BASIN TOPLANTISI
Aziz Yıldırım: Evet arkadaslar burada yeni teknik direktörümüzü sizlere tanıtmak için bulunuyoruz.. Zaten siz tanıyosunuz hocamızı.. Ama merak ettiğiniz sorular falan varsa alırız.. Öncelikle sunu söyleyeyim. Ben bu sene ve ileri senelerde basarılı olacagımıza inanıyorum. Özellikle Avrupada da basarı olacagımıza inancım tam. Transferleri ise hocamızla konusup yapacagız. Ben lafı fazla uzatmayayım. Hocamızın transferi Fenerbahce camiasına hayırlı ugurlu olsun. evet soruları alalım....
Muhabir:Evet hocam yeni göreviniz hayırlı olsun. Uzun bir süre sonra geri döndünüz. Avrupada da basarılı olacagınıza inanıyor musunuz?
Ü.B:Tesekkürler. Bu büyük camiaya geri gelmek beni cok mutlu etti.Türkiye de basarılıydık ama Avrupa da istediğimiz düzeye gelemedik. Sonuc olarak artık Avrupa da basarı yakalamak istiyorum.
Muhabir:Transferde kimleri düsünüyorsunuz? Takımdaki Brezilyalıları istemediğiniz de konusuluyor.Bu konuda neler söyleyeceksiniz?
Ü.B:Transfer yapacagız. Ama isimleri burda acıklamam dogru olmaz. Ben yabancı transferinde kaliteden yanayım. Eger ki kaliteli adam bulamazsam yabancı getirmem. Türk oyuncularımla yola devam ederim. Deivid su an sakat bildiğiniz gibi ama kadroda düsünmüyorum onu. Brezilyalıları bu takımda istemiyorum. Dogrudur.Yani acıkca söyleyebilirim ki Edu Alex Maldonado Josico seneye bizlerle olmayacak...Hatta Deivid de gidebilir..
Muhabir:Hocam taktik olarak kafanızda belirlediğiniz bir sablon var mı?
Ü.B:Dediğim gibi Alex e teklifler var. O yüzden bu sene gidecek. Ben de alex gidecegi için cift forvet oynamayı düsünüyorum. Fakat orta saha yı da kalabalık tutmak için tek forvette kullanabilirim. acıkcası henüz karar vermedim. Evet arkadaslar son sorunuzu alayım.
Muhabir:Hocam son olarak transferde öne cıkan isimleri sormak istiyorum. Sivasspordan Bilica, Bursaspordan Sercan, Ankaraspordan Özer ile ilgileniyor musunuz?
Aziz Yıldırım:Evet arkadaslar hepinize tesekkür ediyoruz. toplantı bitmiştir. İyi günler. soruları yine saptırıyorsunuz..
Muhabirler:OHOHAHAAAA (Ugultu)
Aziz Yıldırım: Ama her zaman böyle yapıyorsunuz. Bir daha hocayla sizi konusturmam. Bu böyle biline. Toplantı bitmiştir....