çok iyi gitmesende play off lar ile geçiceğinden şüphem yok ayrıca hasan şaş 9.0.3 tede serbest mi?
çok iyi gitmesende play off lar ile geçiceğinden şüphem yok ayrıca hasan şaş 9.0.3 tede serbest mi?
Hayır arkadaşım 9.0.3 'de değil ama kendi yaptığım yamada serbest eğer o yamayı görmek istiyosan.
http://forum.turksportal.net/vb/show...26#post1483726
Fazla istikrarlı gitmesende,playofflara kalırsın![]()
Bu kadroya hic yakismayan bir ilerleme, en kisa surede toparlanmani bekliyoruz.
Bank Asya 12.Hafta
Bank Asya 13.Hafta
Bank Asya 14.Hafta
Bank Asya 15.Hafta
Bank Asya 16.Hafta
Bank Asya 17.Hafta
Bank Asya İlk Yarı Puan Tablosu
Ligde hala umutlarımız var ligi ya play-off'larda yada Şampiyonlukla tamamlarsak süper olur ama hala umutlar yerinde.
Bank Asya İlk Yarı Panaroma
Lig gol kralı ve asist kralı bizden ikiside yeni transfer olması süper oldu.
Ve Joker Adam Nilmar!!!
Ligde 17 maçda 18 gol atan ve maçların hepsinde forma giyen Nilmar 2008 yılının en değerli adamı seçiliyor ve 2 günlük tatil bedava.
Karşıyaka Yönetimi
orta guzellıkte gıdıyorsun tebrikler
Bank Asya 18.Hafta
Türkiye Kupası Gruplar 3.Maç
Türkiye Kupası Gruplar 4.Maç ve Son Maç
Türkiye Kupası Grup
Böylelikle takımımız bir üst tur yani Çeyrek Final'e çıktı.
Nilmar beklendigi gibi sürekli gol atıyor sende fena gitmiyorsun açıkcası Türkiye Kupasında falan gruptan çıkmışsın.
hocam Ligde iyi gidiyor ama daha iyi olabilir FTK ya bakarsak o çok iyi onda yaptıklarını lige yansıtırsan senden başka rakip göremiyorum![]()
malatyAdana!
Bence çok iyi gidiyorsun.Karşıyakanın kadrosu aham şaham bir kadro değil .2. lik çok güzel olur ama ilk sene play-off oynarsan da başarılı olmuşsundur bence. Başarılar diliyorum umarım Altayı geçersin.FTKda da mükemmelsin ama çeyrek finalde zor rakip gelecektir.Yolun açık olsun...
FTK dan averajla cikmak nasil bir duygu. Ben simdiye kadar hic averajlar bir ust tura yada ligde bir ust sirayi elde edememistim![]()
Nilmar her maçta gol atıyor ama kalecimiz çok kötü her gelen topu içeri alıyor.
FTK'da ilk iki maçı yenildim onlarda turkcell süper lig takımı olması beniz zorladı ama bursa ile rizeyi yenince averajla çıktık.
Kadrom berbat zaten hayatımda böyle bir takım görmedim.
Bende hala inanamıyorum.
Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final Rakibi:Fenerbahçe
![]()
Last edited by hakan3392gs : 07.Temmuz.2009 at 17:56
Bank Asya 19.Hafta
Bank Asya 20.Hafta
Türkiye Kupası Çeyrek Final İlk karşılaşması.
Maçdan bir gün önce dışarı çıkıp denize gittik İzmir'İn o güzel sularında bir güzel yüzdük sonra bir Kebab yiyip Türkü Bar'a gittik şarkılar söyledik bir güzel oynadık akşam antremanı yapıp tesislere çekildik.
Maç Başlamış herşey ciddiye binmişti oyuncular Karşıyakayı bir üst tura çıkarmak için kenetlendi.
DK 2:Önder Turacı,Nilmar'ı ceza sahası içinde gördü ve düşürdü.Nilmar penaltıyı kullanmak için topun başına geçti ve kaleceyi ters köşeye yatırdı.1-0
Dk 11:Cihan Yılmaz,Nilmar'ın ortasında çok güzel bir vole ile skoru 2-0 getirdi.
Ve maç bitmişti iyi bir skor alıp ikinci maçı bekledik.
Türkiye Kupası Çeyrek Final Rövanş Karşılaşması
Maçtan önce İstanbula gelip bir güzel dolaştık boğazda oturup Balık yedik.Sonra maç günü geldi her oyuncuyu odasına girip en erken saatte uyandırıp otelin lobisine götürdüm onları büyük bir süpriz bekliyordu Annleri,Babaları,Eşleri ve Çocukları buna en sevinen ise Nilmar'dı 1000 km uzakta Brezilyada oturan ailesini 1 sene sonra görüyordu ve çok duygulandı.
Maç Başladı bu maçta ilk maçtan avantajımız vardı.
Dk 12:Önder Turacı ilk maçta olduğu gibi bu kez Cihan'ı düşürdü ve penaltıyı Nilmar kullandı ilk maçta olduğu gibi kaleceyi ters tarafa yatırdı bu golunu ailesine hediye etti.1-0
Dk 23:Emre Belezoğlu uzaktan attığı şık golle skoru eşitledi.1-1
Dk 55:Guiza kalecinin üstünden attığı aşırtma ile skoru 2-1 getirdi.
Dk 89:Vagner Love henüz herşey bitmedi dedi ve 3-1 yaptı.
Olan olmuştu Karşıyaka deplasman golüyle Yarı finale gitti.
FB'yi elemişsin helal olsun![]()
tbriklerr fbyi elemişsin
Fenerbahce'yi elemissin tebrikler.
Fortis Türkiye Kupasın'daki Yarı Final eşleşmleri belli oldu.
Beşiktaş-Eskişehirspor
Karşıyaka-Gençlerbirliği.
Şok Şok Şok!!
Hürriyette çıkan habere göre Karşıyaka teknik direktörü Hakan Güçlü ile Beren Saat akşam sinemadan çıkarken görüntülendi.İkili bir süre kaybolduktan sonra Beren Saat'İn evinde 3'e kadar eğlendiler gece 3'te evden çıkan Hakan Güçlü Ferrari markalı arabasına binerek uzaklaştı.
Kaynak:Hürriyet
Bank Asya 21.Hafta
Bank Asya 22.Hafta
Bank Asya 23.Hafta
Bank Asya 24.Hafta
Bank Asya 25.Hafta
![]()
Şampiyonluğa kaç kaldı şüphe yok bu sene şampiyonuz![]()