Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Denizlispor

8 21.62%
  • Fenerbahçe

25 67.57%
  • Beraberlik

4 10.81%
Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 185 sonuç

Konu: Denizlispor - Fenerbahçe [ TSL 1. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Denizli Atatürk Stadı zemin olarak belkide Türkiye'nin en iyi stadıdır. Ha bu lafı Eskişehir Atatürk Stadı için söyleseniz bile kabullenirim. Ancak Denizli Atatürk Stadı gerçekten zemin olarak çok iyi. Futbolcuların zorluk çekeceğini sanmıyorum.

Maçla ilgili tahminim Fenerbahçe'nin kazanacağı yönünde. Bende zorlanmayacağını düşünüyorum Fenerbahçe'nin...
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    34

Daum bıraktığı yerden başlıyacak . Onun için ayrı bi önemi var . Fenerbahçe çok kolay olmasada deplasmandan 3 puanla dönecektir diye düşünüyorum ...
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by 2pac View Post
    Tövbe tövbe 100 liraymıs..Cok sey yazılır gerci..Ama hicbiri Denizlispor gibi bir takım icin degmez..Macı alıp denizlinin küme düsmesine yardımda bulunacagız merak etmesinler..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Fenerbahce taraftarının 1000 lira yapsalar bile maca geleceklerini biliyorlar ya akılları sıra yolacaklar milleti..
    Galatasaray,Beşiktaş'ada aynı fiyat.Denizlispor gibi bir takım demişsin.Fenerbahçeli olduğumu forumda bilmeyen yoktur sanırım,bilmiyorsan imzama bak.Küme düşüp düşmeyeceğini sene sonu gösterecek horozlar .Bu üslubunuda hiç beğenmedim.Siyahla çizdiğim yer hakkında o kadar çok şey yazabilirim ancak birşey demiyorum sana .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Tövbe tövbe 100 liraymıs..Cok sey yazılır gerci..Ama hicbiri Denizlispor gibi bir takım icin degmez..Macı alıp denizlinin küme düsmesine yardımda bulunacagız merak etmesinler..

Fenerbahce taraftarının 1000 lira yapsalar bile maca geleceklerini biliyorlar ya akılları sıra yolacaklar milleti..
    Maça gidiyor musun çok merak ettim açıkçası?
    I'm back...

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Ben orada olacağım bekliyor olacağız.5 dakikada Fanatik Denizlispor'luya döndüm .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post

Ben orada olacağım bekliyor olacağız.5 dakikada Fanatik Denizlispor'luya döndüm .
    Yaşasın Memleketine İhanet Etmeyen Anadolu Gençliği
    Destekle Takımını Ozzycim Her İlin Takımı Süper Ligde Oynamıyor Destek Ol Şehrinin Takımına

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Galatasaray,Beşiktaş'ada aynı fiyat.Denizlispor gibi bir takım demişsin.Fenerbahçeli olduğumu forumda bilmeyen yoktur sanırım,bilmiyorsan imzama bak.Küme düşüp düşmeyeceğini sene sonu gösterecek horozlar .Bu üslubunuda hiç beğenmedim.Siyahla çizdiğim yer hakkında o kadar çok şey yazabilirim ancak birşey demiyorum sana .
    Ne alaka ne yazacaksan yaz..denizlisporun ne oldugunu bütün Fenerbahceliler bilir..Eger bilmiyorsan Fenerbahceli biri anlatsın sana.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Suan bu maca gitmek veya gitmemek fikirlerimi mi degistirecek ? denizlispor küme düserse Fenerbahce sampiyon olmus kadar sevinecegim o kadar.
    Last edited by 2pac : 09.Ağustos.2009 at 18:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Yüregimdeki sevdan cubuklu forman..! 222 mac 103 gol 108 asist Alex De Souza..!

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Valla bir takıma ancak bu kadar uyuz olurum..Başkanından taraftarına...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Ne alaka ne yazacaksan yaz..denizlisporun ne oldugunu bütün Fenerbahceliler bilir..Eger bilmiyorsan Fenerbahceli biri anlatsın sana.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Suan bu maca gitmek veya gitmemek fikirlerimi mi degistirecek ? denizlispor küme düserse Fenerbahce sampiyon olmus kadar sevinecegim o kadar.
    Ozyy Fenerbahçe'lidir zaten. Senden az birşey bildiğini sanmıyorum bu konuda. Zaten TFF gerekli cezayı verecektir Denizlispor'a. Bu konuda Fenerbahçe taraftarının yapacağı tek şey maça gitmek veya gitmemek. Bu konuda anlatacağım çok şey var ama yeri burası değil...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Uyuz olduğumuz takımları yazmanın serbest olduğunu bilmiyordum..

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Sana düşmez denizlisporun değeri veya Notts'un ne kadar fenerbahçeli olduğunu yargılamak. Ben belkide senden çok kızıyorum denizlispora ama zamanında onlar doğru olanı yaptı, bizim oyuncularımızın işi bitirmesi gerekirdi. Ama kızdığım yer onların bütün sezon yatıp bizim maçta mücadele etmeleriydi.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

bende yasak olduğunu ..

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Burası taraftar forumu değil. gerekli uyarı yapıldı. konuya dönelim.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ayrıca, bir şey bildiğiniz falan yok. Sağdan soldan duyup kendi nefretinizi kendiniz arttırıyorsunuz. Birileri uyduruyor malum yerlerde, hikayeler yazıyor herkes de inanıyor. Maç oldu bitti gitti, daha kaç sene sürecek bu anlamsız geyik cidden merak ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Ayrıca, bir şey bildiğiniz falan yok. Sağdan soldan duyup kendi nefretinizi kendiniz arttırıyorsunuz. Birileri uyduruyor malum yerlerde, hikayeler yazıyor herkes de inanıyor. Maç oldu bitti gitti, daha kaç sene sürecek bu anlamsız geyik cidden merak ediyorum.
    Kimsenin bişey uydurduğu yok Denizlispor'un mücadelesi tamam tabiki yapacaklar ne olursa olsun ama taraftarlarının-hepsi denizli taraftarımı oda ayrı bi tartışma konusu-o maçta cıkardıkları rezillikler oyunu durdurmalar sen nerde gördün taraftar yüzünden 20 dakika duran ve sonra hiç bişey olmamış gibi devam eden bi maç
    hakem tatil edeceği yerde oyunu devam ettirdi ilginç şekilde futbola engel olmak için Fenerbahçe'ye engel olmak için herşey yapıldı konfetilerden meşalelerden geçilmedi saha meşaleden sahada yangın çıktı maça devam edildi
    bi dolaplar döndü o maçta ya neyse şimdi kaç senelik mevzuyu konuşmanın yeri değil ama sen böyle ahkam kesince bildiğiniz yok birileri uyduruyor malum yerinden şöyle böyle deyince cevap veresim geldi.

Herşey bi yana o maça Daum çift forvet çıksa biraz erkeklik yapıp bugun Fenerbahçe bambaşka yerlerde olurdu,muhtemelen sonraki yıllarda da şampiyonluklara ambargo koyacaktık,engellendi olmadı,Daum'du hakemdi konfetiydi meşaleydi bişey oldu,olmadı dediklerim..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bizim inandığımız herşey yanlış değil.Bahsettiğin olayı geçtim başkanın hareketleri,bu bilet olayı Denizlispor'dan nefret etmek için yeterlidir.

Ayrıca kuralları bu kadar iyi bildiğini bilmiyordum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Malum yerinden değil, malum yerlerde yazdım, biraz sakin oku.

Siz adamlara sallayın o günden beri, ne ana ne avrat kaldı, sonra adamlar sizi bedava alacak dimi stada ? Hatta üste para vermeleri lazım, binbir özür dilemeleri lazım size göre... Golü atacak, maçı alacak takım her türlü atar da alır da.. O gün bunların hiçbiri olmadı, suçu kendi takımınızda arayın, Galatasaray'ı yenince şampiyon olduk sandılar, daha hırslı oynasalardı.

Kuralları senden iyi bildiğim kesin memo.

Kuralları senden iyi bildiğim kesin
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Hem rahat olun, başkanınız söz vermedi mi 3 sene diye, bu seneden başlar koyarsın ambargonuzu.. Engellenmişmiş.. xD
    Last edited by uAburak89 : 09.Ağustos.2009 at 21:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kuralları senden iyi bildiğim kesin memo.

Kuralları senden iyi bildiğim kesin

Hem rahat olun, başkanınız söz vermedi mi 3 sene diye, bu seneden başlar koyarsın ambargonuzu.. Engellenmişmiş.. xD
    Ona lafımız yok

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

sizde aynı şeyleri yaşarsanız anlarsınız ancak..neyse..

