Quote Originally Posted by Photograph View Post
Kusura bakma, o ses bombasını atıldığı maçta atanlar bu ülkede vergi veren, sicili tertemiz ama; tribünde kendisini kaybeden insanlar. Ama Diyarbakır'da bunları yapanların hangi dış örgütlere mensup olduğu ortadadır.

Diyarbakır ihraç edilmesi gerekki, bu kişilere bu haklar verilmesin. Eskiden yabancı takımlar ülkemizde terör var diye burada maç yapmak istemiyorlardı, şimdi bizim kulüplerimiz Diyarbakır'da yapmak istemiyorlar. Bu sorunlar çözülene kadar, Diyarbakır veya başka bi doğu takımının bu ligde olmaması gerek, yoksa o maça giden masum insanlar canlarından olacaklar.
bu mesajda direkt olarak diyarbakırlılara terörist denilmiştir. bu suçtur. vergi veren, sicii tertemiz tribünde kendisini kaybedenlermiş diğer staddakiler. peh iki yüzlülüğün bu kadarı da olmaz. eğer sitede hakaret suçsa bu mesajda tüm diarbakırlılara terörist denmiştir ve çok büyük suçtur. gereğinin yapılması lazım