Bekliyoruz ssleri.![]()
Kötü olmuş ya Ümit üzüldüm ..
ŞL GRUP 6. MAC
Mac bizim için cok önemliydi. Fakat Vilarreal ilk yarıda buldugu gollerle bizi saf dısı bıraktı. İlk yarının son dakikasında gol bulsak da skor degişmedi. Gruptan 2. olarak cıktık ve rakibimiz Barcelona oldu.Bu arada Galatasaray da Man Utd ile eşleşti.
Eşleşmeler
TSL 15. HAFTA
Fenerbahce den Farklı Tarife!!!
TSL 16. HAFTA
Derbiden gol sesi cıkmadı! Böylece sezonun ilk yarısı bitti...
PUAN DURUMU
Transfer sezonu basladı..Gazeteler Fenerbahce nin transfer listesinde bircok adayın oldugunu iddaa ediyor. Bunun üzerine alınan son bilgilere göre Fenerbahce Yönetiminin kısa bir süre içinde acıklama yapması bekleniyor...
TariboWest
İyi bitirmişsin ilk yarıyı Ümit tebrikler..Namağlup bitiririsin inş. sezonu![]()
TÜRKİYE KUPASI GRUP 3. MAC
TÜRKİYE KUPASI GRUP 4. MAC
Ceyrek finaldeki rakibimiz Trabzonspor oldu..
DEVRE ARASI TRANSFERLERİMİZ
GELENLER
Mehmet Ekici
925 bin euro karsılgında Fenerbahcemize transfer oldu..
Eren Albayrak(Genc Sözleşme)
Eren Albayrak da bize katıldı. Maliyeti 825 bin euro..
Soner Aydogdu(Genc sözleşme)
875 bin euro karsılıgında Fenerbahcemizde..
Muhammet Demir(Genc sözleşme)
Müthis yetenek Muhammet 675 bin euro karsılıgında Fenerbahcede..
GİDENLER
Kazım Kazım : 5 milyon euro karsılıgında Everton da
Wederson: 1.2 milyon eur karsılıgında Besiktasta
Deniz Barıs: 700 bin euro karsılıgında Sivassporda
TariboWest
İlk yarı 17 hafta değil mi ya? yoksa gerçekte 16. haftada bitti diye oyunda da mı böyle?![]()
Bende de.![]()
TÜRKİYE KUPASI CEYREK FİNAL İLK MAC
2 ayaklı mac oldugu için beraberlik de güzel oldu. Rakibimizi evimizde yenip yarı finale cıkmak istiyoruz..
TSL 17. HAFTA
Sivası da eli bos gönderdik. Gs ile aradaki puan farkına 5 e cıkarttık..
TÜRKİYE KUPASI CEYREK FİNAL İKİNCİ MAC
Beklediğimizden kolay oldu. İşimize yarayacak golleri attık ve üstüne yattık. Yarı finaldeki rakibimiz Galatasaray..
TSL 18. HAFTA
Aykut Kocamanın ögrencileri de bize dayanamadı. Semih bu aralar formda.. Cift forvet oynasak Cardozo ile cok can yakarlar...
TSL 19. HAFTA
Zorlu Bursa deplasmanından beraberlikle döndük. Sercan sezon basından beri kendisini cok geliştirmiş. Sezon sonunda almayı düsünüyorum.
TSL 20. HAFTA
Yedek kadromuz da gerekeni yaptı. Bu arada Semih gollerini atmaya devam ediyor..
TSL 21. HAFTA
Antep deplasmanında güzel gollerle galip geldik. Artık önümüzdeki Barca macına hazırlanıyoruz..
Birazdan Barca macı.. Mac Sükrü Saracoglunda.. Yorumları alalım
TariboWest
Yenersin benceTransfer geçmişini görebilir miyiz ???
Evet arkadaslar elektrikler kesildiği için Barca macını bi daha oynayacagım. Kimse yanlıs anlamasın. 1-0 yenilene kadar oyunu acıp kapayacagım. Hak gecmesin![]()
Last edited by GeorgeWeah : 14.Haziran.2009 at 23:22
TariboWest
Güzel Gidiyorsun Ümit
Yav şerefsiz Mehmet Ekici, ne yapsam ne etsem getiremedim Beşiktaş'a, inat ettim sırf adamı alacağım diye Almanya ligiyle oyunu baştan açtım. Çok taş adam oluyor biraz daha gelişince, elinde tutmaya bak, değerini bil.
TSL 22. HAFTA
Kayseri karsında zor da olsa galip geldik...
TÜRKİYE KUPASI YARI FİNAL İLK MAC
Samiyenden 3 puanla döndük. 2. mac için avantaj yakaladık...
TSL 23. HAFTA
10 kişi kaldık. Yetmedi bir de 4 gol yedik. 23 mac sonra maglup olduk. Namaglup ünvanımız da gitti.
ŞL 2. TUR İKİNCİ MAC
Fazla umudumuz yoktu ama beraberliği yakalayınca biraz umutlandık. 2. golü de Xavi atınca hayalimiz suya düstü.
TariboWest
TSL 24. HAFTA
TSL 25. HAFTA
TSL 26. HAFTA
TSL 27. HAFTA
TÜRKİYE KUPASI YARI FİNAL İKİNCİ MAC
TSL 28. HAFTA
TSL 29. HAFTA
TSL 30. HAFTA
TSL 31. HAFTA
TÜRKİYE KUPASI FİNAL
27 YIL SONRA GELEN SAMPİYONLUK!!!
TSL 32. HAFTA
PUAN DURUMU
Son 2 haftaya girdik. Puanlar esit. Bu hafta GS ile evimizde oynayacagız. Yenersek son hafta beraberlik yetiyor. Yorumlarınızı ve önümüzdeki sezon için transfer önerilerinizi bekliyorum....
TariboWest
Evet arkadaslar yorumlarınızı bekliyorum.. Böyle sessiz sedasız olmuyor![]()
TariboWest
Kazım nası 5 M karşılığı gitti anlamadım. İyi gidiyosun. İnşallah Galatasaray şampiyon olur sende 2. olursun![]()
Şampiyonluk mücadelesi çok zevkli geçiyordur.İyi olan kazansın diyelim.Körfezi yenebilsen rahat olurdun ama.
Şampiyonluk yarışı çok çetin geçiyor bakalım utlu sona kim ulacak clde barca ile işleşmen büyük şanssızlık olmuş![]()
Tebrik ederim Ümit abi güzel transferlerle fena olmayan bir sezon geçiriyorsun.ŞL de daha 2.turda Barça gelmesi seni bitiren faktör olmuş.Ligde harikulade bir yarış var bence lig 81,84 şeklinde biter de ligi kim alır orasını bilemem![]()
O alexi nasıl aldı o manchester
Arkadaslar kayıtlı oyun acılmıyor. Oyunu kaldırıp bastan kurdum yine hata verip atıyor sorun ne olabilir?
TariboWest
Adı ne sorunun Ümit ?
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
kayıtlı oyun yüklenemiyor dedi. Zaten bir iki arkadasa da sordum. Onlarda da aynı sorun olmus yedegin yoksa oyun gitti dedi. Zaten dün elektrikler kesildi kayıt yaparken ondan herhalde...Yeni bir kariyer acmayı düsünüyorum artık.. Ama Türkiye Ligi olmayacak.. Ayrıca bu FM de ne sorun var...Kafayı sıyırcam..
TariboWest
Bendede oldu karabükspor kariyerim o kadar emek boşa gitti :S
yedeklemediysen save game kariyere elveda :S