Daha maçın maçında yediğim Kırmızı kartın verdiği tuhaf endişeyle taktiği 4-4-1 yaptım kazımı seyfonun yerine kanatları bi aşağıya forvetide bi geriye çektim ve bekledimGüzel Bir Galibiyet Oldu
DEdim heralde bURda gitti şampiyonluk ama gel görki bi bolu spor gerçeği var...Gaziantepi ne yaptığıysam çözemedim taktikle çok oynadığım için gol atamadım belkide ama bolusporun sayesinde hala iddamız devam ediyor
TEŞEKKÜRLER BOLUSPOR
ANTEPLE ÇAYKUR BERABERE KALINCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
SON MAÇIMIZIDA YAPTIK BUYRUN YİNE BERABERLİK YİNE BERABERLİK LİGDEKİ EN BÜYÜK ZAAFIMIZ BUYDU AMA RAKİPLERİMİZ BİZİ BESLEDİ DİYEBİLİRİZ SÜPER LİG İÇİN TRAFNSFERLER ŞİMDİDEN BAŞLAMIŞTIR...
--------------------------------------------------------------------------------------
Bu Sene Takımımıza Katılan Futbolcular
Bunların Yanına Bir Tanede Defans Oyuncusu Arıyorum
Bu Oyuncuları Hepsi Serbest Olarak Kulubümüze imza atmıştır...
Giden Oyuncumuz Tayfun Taner €100ß ücrete transfer Olmuştur
Ayrıca 6 Tane oyuncumuzla Kontratlarımızı yenilemedik ve yolladık ( işe yaramaz veya yaşlı olanlar)
![]()
yalnız bu kadro ile süper ligde durum vahim...
İnşallah ligde kalırsın...
Beraber yürüdük biz bu yollarda, beraber ıslandık yağan yağmurda, şimdi sıra geldi şampiyonluğa, haydi bastır şanlı KARABÜKSPOR!!!
Tebrikler, inşallah ligde kalırsın.
Demirçelik o kadar yardım yapıyo, başkan desen zengin adam. Niye bütçe yok anlamıyorum.![]()
Demiri eritir sevgimiz...![]()
Hiç destek çıkmıo bana
Biraz para verse kendine gelcek takım
2 Sezon kaldı şampiyonluga
süpersin kardeşim karabükspor ligte bundan sonra daha başarılı olacağınada eminim
Süper Ligde Durum Fena Değil
Fena gitmiyorsun. Zaten yenemiyorsan yenilmeyeceksin![]()
TariboWest