3D de pek yenilik gözükmüyo ama sslerde öle oyun içinde güzeldir umarım..Taktikde artık en ince ayrıntıya kadar girilmiş bu güzel bişey ama ingilizce olması biraz bizi zorlayacak..Temayıda genel olarak beğendim inş 2010 beklentileri karşılar..
3D de pek yenilik gözükmüyo ama sslerde öle oyun içinde güzeldir umarım..Taktikde artık en ince ayrıntıya kadar girilmiş bu güzel bişey ama ingilizce olması biraz bizi zorlayacak..Temayıda genel olarak beğendim inş 2010 beklentileri karşılar..
ya görüntüler gayet güzel bence ama alışması zor olabilir.bide oyuncu profilini grebilseydik daha güzel olurdu.her zamanki gibi uykusuz geceler beklio![]()
valla ben CM 03/04'e başladım.. Gayette zevkli.
Bence de abartı yapmışlar.Çok da gelişmiş birşey yok.3D filan da aynı gibi duruyor.Heyecanlanmanın manası yok bence![]()
arkadaşlar birisi bana yardımcı olsun lütfen football manager 2010 ile cm 2010 arasındaki en önemli farkı öğrenmek istiyorum gerçekçilik açısından mesela ??
peki dostum diyolarki cm de fenere ardayı alıyosun falan filan fm de olmuyomu bu olaylar mesela manu nun küme düşmesi gbi saçma sapan olaylar ya her kafadan bi ses çıkıyo anlamıyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
dostum bunda anormal bir durum yok bence emre belözoğlunun fenerbahçe formasını giyeceğini kim tahmin edebilirdi veya isteseydi fenerbahçenin bu sene nihatı alabileceğini ama transferden son anda vazgeçtiğini bilmeyenmi var ayrıca daha eski örneklerde var ama girmeye değmez futbolda artık parayı veren düdüğü çalıyor dostum figo örneğini al önüne sen g.sarayı yönet satma ardayı bu kadar basit biraz global bakın asıl saçmalık varsa fm 09 da manu nun 5 sene sonra küme düşüyor olması hadi bana bunu açıkla şimdi![]()
Last edited by elapuesto : 25.Ekim.2009 at 07:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
anlatamadım.şu andaki şartlardan bahsediyorum.bjk temmuzda nihatı aldı.1 hafta sonra fener istese satarmı , nihat gelir mi. emre yurt dışından geldi fenerbahçeye. arda gs nin kaptanı en büyük yıldızı.nasıl alabilir. figo örneği verme, figo barca içinde yabancı bir oyuncuydu.istediği kadar sembol olsun.barca raul ü alabilir mi ? küme düşme olabilir.newcastle gibi bir takım küme düştü gerçek hayatta.dünyanın her takımı büyük bir ekonomik krize sürüklenip küme düşebilir. gs yi al arda yı satma diyorsunda..allah korusun..![]()
Bu sene FM oynamak bir hayal olacak gibi gözüküyor. Malum; lise.![]()
varya sanki fm oynuyan grafikleri için oynuyo biz taktik yapmak için oynuyoruz o akdr grafik kasmalarına hiç gerek yok bence sonunda birçok oyunun severi oynayamıcak
Last edited by El Barto : 29.Ağustos.2009 at 16:30
Taktik olayını çok geliştirmişler anlaşılan.
taktik ekranı cok süper hele create tactic olayı mukemmel sağol SI
sanmıyorum 2010'da orjınal para vereyım nasılsa 2009'un yamaları 2010'u aratmaz..![]()
Değişiklikleri beğendim, bu yıl internet siparişi ile almayı düşünüyorum. Oyun Türkiye'de her seferinde geç çıkıyor.
Bende grafikten çok oyunun oynanabilirliği önemli olan oyun motorunu hızlardırmışlar, bana yeter..![]()
30 Ekim'de çıksın dişimi kırarım2009 içinde gelsinde ben razıyım
![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Ben çok heycanlandımHep gerçekte oyuncu teknik tirektör olayının fm de daha zor olduğunu düşünürdüm bu sene biraz daha rahatlıcaz bu konuda. Bir de oyunculara bağırabilsek
Yani bağırmaktan kasıt dikkatli şut çek filan. Heycanla bekliyorum. Ama 30 ekim biraz geç değil mi? Diğer Fifaya Pes'e göre filan.
turksportal...
Kendi düşüncemi oyuna yansıtabileceğim türden olsun artık. taktik ekranında 5 ayarla taktik yapmak istemiyorum. 20 olsun 30 olsun hatta yazılı olarakta anlatırım ben ama ayrıntı olsun
. Çıkış tarihi hiç önemli değil zaten haziranda başlıyorum oynamaya
![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Arayüzü beğenmedim. Tema değişikliği olursa oynarım.
Sonunda taktik olayını gerçeğe yakın yapmışlar.Oyun esnasında strateji değiştirme olayı güzel olmuş.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Benim için en iyi yenilik maç sırasında verilen komutlar olmuş.Acayip sıkıcı oluyordu ;taktik ekranına girip taktik verip, sonra da uygulamaya geçilmesi için oyunun durmasını beklemek....
Arayüz ne kadar karışık olursa oyun beni kendinden o kadar uzaklaştırır.
ah birde türkçe olsa bu kadar karışıklıkta ne anlayacağız kardeşim![]()