Tebrikler Bursasporumuza![]()
Bursaspor
Kasımpaşa
Beraberlik
Tebrikler Bursasporumuza![]()
Eet Tesislerde Hüseyinle konuşma fırsatı buldum.Trabzon maçını iple çekiyorum dedi.Taraftara da yönetimede mesaj vermek istiyorum dedi.(Görende Ronaldinho sananacak
Trabzon maçını trt3ten özetini izledim şimdi bayağ güzel bir trabzon gördüm.Geçen seneye göre yaa Sivas kötüydü ya Trabzon iyiydi tam karar veremedim
Ama gerçekten güzel bir maç olucak gibime geliyor.Timsah yürüyüşüne o maçtada devam ettirecektir sercan gibime geliyor
...
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...
Maçı taraftar kazandırdı bence.Kasımpaşa'nın golunden sonra bir üçlü iki saldırın durmadan beraberliği getirdi..Yine bütün stadı üçlü ve saldırın durmadan yapınca topçular gaza geldi çok geçmeden ikinci golü bulduk...Taraftar:2 Kasımpaşa:1![]()
Maçın özetini izledikten sonra gerçekten heycanlandım, Bursaspor'un oynadığı futbol heycan veriyor.
Çok umutluyum bu sezon Bursaspor'dan.
Bursaspor'a tebrikler...
Sercan'ın attığı goldeki soğukkanlılığı, topu yumuşatması ve vuruşu çok güzel bir de şu kafa vuruşlarını düzeltse sayılı futbolculardan biri olur.
Ivankov'un fazla konsantrasyon yüzünden gol yediğini düşünüyorum. Çünkü kalesini çabuk terketmesi rakipten önce topa gitmesi bunun göstergesi ancak ayaklarına hakim olamıyor bunun yüzünden golü yedi benim izlenimim öyle.