Gs Netanya maçı biletleri kapalı ve numaralı 150TL idi.Tobol maçıda aynı şekilde pahalıydı.Diğer takımları bilmiyorum ama galiba normal bu fiyatlar.
Denizli en kötü beraberlik alacaktır.Başarılar Denizlispor.
Denizlispor
Fenerbahçe
Beraberlik
Gs Netanya maçı biletleri kapalı ve numaralı 150TL idi.Tobol maçıda aynı şekilde pahalıydı.Diğer takımları bilmiyorum ama galiba normal bu fiyatlar.
Denizli en kötü beraberlik alacaktır.Başarılar Denizlispor.
Ne yapıp edip alacagız macı..Daum denizliden intikamı alıp küme düsmelerine yardım edecektir..
Her Daim Herr Daum..
Yüregimdeki sevdan cubuklu forman..! 222 mac 103 gol 108 asist Alex De Souza..!
Denizli bu sene küme düşmez bence Erhan Altın'la sezon sonuna kadar gelirlerse..
Takımıma bu maçta güveniyorum. Yeni transferlerde bu maça iyice takıma ısınmış olarak çıkacaklar, kendilerini iyice göstereceklerdir. Zevkli bir maç olması dileğiyle..
Last edited by Sheriff : 09.Ağustos.2009 at 05:15
Fenerbahçe bence çok zorlanmaz. Helede uyum sorunu yaşamazsak çok süper bir maç bizi bekliyor.
Yalnız ligimizde artık sınıf atlamak istiyorsak şu stadyumlarımızı yeniden yapmak lazım. Sen dünya yıldızı getireceksin bu stadlarda oynatacaksınAdam her maç 55-60 bin seyirciye karşı Arenalarda oynuyor bizim marka değeri olan Süper Ligimizde hala kötü kötü stadyumlarda maçlar yapılıyor. Bence marka değeri bu tür şeylerden eksi olmakta..
Evet bu son paragrafa katılıyorum. İngiltere 2.,3. liglerinde bile bizim stadlarımızdan daha kaliteli stadyumlar var.
Denizlispor atak bir futbol oynamayı düşünüyor fakat ilk yarım saat'e kalmaz kapanacaklarını biliyoruzİlk 20 dakika geride açık vericekler, ilk 20 dakika Fenerbahçe gol bulabilir.
İlk 20 dakika gol bulursak maçı alabiliriz, Denizli kapandığı vakit açılması zor bir takım, üstelik kontra'ya çok iyi çıkıyorlar. Ev sahibi avantajınıda kullanacaklardır.
Ama favori Fenerbahçe'dir.
Denizli Atatürk Stadı zemin olarak belkide Türkiye'nin en iyi stadıdır. Ha bu lafı Eskişehir Atatürk Stadı için söyleseniz bile kabullenirim. Ancak Denizli Atatürk Stadı gerçekten zemin olarak çok iyi. Futbolcuların zorluk çekeceğini sanmıyorum.
Maçla ilgili tahminim Fenerbahçe'nin kazanacağı yönünde. Bende zorlanmayacağını düşünüyorum Fenerbahçe'nin...
I'm back...
Daum bıraktığı yerden başlıyacak . Onun için ayrı bi önemi var . Fenerbahçe çok kolay olmasada deplasmandan 3 puanla dönecektir diye düşünüyorum ...
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Valla bir takıma ancak bu kadar uyuz olurum..Başkanından taraftarına...
Uyuz olduğumuz takımları yazmanın serbest olduğunu bilmiyordum..
bende yasak olduğunu ..
Burası taraftar forumu değil. gerekli uyarı yapıldı. konuya dönelim.
Ayrıca, bir şey bildiğiniz falan yok. Sağdan soldan duyup kendi nefretinizi kendiniz arttırıyorsunuz. Birileri uyduruyor malum yerlerde, hikayeler yazıyor herkes de inanıyor. Maç oldu bitti gitti, daha kaç sene sürecek bu anlamsız geyik cidden merak ediyorum.
Kimsenin bişey uydurduğu yok Denizlispor'un mücadelesi tamam tabiki yapacaklar ne olursa olsun ama taraftarlarının-hepsi denizli taraftarımı oda ayrı bi tartışma konusu-o maçta cıkardıkları rezillikler oyunu durdurmalar sen nerde gördün taraftar yüzünden 20 dakika duran ve sonra hiç bişey olmamış gibi devam eden bi maç
hakem tatil edeceği yerde oyunu devam ettirdi ilginç şekilde futbola engel olmak için Fenerbahçe'ye engel olmak için herşey yapıldı konfetilerden meşalelerden geçilmedi saha meşaleden sahada yangın çıktı maça devam edildi
bi dolaplar döndü o maçta ya neyse şimdi kaç senelik mevzuyu konuşmanın yeri değil ama sen böyle ahkam kesince bildiğiniz yok birileri uyduruyor malum yerinden şöyle böyle deyince cevap veresim geldi.
Herşey bi yana o maça Daum çift forvet çıksa biraz erkeklik yapıp bugun Fenerbahçe bambaşka yerlerde olurdu,muhtemelen sonraki yıllarda da şampiyonluklara ambargo koyacaktık,engellendi olmadı,Daum'du hakemdi konfetiydi meşaleydi bişey oldu,olmadı dediklerim..
Çok şey biliyormuşsun sen de haberimiz yokmuş. Eğer Fenerbahçe o sene gerçekten şampiyonluğu istese, Anelka'larla, Tuncay'larla, Appiah'larla kütür kütür atardı golleri Denizli maçında. Ayrıca dünyada eşi benzeri görülmemiş şekilde uzatıldı oyun. Maç bitene kadar atardı Fener cidden isteseydi.
Maça gelince 1. dakikada gelen gol Denizli'ni moralini sıfırladı. Fener rahat rahat galibiyet alır.
Şimdi öğrendin welet.Ondan dert etme.
dünyada görülmemiş süre uzadı çünkü dünyanın hiç bi yerinde o maça devam edilmezdi denizli taraftarnın yaptığı taşkınlıklar sahaya atılan konfetiler atılan meşalelerden onların alev alması yangın tehlikesi o şartlar altında maç tatil edilmeliydi edilmedi rekor uzatma oldu.20 dakika oyun durur mu durdu sonra hiç bişey yok gibi devam etti.
oyun soğudu, tıpkı bugun gibi.Ben oyuncuma Daum'a gereken lafı söylüyorum zaten ama o maç tatil edilmeli öyle devam etmemeliydi.
3 sene öncesinin maçını konuşmak istemiyorum gelip gidip gs li arkadaşlar kaşıyor konuyu.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sen önce dengesiz dengesiz konuşma Aziz Yıldırım elektirikleri kestirmiş falan, kaş göz yapmayı da bırak maçı izliyosan izle.İzlemiyosan olmayacak yorumlarda bulunma..
Last edited by GebzeLi1907 : 10.Ağustos.2009 at 03:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Malum yerinden değil, malum yerlerde yazdım, biraz sakin oku.
Siz adamlara sallayın o günden beri, ne ana ne avrat kaldı, sonra adamlar sizi bedava alacak dimi stada ? Hatta üste para vermeleri lazım, binbir özür dilemeleri lazım size göre... Golü atacak, maçı alacak takım her türlü atar da alır da.. O gün bunların hiçbiri olmadı, suçu kendi takımınızda arayın, Galatasaray'ı yenince şampiyon olduk sandılar, daha hırslı oynasalardı.
Kuralları senden iyi bildiğim kesin memo.
Kuralları senden iyi bildiğim kesin
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hem rahat olun, başkanınız söz vermedi mi 3 sene diye, bu seneden başlar koyarsın ambargonuzu.. Engellenmişmiş.. xD
Last edited by uAburak89 : 09.Ağustos.2009 at 21:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Last edited by uAburak89 : 10.Ağustos.2009 at 03:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
sizde aynı şeyleri yaşarsanız anlarsınız ancak..neyse..
------
Maç biletleri çalındı!
Denizlispor Kulübü binasından 100 adet maç bileti çalındı. Alınan bilgiye göre, öğle saatlerinde Denizlispor Kulübü binasına giren bir kişi, muhasebe bölümünde bulunan Fenerbahçe maçının biletlerinden 100 tanesini alarak ortadan kayboldu.
Olayın polise haber verilmesi üzerine başlatılan çalışmada, biletleri kulüp binasına yakın bir işyerinde çalışan kişinin aldığı belirlendi. İsmi açıklanmayan kişi gözaltına alınırken, çalınan biletler kulüp yöneticilerine teslim edildi.
Polis, kulüp binası etrafında güvenlik önlemi aldı.
AA
Siz 100 Liraya Satarsanız Bunun Olacağı Kesin Ama Yapılan Çok Yanlış
Hemen gol geldi.Daniel Güiza.1-0
Güiza attı..Dk daha 1.![]()
Güiza başlar başlamaz attı golünü 1-0..
Müthiş başladık süper lige, Güiza kapanış golünü attı, şimdi açılış golünü atıyor. Hadi herşey böyle olsun.![]()
Güiza kaldığı yerden devam ediyor.
1-0
Alex & Dos Santos mükemmel bir pozisyona girdi. Dos Santos sandığımızdan çok daha iyi çıkacak. Hızlı bir oyuncu.