Maç hakkında konuşulacak bir şey yok..
Maç hakkında konuşulacak bir şey yok..
ne olayı oldu ya kaçırdım olayları birisi anlatabilir mi ?
----------volkan
g.gönül--toraman--eren--balta[yokluktan]
---------emre[topal]--------nuri---------------
--tuncay---------------------------------arda---
------------semih-----nihat--------------------
bosna maçına böyle çıkarız inş.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bizimkiler o meşur "yabancı madde"leri attılarmeşale fln. bzimkiler sakinleştirmeye gitti. tuncay baya sinirlendi. oyun 5-6 dk kadar[dı galiba] durdu. [fransızlar üstlerini giydi yani, çok kısa bi zaman değildi]" maç iptal edilecek böyle yaparsanız" ikazı geldi türkçe olarak sonra hafif hafif yatıştı... derken bi trk girdi fln yakaladılar galiba
![]()
Last edited by matrockmamy : 06.Haziran.2009 at 04:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Balta yokluktan mı?
Başka bir sol bek var mı bildiğin?![]()
Maçı izlemedim pek de bi şey kaybetmemisim...
Bir Fransız olsam şu maçtaki tribünlerdeki Türkleri gördükten sonra iyiki almıyoruz bunları birliğe, iyiki hoşlaşmıyoruz, Ermeni yasa tasarıları ile başlarını ağrıtıyoruz derdim.
Bir ırk bu kadar mı kendini belli eder yahu.
Adamlar meşaleye karşı hazırlıklı gelmişler bir el arabası kum getirmişler meşaleyi atınca bizimkiler kuma gömüyorlar hemen![]()
Bu kadar taskınlığa ne gerek var yahu bütün dünyaya rezil etmisler bizi yazık ki ne yazık...
Herşeyde size katılıyorum , ayıp ama Tuncay'ın yaptıgı dahada ayıp taraftarların yanına gidip ''Sakin olun'' diye ellerini sallayacagına , ''Ne atıyorsunuz ya'' diyip el kol hareketi yapması bana göre ayıp kaçtı taraftara yapılmaz bu hareketler birde kaptansın
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Taraftar olana yapılmaz Alican. Bence Tuncay'ın yaptığı hareket gayet normaldi.
Turkiye milli takiminin macimi vardi bugun ?
Daha izliyesimde gelmiyor
Aynen benimde artık.
Hiç zevk alamıyorum Milli maçlardan. Bugünde izlediğim bölümlerde çok düşük tempoda sanki parkda yürüyüş yapıyoruz, saçma sapan bir sistem ile sahada futbol oynamaya pas yapmaya gol atmaya çalışıyoruz. Sonumuz hayır olsun. Bu takım bu sistemle bir cacık olmaz kusura bakmayın.
Bence Türkiye Fark Yemediyse Volkana Borçludur 2.Yarı Devleşti
Bizim Futbol Yine Rezaletti Milli Maçlardan Hiç Zevk Alamıyorum Artık
Taraftarlarda Rezil Ettiler Bizi Ne Diyelim
Arkadaşlar 10 kişi ve hazırlık macı karsımızda diri bir fransa daha ne bekliyoruz ki futboldan![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
bu beklerle bu kadar
en iyi oynayanlar Nuri+Tuncay+Volkan'dı bence. neler çıkardı vallahi fark yicektik
Nuri'yi acaip beğendim. geri, ya da enine pas attığını görmedim desem yeri var.
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Nuri takımda banko oynamalı..İbrahim üzülmez yine takımı yaktı..İspanya maçınıda onun yüzünden kaybetmiştik..Eren güngörde çok iyi futbolcu..
G.zan olacağına o olsun..
----------------Volkan---------------------
Gökhan-----Servet----Eren-----H.balta---
---------------M.topal---------------------
----------Nuri--------Hamit---------------
Tuncay-------------------------Arda------
--------------Semih-----------------------
Kadromuz bu olmalı herşeye rağmen bence Türkiye her takımla kafa kafaya oynayabilir..10 kişi olduğumuz ve yediğimiz gol unutulmasın..
Nuri mükemmel oynadı seneye de düzenli oynayıp daha iyi bir kulübe gitmeli.Bence Aurelio artık alınmamalı takıma