"Unutulmaz maçlar izleteceğiz!"
Bank Asya 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor, çalışmalarını Ovacık Sporcu Kamp Eğitim Merkezi sahasında sürdürürken. Karadeniz ekibinin başkanı Hikmet Feridun Tankut yeni transferleriyle sporseverlere unutulmaz karşılaşmalar izleteceklerini söyledi.
Grup ikincisi olarak Bank Asya 1. Ligi'ne yükselen Kardemir Karabükspor, Ovacık ilçesinde teknik direktör
Serdar ÜNALTAŞ yönetiminde çalışmalarını sürdürüyor. Adeta kışla eğitimi gibi çalışmalarını sürdüren Karabükspor, lige hazır olduğunu gösterdi. Kondisyon ve taktik çalışmaları ile Ovacık'ta kamp yapan Kırmızı-mavili ekip, daha sonra çalışmalarını kendi tesislerinde sürdürecek.
Kardemir Karabükspor oyuncuları ve teknik heyetiyle sezon öncesi bir araya gelen Kulüp Başkanı Hikmet Feridun Tankut, oyuncularla bir süre sohbet etti.
Bu sezon yeni transferlerle sporseverlere unutulmaz karşılaşmalar izleteceklerini ifade eden Tankut, "Her zaman futbolcularımızın yanında olacağız. Bu şehir bizden çok şey bekliyor. Şehir bizlere inanıyor. Bu sezon şampiyonluk gibi büyük hedeflerimiz var. Takımımız oynayacağı karşılaşmalara tüm Karabük halkını , Türksportal Üyelerini ve Sporseverlerimizi davet ediyoruz" dedi.
Transfere ilk olarak ortasaha mevkisinden başlayacağını belirten teknik direktör Serdar ÜNALTAŞ , " tercihimiz serbest oyunculardan yanadır " dedi.
Listeye 6 Tane Serbet Oyuncu Bulundu. ( Kaliteli ve Serbest )
Ugur Yildirim Gelse Süper Olcaktı Ama Gelmedi
İlk Transferimiz : Mert Yusuf
Kuralları Okudum ve Kabul Ediyorum
Code:
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954