Başarılar hocam.
2
3
5
6
Başarılar hocam.
TSL 13 - 14 - 15 HAFTA
Son dakikalarda gol yemeye başladık sanırım takımda bi konsantrasyon eksikliği oluşmaya başladı her ne kadar attığımızdan az yesekte savunma güvenliği bizim için daha önemli bu sıkıntıya çözüm bulmaya çalışacağız...
TSL PUAN DURUMU
Ligdeki gidişhattan memnumum takımın ettiği aylık zararıda 1.000.000$ ın altına düşmesi sevindirici bi gelişme, sanırım önümüzdeki sezon için biraz transfer bütçesi ayırırlar... Devre arasında takıma kattığımız oyuncuların listesi takımdan gidenler profil ss leri az sonra...
Daha önceden kadromuza kattığımızı duyurduğumuz bir kaç ismin profil ss leri
Bu oyunculardan bazıları seneye takıma katılınca hemen satılarak ek gelir için kullanılabilir.. Bu oyuncuların dışında nobreye heerenven klubu talip olmuştur... kendisi eğer anlaşırsa klubümüz tarafından bonservisi için gerekli kolaylık sağlanacaktırBunun dışında ilgilendiğim bir kaç oyuncu daha var onlarıda kadromuza katabilirsek transfer dönemini sonlandırıcaz...
Bu arada takımdan 01.01.2009 tarihinde ayrılması kesinleşen CİSSE' ye fransadaki futbol yaşantısında başarılar dilerim...
Arkadaşlar bazı teknik aksaklıklar nedeniyle kariyerime yaklaşık 4 günlük ara vermek durumunda kalmıştım... Bugünden itibaren tekrar kariyerime dönüyorum. Eğer takip eden varsa duyrulur.Ama artık maçları çok detaylı bi şekilde ss alıp paylaşmayı düşünmüyorum, gerekçe olarak ise bu işlemin forumda çok yer kapladığını ve sayfalar arasında gezerken belli bir yavaşlama yarattığını düşünüyorum.Bundan sonra sadece maçların sonuçlarının yer aldığı ss ler koyacağım. Ancak önemli mücadeler, yarı final ve final maçları full detay olacak... Eğer sizinde detaylarını merak ettiğniz maçlar olursa , benden istediğniz sürece ss leri koyarım...
----------<<<<<>>>>>----------->>>>><<<<<----------
Daha önceki postlarımdan takip ettiyseniz eğer ilk sezonumun ilk devresini bitirmiş bulunuyorum. İlk devre sonundaki puan durumunu ve ikinci yarıda oynadığım maçların sonuçlarını akşam saat 22:00 dan sonra buradan takip edebilirsiniz.Hali hazırda sadece türkiyede ki kupalara aday olduğum için seri bir şekilde ilerleyeceğini umuyorum. Bir aksilik olmaz ise bu gece ilk sezonu bitirip transfer dönemine girmeyi umuyorum. Akşam görüşmek dileğiyle... Şimdilik hoşçakalın...
Eveet geldik 17. haftanın puan durmuna...
Devamı birazdan...
![]()
Evet arkadaşlar Ligde ve Kupada iki ezeli rakibimizle oynadık ŞL garanti gibi... Ama FTK zora girdi işte ss ler...
TSL FENERBAHÇE MAÇI
FTK YARI FİNAL GALATASARAY İLK MAÇI
Bu süre zarfında ligde oynadığım maçlar....
Ve Puan durumu....
![]()
Ligdeki GALATASARAY maçı;
17-18 maç sonra mağlup olduk üstümüzdeki baskıyı attık:P aradaki farkda 8 puana çıktı![]()
Galatasaray maçı çko kötü olmuş çok iyi bir peformansla gelmişsin ancak olmamış.Derbilerde biraz sıkıntı var gibi.
Evet Galatasaray maçını kaybetmemiz kötü oldu. Aslında derbi amçlarda değil sıkıntı, erken gol yediğim maçlarda takım eğer rakibi birazda güçlüyse konsantresini kaybediyor. Buna ne oyuncu değişikliği nede dizilim açısından bi çözüm bulamadım...
Bu arada sezonun son 5-6 maçı kaldı. Dün gece iddalı bi Ps2 turnuvası oldu son dakikada, oyüzden bazı maçları oynayamadık artık birazdan başlıyorum kalan bölüme bugun sezonu bitirip, transfer dönemine girmeyi planlıyorum...
Kendime not: bugün kariyer bitecek...
hadi bakalım bekliyoruz kariyer mi bitecek yoksa sezon mu sezon dimi![]()
Taraftar çıldırdı , şampiyonluk istiyor
En kötü 2. ci olursun![]()
Klübümle olan sözleşmemi uzatmış bulunuyorum yıllık 650.000 $ karşılında 2 senelik bir mukavele yaptım...
![]()
Hayırlı olsun hocam, ben de kendi oyunumda ilk sezon malesef gidememiştim Şampiyonlar Ligi'ne ama ikinci sezon 33.haftada aldığım tek mağlubiyetle, şampiyon olarak bitirdim ligi yoksa namağlup şampiyonluğumuzu ilan edecektik. Hüseyin Çimşir'i kaçırma derim, mental özellikleri çok yüksek ve defansif ortasaha yönünden Beşiktaş'ın açığını kapatabilecek bir adam.
Evet arkaşlar yeni sezonda yeni adıyla avrupa liginde iddalı olabilcek bir kadro kurmak amaçladım. Bu doğrultuda bir önceki sene bedelsiz kadroma kattığım türk oyunculardan bazılarını ek gelir amaçlı sattım veya kiralıdım.Bir önceki sezon takımda oldukça fazla yer bulan bazı yabancı oyuncularlıda sattık.Bu oyuncuları görünce sizde şaşıracaksınız bunların kimisinin yerine daha iyi oyuncular almaya çalışacağız, bazılarının yerine ise alt yapıdan yetişen gençleri monte edeceğiz. Avrupada gelecek vaad eden bazı gençlerle ilgili girişimlerimiz olsada bu oyuncuları bizden daha güçlü rakiplerimize kaptırdık. Yinede gelecek vaad eden bazı oyuncuları kadromuza katmayı başardık. Çok harektli bir transfer dönemi olduğu için gelen oyuncuların tek tek ss lerini koymayacağım(tabi siz isterseniz ayrı). Birazdan gelişmelerle karşınızdayım...
hadi bakalım bekliyoruz![]()
Football is simple,but Football Manager is not
...Karşınızda gelenler ve de gidenler...
Transferler hakkındaki düşüncelerinizi bekliyorum...
Bütçe müsaitöneriler dikkate alınır. Sezon ortasında bir sağ bek belkide orta sahaya bir alternatif alabilrim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu sezon ki kadromuz bu şekilde olacak...Ara transfer dönemine kadar bitirebildiğimiz transferler olursa transfer döneminin gelmesini beklemden açıklarım haberiniz olsunsonra vay ben duymadım yok ben işitmedim, bu adam ne zaman geldi demeyin
Last edited by mstfglsrn : 03.Haziran.2009 at 18:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Avrupa Liginde gruplar bu şekilde.Kolay olmayan ama zorda sayılmayan bir kura çektik, ilk turu geçemeceğimizi düşünüyorum.
![]()
3. oLman kötü oLmuş Ligde...
UEFA için grubun gayet iyi en az 2. oLursun...
bide şu gs nin kadroyu yoLLarmısın bu adamLar nası oynıo böLe...
Screw you guys, I'm goin' home
sn 903 le oynadığına eminmisin çünkü i.toraman'ın sağ bek oynaması kapalı yeşil bnde turuncu oluyodu??
Sağ bek için Santon'u öneririm..
Bir forvet almanı öneririm yoksa ilerde çok ararsın forvet (:
Antremanlarda DR çalıştığı için artık iyi bir DR
Santona hemen bakıcam-önerin için teşekürler-ama Yabancı oyuncu kontejanımı sağbek için kullanmam die düşünüyorum zira hali hazırda orda bir yabancı sağbek war
Saviola, morientes, ve başka bir kaç oyuncu ile daha görüşmelerim devam ediyor. Bitince hemen haber wericem...
Yoğun çabalarımız sonucunda Chelsea ' den Vincent ENYEAMA yı kadromuza katmış bulunuyoruz.Devre arasında kendisi takımımıza katılacak..
Enyeama dan sonra Sağ bek için Muslu NALBANTOĞLU ile 1.600.000$ karşılığında anlaştık.
Forvet takviyesi için ise Eren DERDİYOK ve Fatih TEKKE ile görüşüyorum, gönlüm Eren DERDİYOK' tan yana ama bakalım külüp menfaatleri doğrultusunda hareket edicem...
Evet sevgili seyirciler az önce ajanslara düşen bi haberi iletiyoruz.Beşiktaş aradığı forvete nihayet kavuştu. Günlerdir transfer gündeminde kah Eren DERDİYOK kah Fatih TEKKE isimleri ile flört eden menejer Mustafa GÜLSEREN tüm basını yine ters köşeye yatırdı ve brezilyadan genç yetenek marqhuinhos'u tam 14.700.000$ karşılında kadrosuna kattı işte imza töreni...
![]()
KArdesim Ligi 3. Bitirmişsin oLsn
Yeni Transferler Güzel Başarılar
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
O gruptan çok rahat çıkarsın