Bursa Uefa kupası için galibiyet almak istiyecektir,Beşiktaş ise Sivasın puan verdiği haftada liderliğe oturmak isticektir zevkli bir maç olucak.Ama BJK'li furbolcular üzerinde bir baskı olacak bu olumsuz etkileyebilir.
Beşiktaş
Bursaspor
Beraberlik
Bursa Uefa kupası için galibiyet almak istiyecektir,Beşiktaş ise Sivasın puan verdiği haftada liderliğe oturmak isticektir zevkli bir maç olucak.Ama BJK'li furbolcular üzerinde bir baskı olacak bu olumsuz etkileyebilir.
haydi kartal yen bursasporu otur koltuğa yenersin süper hava yakalarsın.
Beşiktaş, İnönü'de böyle bir maçdan puan kaybetmez. Zirve potasındaki rakipleri puan kaybetti. Kötünün iyisi bir beraberlik ile çıkarlar ama asla kaybetmezler. Bursaspor'da Sercan yok. Beşiktaş açısından çok ama çok önemli bir maç.
Hak eden kazansın diyorum.
Bursasporu sistem kuponuma ekledim10 oran ile.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Beşiktaş:
Rüştü
Toraman
Gökhan Zan
Sivok
İbrahim
Ekrem
Ernst
Yusuf
Tello
Bobo
Holosko
Bursaspor:
İvankov
Ali
Ömer
Volkan
Tuna
M.Sarp
Kirita
Romaschenko
V.Şen
M.Keceli
Shin
Last edited by tarikko : 19.Nisan.2009 at 21:29
Volkan Şen hakemden yanak aldı mauhau
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Yok artık LebronNasıl bi şans bu ?
Direkler 3 kez ardarda izin vermedi bursaya![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Of nedir bu şans böyle
(ben de Bursa'ya oynadım)
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Ah be yine gol geliyordu.
Ne ballı takım yaw su Beşiktaş![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Hadi Bursa Sevindir Bizi
Bu maç berabere biteceeek![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Toraman atıldı.
Toraman kırmızı yedi.Voleybola özenmiş![]()
ya şansa bak be..
Neyse toraman atıldı..
Bu Kart Güzel Oldu Bursanın İkinci Yarı Gol Veya Goller Bulacağını Düşünüyorum
Gökhan Zan o pozisyonda ittirmiş galiba.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Bjknin isi zorlasti zaten iyi oynamiyordu simdi 10 kisi kaldi Bursa kaybetmez bence ..
Deniz Çoban maçı çok gereksiz gerdi ilk yarıda. Sanırım 10 ya da 15 dakika oyunda kaldı kalmadı top.
Biz ligde standart beklerken aynı maç içerisinde standart yok kimi kandırıyoruz ki acaba?
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Zaten makastan sonra iyice dağıldı Deniz Çoban
Ağırına gitti sanırım.![]()
Bursa inanılmaz goller kacırdı. Hele Shin ve Volkanın pozisyonları. Bjk nin 10 kişi kalması iyi oldu. 2. yarı gol yada goller bulup kazanırlar umarım.
Evet kırmızı doğruydu. Türk futbolcusunun meşhur çenesinden dolayı ilk sarı kartı gördü. 2. pozisyonda da kasıtlı koluyla vurdu topa Toraman.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı