Barca 115. dakikada Messi ile one gecti su an dakika 117 Barca kupaya cok yakin artik..
Barca 115. dakikada Messi ile one gecti su an dakika 117 Barca kupaya cok yakin artik..
Pedro attı hocam ya..![]()
Pardon yanlis gormusum Pedro atmis![]()
Gole olan taraftar tepkisi çok ilginçti resmen stad uyurken yavaştan gol diye yükseldi..Tebrikler Barça..
çok sıkıcı maçtı kanımca, platini bile uyukladı
ayrıca spiker çok klişe laflar kullandı sevmedim![]()
Şansa bak, Shaktar savunması o kadar pozisyonu engelledi, kalecileri panter gibi oynadı ama çok basit bir pozisyonda gol yediler. Kalan dakikalarda da Barcelona yan pas yapıp oyunu soğuttu. Yine de Barselona daha çok haketmişti.
Fark diyodu herkesNe kadar zorlandığını gördük Barça'nın. Shaktar kapandı sürekli ileride hızlı adamlarla gol aramaya çalıştılar. Türkiye'de beğenilmeyen Aghahowa golu atsa sürpriz olmazdı benim için. Luce'nin ne kadar iyi taktik yapan biris olduğunu gördük. Barça'yı çok sert oynamadan durdurdu.
Messi o golü atsa, Henry rövaşatayı çaksa biraz daha becerikli olsalardı fark çekmişlerdi.Barcafark çekecek![]()
![]()
İbra Barca sistemi için ne kadar eksik bir adam oLduğunu gösterdi. İbra nın oyunda oLduğu böLüm süresince ne Messi, Ne de Henry etkiLi oLabiLdi. İbra Etoo gibi çapraz koşuLar atıp, sağa,soLa kaçmadığı için sürekLi geriye geLerek top aLmaya çaLıştığı için kanatta ki iki adamı da kendi iLe beraber etkisiz bıraktı. O çıktıktan sonra Barca biLdiğimiz Barca gibi oynamaya başLadı, Messi pozisyon üretti, Bojan etkiLi oLdu ve sonunda baskıdan goL çıkarmayı biLdiLer ve hakettikLeri bir gaLibiyet aLdıLar.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
çigrinski çok süper oynadı akşam ya10 numara transfer yapmış Barça. her müdahalesi başarılıydı neredeyse.
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
messi hırslanınca gerçekten inanılmaz şeyler yapıyor bence kesinlikle maçın adamı messi hele golde araya verdiği o pas beni benden aldı adeta bu yaz kendini daha da geliştirmiş.
ilk yarıda da bir penaltımız verilmedi açıkçası hakemin görebilmesi lazımdı o eli.barça kendi oyununu oynadı rakibini yarı sahasına boğdu sonunda pes etti shakhtar amaçları penaltılara kalmaktı ama yapamadılar.
çıgırinskive pedroda çok iyiydiler.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Guardiola, maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Messi hayatımda görebileceğim en iyi oyuncu" demiş.
Last edited by Lionel Andres Messi : 29.Ağustos.2009 at 15:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Genel anlamda sıkıcı bir maçtı Messi olmasa hiç izlenmezdi , Barca seriye devam ediyor . 2009 yılında 5 kupa kaldırdılar olağanüstü gerçekten...
Rezil bir sahada rezil bir futbolla kazanılan kupa.. Tebrikler Barca..
chgirnsky midir nediro çok iyi oynadı güzel transfer barçadan birde Shaktar da Willian vardı sol açık mı sol bekmi anlamdım ama
onu beğendim maç çok zevksizdi İbo döküldü
![]()
Willian ı bende beğendim. Sanıyorsam defansta görev yapıyor ama gayet teknik ve hızlı oynuyor.
Luis Adriano forvette resmen tek kaldığı için döküldü. Adamın kariyeri bitiyordu![]()
ilk başta sol bek gibiydi sonra birden sol açık gibi oynadı![]()