi sevinçleri iki katına çıkardı. Bursa'da şuan abartmıyorum bir "karnaval" havası var. Heykel - Altıparmak yolları kapalı.

Erken gelen golden sonra takım dağılmadı. Mustafa Sarp ilk yarı çok iyi mücadelle etti. Emre olayına gelirsek açıkçası her Bursadaki maçta birkaç kişi bu işi yapıyor. Bugün Emre kendi istedi.

Kendi istiyor İkinci yarı E.Sağlam'ın 4-4-2 ye dönmesiyle Sercan ayrı bir oynamaya başladı. Sercan sezonun en iyi maçını çıkardı kendi açısından. O golü atsa belki milli takıma gidebilirdi. Taraftar maçtan önce iyi motive etti Sercanı.

Lugano ile hakem maç boyuncu içli dışlıydı. Hakem çok çaresiz kaldı Lugano'ya karşı. Volkan'ın dengesiz bir çıkışı var o penaltı verilebilirdi. . .

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Tebrikler Bursaspor'a beklediğim bir sonuçtu.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Maçtan yeni geliyorum, Fenerbahçeyi yenen taraftar adeta çıldırdı 1-2 saatlik bir yürüyüş oldu trafik sıkıştı. bu şehire şampiyonluk getirseler daha neler olacak ama olmuyor işte.

Sercan süper oynadı ama net 3 pozisyonu harcadı, yinede tebrik etmek lazım galibiyeti getirmek için en çok çabalayan oyunculardan biriydi. tabii Ertuğrul Sağlam'ı da unutmamak lazım.

ben en azından Bursaspor'un yenilmeyeceğini düşünüyordum yanılmadım ve Bursa kazandı. tebrikler helal olsun.

Sercan'ın herkesi çalımlayıp karşı karşıya kaçırdığı pozisyonda dikkat edilirse top zeminde farklı bir şekilde açılıyor. Zeminin azizliğine uğramış.
    Yakarız herhalde bu şehri şampiyonlukta . . .

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

en azindan tahmin yarismasinda puanlari aldik

Bursayi tebrik etmek lazim, bu sezon cok enterasan sonuclar yaratmaya devam ediyor

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri