İş ve üniversitede tatil dönemi başladı, bu yaklaşık 3 aylık dönemi sosyal aktivitelerin dışında FM ile de değerlendirmek gerek
diye düşünerek bir kariyer hikayesini birlikte an ve an tanık olalım istedim.
Klasik bir hikaye olarak: Fenerbahçe...
İnandık size bu sene, görmek isteriz şampiyonluklar içinde. Şampiyon olunca tüm Türkiye inleyecek en büyük Kanarya diye.
Oyunumuz FM'nin 9.0.3 yaması üzerinden TSL 4 büyükler (FB-GS-BJK-TS) maddi durumları aynı oranda ve gerçeğe yakın şekilde iyileştirilmiş versiyonla başlıyoruz. Başladıkta 
Oyunda açık olan ligler: Almanya, Brezilya, Fransa, Hollanda, İngiltere, İspanya, İtalya ve Türkiye.
Kariyer dile gelsin 
Kariyerimizde şu anki tarih 09.Kasım.2008 (TSL'de 10. hafta sonlandı, ŞL'de 4. hafta sonlandı.)
İlk önce transfer dönemi:
Transferde hareketli günler geçiren Fenerbahçe yerli piyasasından isimleri kadroya katarak yeni sezona ilk etapda Türkiye'de lig şampiyonluğu hedefinde girdi. Dikkat çekici transferler ise takımdan kısa süre önce ayrılan Tuncay Şanlı, Bayern Munih'den Hamit Altıntop ve bir başka Alman ekibinde Dortmund'da top koşturan Nuri oldu.
Fenerbahçe formasını giyme fırsatı bulan diğer transferlerimiz ise Sivasspor'dan Hayrettin ve Abdurrahman, Ankaraspor'dan Özer Hurmacı oldu.
Takımla ilişkisi kesilen futbolcu Maldonado (Sivasspor) olurken Josico'da R. Betis'e kiralık olarak gönderildi.
Transferler sonra kadronun son şekli şöyle oldu:
Hazırlık dönemi:
Hazırlık maçlarını seven bir menejer değilim, onun için 4 tane maçı yeterli gördüm.
Bu maçlarda büyük şoklar yaşadım. 1-5 ve 2-3 art arda alınan mağlubiyetler beni tedirgin etti. Diğer iki maçın ise zoraki kazanılması ŞL ön eleme müsabakaları öncesi kara kara düşüncelere itti beni. Yanılmadım, 2. tur ilk maçında Anorthosi'ye 0-1 mağlup oldum.
Resmi maçlar başlıyor, az sonra...