------

Maç biletleri çalındı!

Denizlispor Kulübü binasından 100 adet maç bileti çalındı. Alınan bilgiye göre, öğle saatlerinde Denizlispor Kulübü binasına giren bir kişi, muhasebe bölümünde bulunan Fenerbahçe maçının biletlerinden 100 tanesini alarak ortadan kayboldu.

Olayın polise haber verilmesi üzerine başlatılan çalışmada, biletleri kulüp binasına yakın bir işyerinde çalışan kişinin aldığı belirlendi. İsmi açıklanmayan kişi gözaltına alınırken, çalınan biletler kulüp yöneticilerine teslim edildi.

Polis, kulüp binası etrafında güvenlik önlemi aldı.

AA

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Siz 100 Liraya Satarsanız Bunun Olacağı Kesin Ama Yapılan Çok Yanlış

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Biz rahatız sen de geniş ol.

Maça az bir zaman kaldı, kazanıp lige 3 puan ile başlamayı öğreneceğiz.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Hemen gol geldi.Daniel Güiza.1-0

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Güiza attı..Dk daha 1.

Nesil
    2006

Müthiş başladık süper lige, Güiza kapanış golünü attı, şimdi açılış golünü atıyor. Hadi herşey böyle olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güiza başlar başlamaz attı golünü 1-0..

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Güiza kaldığı yerden devam ediyor.

1-0

Nesil
    2006

Alex & Dos Santos mükemmel bir pozisyona girdi. Dos Santos sandığımızdan çok daha iyi çıkacak. Hızlı bir oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Kimsenin bişey uydurduğu yok Denizlispor'un mücadelesi tamam tabiki yapacaklar ne olursa olsun ama taraftarlarının-hepsi denizli taraftarımı oda ayrı bi tartışma konusu-o maçta cıkardıkları rezillikler oyunu durdurmalar sen nerde gördün taraftar yüzünden 20 dakika duran ve sonra hiç bişey olmamış gibi devam eden bi maç
    hakem tatil edeceği yerde oyunu devam ettirdi ilginç şekilde futbola engel olmak için Fenerbahçe'ye engel olmak için herşey yapıldı konfetilerden meşalelerden geçilmedi saha meşaleden sahada yangın çıktı maça devam edildi
    bi dolaplar döndü o maçta ya neyse şimdi kaç senelik mevzuyu konuşmanın yeri değil ama sen böyle ahkam kesince bildiğiniz yok birileri uyduruyor malum yerinden şöyle böyle deyince cevap veresim geldi.

Herşey bi yana o maça Daum çift forvet çıksa biraz erkeklik yapıp bugun Fenerbahçe bambaşka yerlerde olurdu,muhtemelen sonraki yıllarda da şampiyonluklara ambargo koyacaktık,engellendi olmadı,Daum'du hakemdi konfetiydi meşaleydi bişey oldu,olmadı dediklerim..
    Çok şey biliyormuşsun sen de haberimiz yokmuş. Eğer Fenerbahçe o sene gerçekten şampiyonluğu istese, Anelka'larla, Tuncay'larla, Appiah'larla kütür kütür atardı golleri Denizli maçında. Ayrıca dünyada eşi benzeri görülmemiş şekilde uzatıldı oyun. Maç bitene kadar atardı Fener cidden isteseydi.

Maça gelince 1. dakikada gelen gol Denizli'ni moralini sıfırladı. Fener rahat rahat galibiyet alır.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İnanmıyorum ya mikrofonun reklamını yapıyorlar. Barabarik mikrofonmuş. Saha içindeki tüm sesleri duyabiliyormuşuz. Bravo dijitürk

Güiza sezona golle başladı, umarım devamı gelir.

Süper top oynuyoruz. Geçen yılla hiç ilgisi yok. Honved maçıyla da öyle. Bu kadar iyi futbol beklemiyordum açıkçası ama çok hırslıyız, sahada basmadık yer bırakmadık, epey de pozisyona girdik, rakibi pozisyona sokmadık. Çok beğendim takımı, ikinci yarı da umarım bu futbol sürer ve gol de atarak maçı kazanırız.

Andre Santos o golü atabilse müthiş bir gol olacaktı. Alex harika oynuyor. Emre ve Gökhan Gönül de çok iyi oynuyor. Çok hırslılar ve arzulular, aman nazar değmesin.

Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri