Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 45 arası toplam 45 sonuç

Konu: Bir sezon kaç saatte bitiyor?

Hybrid View

çok uzun sürüyor 3ayda bir hafta falan oynayabildiğim için. o haftada iki sezonu tatile çıkmadan bitiriyorum. genç yetenekleri keşfetmek için çok vakit harcıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Detaylı bir oyun oynadığım için 5-6 günde bitiriyorum bir sezonu

pc son hız bir sezonu sadece hazırlık maclarını izlemeden 20-24 saat arasında bitiriyorum...

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Tek hazırlık maçlarını izlemem normal 3 günümü alır. Makine zaten kasıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

30X50= 1500 maç bası ortalama dakika süresi,bazı maçlarda uzayabiliyor + transferler oyuncu arama ,altyapıya önem,antreman verme, sözleşmeleri kontrol edip uzatma,scoutları gönderip buldukları adamlara bakma, kadro derinliğini ayarlayıp her maça oynayacak kişileri belirleyip denge sağlama vs vs... en az 7-8 saat desek ben bir sezonu minimum 32-33 saatte bitiriyorum,biraz hesap kitap işine döndü galiba

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Gerçekten kendimi vererek oynarsam 1 akşamda 2 saat oturur ve ne fazla 4 maç yaparım. Her maça taktik yapmak tek tek oyuncu aramak baya bir zaman alıyor. Ama geyiğine oynarsam çok hızlı akar oyun zaman tutmadım ama 5-6 saatte geçerim sezonu hiç tatile çıkmadan

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Sürekli yeni oyuncular aradığım ve diğer detaylara önem verdiğim için yaklaşık 2 günde bitiriyorum bir sezonu.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

4-5-6 saat .Hull City ile 3.sezonun yarısına geldim nerdeyse 1 gün 1 saat 32 dakika.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006

Ben bir sezonu anca bir ayda bitiyorum. Zaten transfer yapacağım bir oyuncuya karar vermem 15-20 dk süreyi buluyor. Rakip takımlarının performanslarını takip ediyorum. Oyunu çok fazla detaylı oynuyorum. Diğer türlü hızlı bir şekilde oynadığım zaman zevk alamıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Benim için sezon sonunu görmeyi saatlerle ifade etmek komik geliyor.Genelde 3 ile 5 gün arasında biter 1 sezon.Bazen işlerim yoğun olduğunda haftayı buluyor. Ayrıca makinam eskidiği için kasıyo oyunu ara sıraÇoğu arkadaş 5-10 saat arası demiş.Ya bilmiyorum bizimmi Fm zevkimiz bi başka yoksa sizinmi11 oluşturup ilerlemektense kasıt makinanın hızına göre 2-3 saatte de biterNormal şekilde ilerleyip, 5-6 saatte bitiren arkaraşların oyundan zevk alma duyularına hayran kaldım doğrusu

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Benim için sezon sonunu görmeyi saatlerle ifade etmek komik geliyor.Genelde 3 ile 5 gün arasında biter 1 sezon.Bazen işlerim yoğun olduğunda haftayı buluyor. Ayrıca makinam eskidiği için kasıyo oyunu ara sıraÇoğu arkadaş 5-10 saat arası demiş.Ya bilmiyorum bizimmi Fm zevkimiz bi başka yoksa sizinmi11 oluşturup ilerlemektense kasıt makinanın hızına göre 2-3 saatte de biterNormal şekilde ilerleyip, 5-6 saatte bitiren arkaraşların oyundan zevk alma duyularına hayran kaldım doğrusu
    Ben 7-8 saati yaklaşık 1 haftada bitiriyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    sakarya

Valla bende bir yada 2 günde bitiriyorum bazende 7-8 saat sürüyor benim için oyunun en zevkli kısmı olan transfer sezonu biraz uzun sürüyor sadece

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

O Pc in İle Alakalı.
    2 gb ram 4.8 işlemcili pcde bir sezonu 3 saatte bidirdim.
    ama 512 ramde oralama 8-10 saat arası sürüyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

hocam yanlış anladınız galiba hani Fmnin ilk sayfadaki oyun süresinden bahsediyor arkadaş.Sonuçta bizimde bir kaç günde bitiyor.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

3 Saatten Aşağıya Bitmiyor

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri