Valla klavyeye sizin beklentilerinizi karsilayabilecek kadar hakim degilim. Teker teker konularin üzerinde duruyorum, bu konu hakkinda da son yorumum da fikirlerimi paylastim. Bu kadar önyargili olmaya gerek yok.
Diyarbakirspor macina giden kisilerin kimler oldugunu, neye hizmet ettiklerini bilmiyorum. Iclerinde pkk yanlisi da var, Diyarbakirspor'u desteklemeye giden insanlar da var. Bu konuyu genellemek yanlistir.
Bir üst mesajımda orada yaşayan Türk Milletinin insanlarına haksızlık oluyor dedim, ben kimsenin etnik kökeni veya nereli olduğu ile ilgilenmem. Ne yazıkki bazı kişiler, hala terörist grubunu bir etnik kökenin temsilcisi sanıyor. Ne yazıkki bu ülkenin meclisinde "pkk" yı terör grubu olarak görmeyenler var, zaten daha tartışmaya gerek yok. Ülkenin her yerinde mevcut bu teröristler ama; hiçbir zaman böyle bir yaklaşımda bulunmadım.
Kimse Diyarbakır'daki herkese bir şey demiyor.Olay çıkaranlara,milli marşımızı ıslıklayanlara,pkk yanlılarına diyor.Bu kişilere diyen diyor laflarını.Bu insanlar yüzünden Diyarbakır sevilmiyor.Ve Diyarbakır'da böyle şeyler yaşandıkça insanların nefreti daha çok artıyor hepsi bu.Diğer insanların suçu yok ama kurunun yanında yaş da yanıyor tüm şehirde bir kötü manzara,kötü düşünce ortaya çıkıyor.
Daum'un Atatürk'e sevgisiyle ilgili bir konu nerelere gelmiş...
Daum'un sadece bu maçta değil daha öncede rozet taktığını biliyorum bu maça özel bişey değil.
Bir Turkcell Super Lig maçında Milli marşın ıslıklanmasının hiçbir türlü açıklaması olamaz. Galatasaray-Fenerbahçe maçında da sahaya herşey atılır ama maçtan önce 2 kulübün taraftarı da ayağa kalkarak İstiklal Marşını hep bir ağızdan okur. Sahaya atılanlar rakibine saldırıdır oysa Milli Marşın ıslıklanması milyonlarca insana saldırıdır. Sahaya atılan taş sahadakine zarar verirken ıslıklanan Milli Marş milyonlara zarar verir. Kameralardan bu ıslıklayanların tespit edilip gerekenin yapılması gerekir diyeceğim de mantığım almıyor. Ceylan derisi koltuklara oturanlar aynısını yaparken orda bulunanların yapması da anormal değil. Kimsenin Diyarbakır'la sorunu olamaz. Bizim sorunumuz o marşı ıslıklayanlarla. Bizim bu hiddetimizin de ırkçılıkla alakası yoktur. Hiddetimiz ihanet edenleredir. Yoksa oraya gelip Milli marşımızı da adam gibi dinleyenlerle, niyeti bölücülük olmayanlarla kimsenin sorunu yoktur.
Ekmek yediğin yere böylesine büyük saygın olduğu için de tebrikler yarı Türk Cristoph Daum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Belli ki tartışmak bu konu üzerinde çok elastik bir yapıya sahip. Varsın olsun konu kilitlemeyi en sevmeyen adam konuyu kilitlesin. Yorumlar aynen kalacaktır.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Ben bu konudaki ilk mesajımda Daum show yapıyor demiştim ama maçı izlemeden, olayları bilmeden demiştim.
O mesajımı geri alıyorum ve helal olsun Daum'a diyorum.