everton ezer geçer bence.herkese başarılar
Hellbells
thehell61
DisCo
everton ezer geçer bence.herkese başarılar
2. gundur su HellBells in mesajina alinti yapamadim. Nedense yazdigin mesaji okuyunca birden Kucuk Emrah i hatirladim![]()
Mustafa yine renklerden kopamamış Aston Villa'yı almış.Hepinize başarılar
![]()
Everton Resmen Teklif Götürecek
Basın sözcüsü için arayışlara başlayan Everton takımı hedefini belirledi. Portsmouth menajeri Hellbells'e teklif götürüleceği kulislerde konuşulmaya başlandı.
Çok yakın kaynaklara göre;
Yönettiği kulüplerde başarı sağlayamayan sadece basına demeç vermeyi başarabilen Hellbells'in bu iş için uygun görüldüğü ve menajerliği bırakma şartıyla resmi teklifinde yapılacağı söyleniyor.
Everton varsa, konuşmayada gerek yok.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Abi everton iyide burda menejeri konuşmak gerek geleceğini pek parlak görmüyorum.![]()
başarılar..
İstifamı ettiniz hepbirlikte SS'ler nerde![]()
malatyAdana!
Hayat gailesi yahu bir türlü başlayamadık ama az kaldı.
herkeze başarılar kötü ve başarısız oynayankazansın. Ama mustafa bir adım önde
Oho burda favori bulamam ki 3 çok sevdiğim abim bi kariyer açmış çok zevkli olucak.
Şakacı seni![]()
Kariyerinizi oynamayacaksanız kurallar gereği kapatmak zorunda kalacağım. Kaç gün oldu hala bir ss eklenmemiş.
Arkadaşım oynuyacaz da şartlar elvermedi istediğin ss mi koyarım ben bir iki ss![]()
oyum astonvilla ya agbonlahor yeter tek başına
hepinize başarılar.
Başarılar dielrim favorim Aston Villa
Disco burdaysan bi msn aç saklanma kurtulmassın bu olaydan.![]()
Gago Aston Villa'ya Mı Gidiyor ?
Mustafa Bilek'in defansif ortasahasını eksik görmesi sonucu Madrid'teki arkadaşlarını devreye soktuğu öğrenildi.Transferin fiyatı daha bilinmiyor.Mustafa Bilek'in yakın çevresine "Bu adamı almalıyız." dediği öğrenildi.
-Gago Kimdir ?-
Fernando Ruben Gago (d. 10 Nisan1986, Ciudadela) Arjantinli Milli Futbolcu
Gago Boca Juniors alt yapısında küçük yaşta Futbola başlamıştır. 2004/2005 sezonunda profesyonel sözleşmeye imza atmış ve A Takım kadrosunu dahil olmuştur. ilk sezonunda 15, ikinci sezonunda 34 kez forma şansı bulmuş ve genç isim bu maçlarda gösterdiği performansla Boca'lı taraftarların gönlünde taht kurmuştur. Ayrıca takımın vazgeçilmez Futbolcusu haline gelmiştir. Gösterdiği bu başarılı performans Arjantin Milli Takımı Teknik Heyeti’nin de ilgisini çekmiştir. Arjantin 21 Yaş Altı Milli Takımı’nın değişilmezi haline gelen Gago ardından da Arjantin Milli Takımına seçilmiştir.
27 milyon $ karşılığı Real Madrid'e Transfer Olmuştur.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Cani Aston Villa'da
Villareal'in genç yıldızı Cani dün akşam Aston Villa ile sözleşme imzaladı.Oyuncu için klubüne 6.1 m€ ödenecek.
Süper Transfer Mustafa Abicim
Cani iyi transfer.
cani iyi transfer gagoyu alabilirsen süper iş olur
TariboWest